2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Bu sefer ben de evde biraz daha beklerim gibi geliyor ama yolda doğum korkusu bende de var
Doğumhane zaten en kolay kısmı herhalde herkeste. 10 cm olana kadar odamdaydım zaten. Doktor 'hadi gidiyoruz' deyince bir kalkışım var yataktan görmen lazım, hatırladıkça hala gülüyorum kendime. Sonunda kurtuluyorum diye koştum resmen doğumhaneye
16.20'de girdik, ben yerleştim doktor giyindi, alet edevat hazırlandı falan derken 5 dk da öyle geçti. 16.25'te başladık 16.30'da kızım doğdu. Yani 5 dk falan sürdü ıkınma ve çocuğun çıkma süresi. Bana daha bile kısa geldi Çekilen acının üstüne doğum gerçekten en kolay kısmı.

Ablam ilk bebeğini 20 saatin sonunda kucağına almıştı. Ama 2. yi 4 saatte:) İkinciler cidden kolay oluyor.
İnşallah canim bnde ilk de aksam ondan ertesi gün dort e kadar beklemiştir hanim kizimi inşallah bu kolay olur şimdiden tedirgin olmaya basladim

Zaten asıl kısım sancı kısmı doğum neki kuş gibi kalma deyimini yaşıyor dibine kadar hissediyorsun

Aynen canim ikinma surecinde agri gidiyor zaten. Biz de 14.20 de indirdiler beni. 14.30 da dogmustu. Catala cik, doktorun gelmesini bekle, doktor hazirlansin gelsin vs o arada 5dkdan fazla zaman gecmistir zaten. 3 nefeste dogur derler ya dua ederken, aynen oyle olmustu. Ondan sonraki rahatlamaysa cok acayip birsey zaten, kuş gibi hafifliyor insan. Insaallah butun hamileler saglikla, kolaylikla, cok rahat bir sekilde aliriz bebisleri kucaklarimiza..

Zaten asıl kısım sancı kısmı doğum neki kuş gibi kalma deyimini yaşıyor dibine kadar hissediyorsun

Anneme hep 'ben doğurma, çocuğun çıkış anından korkuyorum, sancılarını çekerim o kolay' derdim. Tam tersiymiş meğer

Kızlar benim sipa gece uyutmuyor beni saga dönüyorum sağdan bi tekme sola donuyorum soldan bi tekme cosuyor resmen geceleri var mi aranizda boyle olan

Gece gündüz hiç fark etmiyor içerde dans ediyor benimki de. Dediğin gibi gece sağdan sola, soldan sağa her dönüşte uyanıyorum zaten bacağımın arasındaki yastığı düzelteyim diye, illa bir tekme-yumruk yiyorum

İnşallah canım.
Doğum oldu bitti kalktım "ben yürüyerek çıkarım" diyorum doktora. Otur sen diye tekerlekli sandalye getirdiler. "Gerek yok yürürüm ben" dedim tekrar, "kan kaybettin tansiyonun düşer bayılırsın falan otur sen yine" dedi de ikna etti beni. Sırf o muhteşem anı ve gücü hissetmek için tekrar doğurmak istiyorum

Bende artistlik yapıp getirin çocuğumu emzirecem dedim bi kalktm sonrasi karanlik bayilmisim

Isallah bizde öyle doğururuz canım.allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip eder isallah

Kızlar birşey sorucam bende feci bel ağrısı oluyor bazen kalkarken yürümekte zorluk cekiyorum bacaklarima kadar ağrı yapıyor böyle bir durum yasayan ya da daha önceki hamileliklerde yasayan var mi

Kızlar birşey sorucam bende feci bel ağrısı oluyor bazen kalkarken yürümekte zorluk cekiyorum bacaklarima kadar ağrı yapıyor böyle bir durum yasayan ya da daha önceki hamileliklerde yasayan var mi
Canım ben ilk gebelikte 9ay boyunca belki sirt kasik agrisi çektim ne zaman ki dogum yaptım o zaman geçti bütün ağrılar

Bende artistlik yapıp getirin çocuğumu emzirecem dedim bi kalktm sonrasi karanlik bayilmisim

Hay Allah iyiliğini versin, güldüm gece gece

Benimki de öyle canim sabahları hepten coşuyor sürekli birseyler yapiyor ya içerde

Sabah deyince aklıma geldi, benimki de sabah 8.30 gibi hıçkırıyor. İlk tenefüs onunla geçiyor

İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım ama bu sefer çok çekiyorum o tarif ettiğin ağrıdan. Kalça kemiğimden bacağıma, ordan da aşağıya kadar inen ciddi bir ağrım var. Bazen topallıyorum yürürken. Kemik ağrısı mı desem, sinir sıkışması mı desem bilemiyorum. Kalsiyum magnezyum içerikli takviye de alıyorum, her gün yoğurt-peynir-süt tüketiyorum, maden suyu içiyorum falan ama yok çare olmuyor hiçbir şey. Doğurmaktan başka şifam yok diye düşünüyorum artık. Hamilelik kaynaklı olduğu için doğumdan sonra geçer diye umut ediyorum. Geçmezse mr çektircem doğumdan sonra.

Canım ben ilk gebelikte 9ay boyunca belki sirt kasik agrisi çektim ne zaman ki dogum yaptım o zaman geçti bütün ağrılar

İnşallah senin gibi oluruz biz de

Canlar neler yapıyorsunuz nasılsınız yoktum iki gündür Kuzey’in doğum gününü kutladık bakamadım o yüzden

Kızlar benim bugün iğne günümdü vurduramadım pazartesiye kadar da vurduramayacagım bişey olmaz dimi haftada bir vurun dedi doktor ama iki gün aksayacak
Canım benimde bi iki gün aksattığım oluyordu bişe olmaz canım merak etme şimdi mesela hangi gün olacaksan hep o gün devam et ben öyle yaptım

Canım haftana göre bebeğin kilosu az değil mi doktorun bişe dedi mi

Ay hiç sorma ilk gebeliğimde hiç yaşamadım ama şuan resmen yürüyemiyorum dün çok yoruldum Kuzey’in doğum gününde akşam oturup dinleneyim dedim sonra oturduğum yerden kalkamadım kalça kemiklerim çok ağrıyor belime kadar vuruyor sanki kız çocuğuna hamileymişim gibi anlamadım gitti magnezyum kullanıyorum ama bana mısın demiyor adım attırmıyor mübarek

canm ağrımayan yerimiz kaldı mı ki bigün sırt ağrısı diğer gün bel bacak kasık,baş mide hepsi var bende

Doğumlar konuşulmuş normal doğum yapacak olan arkadaşlar ben o duyguyu bilmiyorum ama iki ablamda 2 defa normal yaptı birinci biraz daha zor ikinci doğum çok kolay diyorlar,büyük ablam taksi kapıda bekliyormuş ama kapıdan çıkamadan doğurmuş,diğer ablam sancıyla beraber toplamda yarım saat sürdü diyo inşallah sizlerde çok rahat doğum yaparsınız ben hiç istemesem de 3.defa sezeryan olacağım ama olsun kızım sağlıklı doğsun da napalım kısmetimiz böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…