- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.661
Bende gece çok sık kalkıyorum kasık agrısı oluyo bu aralar çokbanada geçmiyor zaman bir an önce 9.ayda olmak.istiyorumbu gece bacak ağrısı ve kramp girmesinden uyuyamadım hamilelik ne zor
bi doktor diyordu ki hamilelik 9 ay lohusalık 2 yıl çok doğru bu sıkıntıları anca 2 yıl olunca atlatıyoruz,o güzellikler olamazsa kim.dayanır ya Allah gelmeden sevgisini veriyorda sabırla hayal.kurup bekliyoruz.Ay hamilelik cidden cok zor. Baslarda yogun bulanti kusma, sonrasinda kusmam bitti ama bulanti ara ara devam ediyor, kilo.aliyosun, kasiklarin belin bacak arasi agriyor, uykusuzluk, rahat uyuyamama, catlaktir refludur bilmem ne, dogum, dogum sonrasi toparlanmaaaaa, offff ki ne offf.. Allah bugunlerimizi aratmasin insaallah ne deyim
Kacinci haftada alacaklar hayirlisiyla bana da 14 subata getirirz dedi de ben 39 dolsun diyorum bakalım belki 14 subata gun aliriz
Sezeryan olacak galiba kızlar doğumlarınız gecen gittiğimde normal doğum için durumumun müsait olduğunu söyledi ben doğum konuşmak için erken olduğunu söyledim bende konusmalimiyim artık. Zaman yaklastikca tedirgin olmaya başladım bendeCanım benimde 15 le 20 ocak arası doğum hayırlısıyla:)
Tedirgin oluyorsan konuş bence kafanda biseyler olusmuş olur kendini doguma hazirlarsin biliyosun bu konuda cokmguzel yontemler var yuruyus egzersiz hurma yeme ahududu cayi falan icme gibi tabi yeme icme kismi son ayda keske benimde normal olsaydı cok istedim.ama nasibim boyle imiş sağlikli olalimda boyle olsunSezeryan olacak galiba kızlar doğumlarınız gecen gittiğimde normal doğum için durumumun müsait olduğunu söyledi ben doğum konuşmak için erken olduğunu söyledim bende konusmalimiyim artık. Zaman yaklastikca tedirgin olmaya başladım bende
Evet sata gore doğum oluyor biliyosun ultrasonun yanilma payi oluyor bu arada spinal oneririm cok rahat gecirmistim ben zaten spinal yapmadan once o bolgeyi uyusturuyorlar stres yapma yani ameliyathane ekibi islerini cok iyi biliyor o arada cok guzel rahatlatiyorlarda gule oynaya doguma gireriz insallahBende 3 kılo aldım kızlar kızım bi hafta önde gidıyor masallah ama sata göre Doğum olur sanırım ilki sezeryandı bu da sezeryan olucak genel olmuştum spinal istıyorum bunu ama korkuyorum kıpırdarım felan dıye
Bebeğin durumuna göre 38 sonu yada 39.hafta dedi doktorum bende en azından 38 bitsin diye düşünüyorum çünkü bebek son haftalarda daha çok kilo alıyorKacinci haftada alacaklar hayirlisiyla bana da 14 subata getirirz dedi de ben 39 dolsun diyorum bakalım belki 14 subata gun aliriz
günaydın.maşallah canm
Maşallah canm cok tatli Allah bağışlasın insallah
sağlıkla gelsin bebişler teşekkür ederiz :)Günaydın. Maşallah paşaya
İNş canım oğlumda spinaldı amelıyatanede korktum bayıltın beni dedim bunda çok ıstıyorum ama korkuyorumda hayırlısı bakalımK
Evet sata gore doğum oluyor biliyosun ultrasonun yanilma payi oluyor bu arada spinal oneririm cok rahat gecirmistim ben zaten spinal yapmadan once o bolgeyi uyusturuyorlar stres yapma yani ameliyathane ekibi islerini cok iyi biliyor o arada cok guzel rahatlatiyorlarda gule oynaya doguma gireriz insallah
Canım evet sezeryan. İlk bebeğim iri olduğundan mecbur oldu benimki. Son ana kadar aklımdan asla sezeryan geçmemişti. Hep normal olana yoğunlaşmıştım. Ama önemli olan sağlıkla kucağına almak.Sezeryan olacak galiba kızlar doğumlarınız gecen gittiğimde normal doğum için durumumun müsait olduğunu söyledi ben doğum konuşmak için erken olduğunu söyledim bende konusmalimiyim artık. Zaman yaklastikca tedirgin olmaya başladım bende
Ablam ilk bebeğini 20 saatin sonunda kucağına almıştı. Ama 2. yi 4 saatte:) İkinciler cidden kolay oluyor.Günaydın kızlar
Doğum planları yapılmaya başlanmış.
Benim doktorum henüz doğum planı yapmıyor, yani henüz konuşmadık. İlk kızımı da bu doktorum doğurmuştu. İlki normal doğumdu, bunu daha kolay doğurursun diyor ama ben bu aralar biraz endişelenmeye başladım neden bilmiyorumİlk doğumda insan başına gelecek olanı bilmiyor ya, pek bi hevesliydim ama bunda bilinç pek iyi gelmedi. Hafiften korku ve endişe taşıyorum. Sezaryen olmak zorunda kalsam da sancılarımın gelmesini istiyorum. Erken doğurmak istemiyorum doğum kilosu düşük olmasın diye ama aynı zamanda Ocak ayı içinde doğsun da istiyorum. Acayip şeyler istiyorum Hepsi bir arada olsun, hem Ocak'ta, hem normal doğum hem de doğum kilosu iyi olsun
Ablam ilk bebeğini 20 saatin sonunda kucağına almıştı. Ama 2. yi 4 saatte:) İkinciler cidden kolay oluyor.
Açıkçası ilk bebek benim ama bende normal istiyorum aslinda hastane fobim var çok duramiyorum ya sezeryan derse son dakika diye korkuyorumTedirgin oluyorsan konuş bence kafanda biseyler olusmuş olur kendini doguma hazirlarsin biliyosun bu konuda cokmguzel yontemler var yuruyus egzersiz hurma yeme ahududu cayi falan icme gibi tabi yeme icme kismi son ayda keske benimde normal olsaydı cok istedim.ama nasibim boyle imiş sağlikli olalimda boyle olsun
Evet canım haklısin hastanede fazla kalmak beni tedirgin ediyor. Bende isallah normal olurda sancıların çoğunu evde çekerim istiyorum doguma yakın giderim istiyorum ama nasip kısmet yinedeCanım evet sezeryan. İlk bebeğim iri olduğundan mecbur oldu benimki. Son ana kadar aklımdan asla sezeryan geçmemişti. Hep normal olana yoğunlaşmıştım. Ama önemli olan sağlıkla kucağına almak.
Resmî goremedim cnmKızlar baksaniza bi şu beşiğe tecrubeliler böyle birsey almali miyim
https://urun.n11.com/besik/babycom-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-60120-kademeli-besik-P202134291Resmî goremedim cnm
3✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍
Onu herkes söylüyor, doktorum dahil. İlk kızım sancıların ilk başladığı andan sayarsam 10 buçuk saatte doğdu. İlk 4 saat çok kolay geçmişti. Suni sancı verildikten sonraki 6 saati hiç tarif etmek istemiyorumAma ilk doğum için gayet güzel bir süreydi bu tabi. Bunda suni sancı istemiyorum, kendi sancılarım gayet tahammül edilebilirdi. Neyse ilki geçti gitti, ilkini doğurmuşken tabiki ikinciyi de normal istiyorum ama dediğim gibi başıma gelecekleri bildiğim için bu korku
Belki de hayal ettiğim gibi olmaz, belli mi olur
Kızlar grip oldum çok fena önerilere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?