2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende anlam veremedim ayni sekilde yoğurt sut peynir takviye soda hic birsey ise yaramıyor persembe sorucam doktora internette okudum bel kemikleri zayıf olanlarda oluyormuş ortepediden destekleyici kemer iyi geliyormuş doktor al rahat edersin derse alayım diyorum. Cekile cek gibi degil gecede agridan döndüm durdum yatakta

Valla bende anlamadım daha onceden de vardi ama bu kadar keskin değildi tutulunca adim atamiyorum dün aksam kalkıp tuvalete zor gittim Allah sonumuzu hayır etsin.

Günaydın kızlar bu aralar üzerimde bi korku var adı da “DOĞUM KORKUSU “ millet de bişeyler anlatıp duruyor sinir oldum
Boşver canım her doğumun kişiye özel olduğunu düşünüyorum o yüzden olumsuz şeylere pek kulak asmıyorum. Cok iyi seyler anlatan da var,hepimiz kendi kaderimizi yaşayacağız günü gelince Allah 3 nefeste kurtarsın isallah. Korku demiyim de tedirginlik heycan degisik duygular bendede var

Günaydın kızlar bu aralar üzerimde bi korku var adı da “DOĞUM KORKUSU “ millet de bişeyler anlatıp duruyor sinir oldum
Ben de baştan beri aklıma geldikçe kalp çarpıntısı gece ağlayarak uyanmalar vardı bir daha sezeryan olmak istemiyorum diye,etrafın etkisi çok fazla olumsuz şeyleri duyduğum için o korku oluştu sanırım ama iyişeyler söyleyenler de var ve sağolsunlar çok korktuğumu belirtince destek oldular son 1 aydır o kadar rahatım ki evladımı sağlıkla kucağıma alacağım gün ü düşünüyorum en fazla 2 gün ağrı olacak ve sonu şükürler le dolu olan zaman,hep iyi şeyler düşün normal de olsa sezeryanda en fazla 2 gün bi ağrı belki o bile olmayacak bilmiyoruz ki her doğum her bünye farklı sonuçta.Yıllar ca evlat hasretiyle yanan insanlar var şükürler olsun rabbime

Hanımlar nasılsınız?Ben emzirme kısmına odaklandım bu ara. Buzluğa incir püresi,kızılcık,kuşburnu,erik pureleri,siyah üzüm,kavun depoladim. Malum kışın bu meyveleri bulamiyicaz. Yeşillik ve bol su en önemlisi tabi ama destek olarak da bunlar iyi olur diye düşündüm. Kramplar için de lakto fermente tursu yaptim iyi geldi baya disardaki asiri tuzlu tursular gibi de degil odem yapmiyor ,bebek ve bizim bagirsak sagligimiz icin cok iyi ayrica hergun kemik suyu iciyorum(etle aram iyi olmadigi icin bana dogal bir takviye oluyor).Bu arada Instagram'da muhendisinoglu diye bir hesap var bebek ürünlerini(bezler,pişik kremleri,ıslak mendiller,deterjanlar) inceliyor hangisinde zararlı madde var hangisinde yok yazıyor mutlaka bakın derim.

Ayy canim yanlis yazmışm 278 gr dedi bian bende tedirgin oldum

Kızlar alttan muayene ile çatal muayenesi aynı şey değil mi? Bu arada doğum anısı olanlar hep güzel şeyleri yazın olur mu? Tüm mesajları okumaya çalışıyorum ama doğum korkum olunca kötü hikayeleri gözümün ucuyla okuyup geçiyorum benim bu ara kramplar azaldı, moralim iyi olduğu için sanırım su, ve magnezyum içmeye çalışıyorum birde belimi ve ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum Bebek arabası ve beşik almak için dışarı çıktık ama sadece isimli hastane çıkışı yaptırabildim her şey çok mu pahalı yoksa büccemiz ile idare edemiyor muyuz bilemedim. Bu arada fark ettim ki nasıl evlenirken kenarda para biriktiriyoruz bebekte aynen öyle onun için ayrı bir büccemizin olması gerekiyormuş. Allah kolaylık versin hepimize.

Canım benimde bi iki gün aksattığım oluyordu bişe olmaz canım merak etme şimdi mesela hangi gün olacaksan hep o gün devam et ben öyle yaptım
Cumaları oluyordum canım yarın olucam artık hiç ihmal etmemiştim ama gidemedim çok korktum leke gelir falan diye allahtan bişey olmadı yarına kadarda olmaz inşallah

Maşallah bayıldım çok şeker durmus
Sağol teyzesi

Ayy canim yanlis yazmışm 278 gr dedi bian bende tedirgin oldum
Kız beni de korkuttun valla :))

Cumaları oluyordum canım yarın olucam artık hiç ihmal etmemiştim ama gidemedim çok korktum leke gelir falan diye allahtan bişey olmadı yarına kadarda olmaz inşallah
Yok kuzum bişe olmaz aklına getirme öyle progestan kullanıyorsun zaten için rahat etsin bu arada bende doğuma kadar progestana devam edicem galiba doktor şimdilik devam dedi bakalım ne zamana kadar devam edicez iyileştikten sonra fitili ihmal ettim bende günde 3 kere alıyordum şimdi 2 veya 1 alıyorum unutur oldum hep

Canım benim progestanı kesti doktorum benim vardı evde 1 jiletin akşamları 1tane alıyorum bende iğneyi vurdurmadım ne okur ne olmaz diye korkumdan

Canım benim progestanı kesti doktorum benim vardı evde 1 jiletin akşamları 1tane alıyorum bende iğneyi vurdurmadım ne okur ne olmaz diye korkumdan
Anladım canım kendine dikkat ettikten sonra bişe olmaz aklına öyle şeyler getirip stres yapma benimde aksattığım oldu o kadar kanama alanıma rağmen çok şükür bi sorun yaşamadım canım sende yaşamazsın içini ferah tut

incir püresini ilk defa duydum bende erik ve şeftali yaptım soda siselerine bol bol kavunu nasıl yaptın merak ettim valla

Aynen canım kesinlikle katılıyorum kenara para koymak gerekiyormus bende bugün çıktım besik bakmaya en kötüsü bin lira herseyin fiyati uçmuş resmen ya da bizim cebimizdeki paralar eridi.Araba yürüteç ve ana kucağı mi diyorlar sallanan arabayada monte olandan anlamın müdürü getirecek. Bebekten sonra karısı hasta olunca kullanamamışlar evde duruyormus kullanirmisin dedi yikar kullanırım dedim bende. Allah herkese kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…