2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bugün diş doktoruna gittim agrim yoktu ama birşey yedigimde bazen çok kötü diş etim ağrıyordu iki tane üst tarafta çürük çıktı acaba yapyirsam mi beklesem mi bilemiyorum.lokal anestesi yapar iz doktorun izin verirse dedi sizce zararı olur mu?

Sütmudur diyorsun bende sutyen takamiyorum bakayım o zaman bu hafta pentiye alıp deniyeyim

Maşallah yaa ben daha randevu almam lazim bebegin renklı ultrasona girmem icin bu arada kizla 21 haftada kac kilo aldınız ?

Ben belcıkaya gelelı yedıgıme dıkat etmiorum baya almisim yada tartım bozuk :/ Suan 59.2 kg dayim 51.6 kiloyla hamile kalmistim haftaya doktorda randevum var bakalim neler dicek bebek saglikli olsunda kilolari zaten veririm diye dusunuorum

Kızlar muyeneden cıktik miniğim rüku pozisyonundaydı namaz kılıyor dedik maşallah herseyimiz yolunda 20 cm 178 gr dedi bu arada toplamda 2 bucuk kilo almisım bu haftada normal olani 4 kilo imis bu hizla 9 kiloyla bitirirz dedi dr olarak ben cok memnunum kilondan dedi boyle devam et dedi cok sükür bizden haberler boyle kizlar

Gözün aydin canım bende 3 kilo almisim bakalim haftaya kadar kac olur kilo bana ne diyecek

banada geçmiyor zaman bir an önce 9.ayda olmak.istiyorum bu gece bacak ağrısı ve kramp girmesinden uyuyamadım hamilelik ne zor

Ay hamilelik cidden cok zor. Baslarda yogun bulanti kusma, sonrasinda kusmam bitti ama bulanti ara ara devam ediyor, kilo.aliyosun, kasiklarin belin bacak arasi agriyor, uykusuzluk, rahat uyuyamama, catlaktir refludur bilmem ne, dogum, dogum sonrasi toparlanmaaaaa, offff ki ne offf.. Allah bugunlerimizi aratmasin insaallah ne deyim

Günaydın kızlar benim Doğum da kendi sağlık sebebimden dolayı sezaryen olacak doğumum Ocak son haftası gözüküyor ama ben bu gruba alıştım gitmem Ocak grubuna
Canım benimde 15 le 20 ocak arası doğum hayırlısıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…