2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnşallah canım benim böyle streslendiğimde içerden kıpırtı geliyo ben iyiyim merak erme dercesine

incir püresini ilk defa duydum bende erik ve şeftali yaptım soda siselerine bol bol kavunu nasıl yaptın merak ettim valla
İncir püresi dediğim incirleri blenderdan geçirip minik kavanozlara koydum. En çok sut yapan meyvelerden biri incir. Kavunu da doğrayarak koydum ince yayvan plastik kaba.Birbirine yapışmayacak şekilde poşete koysam yapışıyor çünkü.

Sizin ilacınız doğum yapmak :) gebelikte olurmus çok sukur bunda öyle rahatsız edici agrim yol ama kizimda bel sırt kasik uyruk kemiği baya baya rahatsız etmişti beni inşallah doğumdan sonra bi sikayetiniz kalmaz

Evet canım iki muayene de aynı. Doktorlar genellikle son zamanlarda yapıyor bu muayeneyi çünkü bazen doğumu başlatabiliyormuş. Benim doktorum 38. Haftam bitince yapmıştı çatı muayenesini.
Doğum hikayelerinde çoğu zaman korkutan kısımları pek yazmamaya gayret ediyorum çünkü kimsenin doğumu kimseye benzemeyeceği için, kimseyi normal doğumdan soğutmak istemem. Ama 'amaaan canım bişey yok sinek ısırığı' demek de komik geliyor :) Ağrısız olmayacağını herkes akıl ediyordur zaten, doğum yani sonuçta. Ama seni rahatlatacak en büyük şey şu olsun, bir kere doğurduğumuz halde 2.ye de normal doğuma cesaret edebiliyorsak 'demek ki tahammül edilebilir bir şeymiş' diye kendini rahatlatabilirsin :)

Ben kuru incir yiyorum onun yerine, içine de ceviz, oh mis:)

Sizin ilacınız doğum yapmak :) gebelikte olurmus çok sukur bunda öyle rahatsız edici agrim yol ama kizimda bel sırt kasik uyruk kemiği baya baya rahatsız etmişti beni inşallah doğumdan sonra bi sikayetiniz kalmaz

İnşallah canım doğumdan sonra geçer de yeni doğmuş çocukla doktor doktor gezdirmez bizi

Benim belimde fıtık var diye kanguru alamam diye düşünüyorum ama en çok istediğim şey o. Yürüteç erkek bebekler için iyi değil diyorlar onu almayı düşünmüyorum ama bakalım 3 ay var daha ne olacak bilemiyorum. Amiinn

Kızlar bugun bebek.magazasına gittik herşey uçmuş en kotü bir besik yatak uyku seti 1200 tl dedi bebek arabasına bakalim dedik yavaşdan almaya niyetliyim travel sistem sunny baby bebel arabası nasıl saticinin anlattıgina gore baya kullanişlı bisey de ben hemen almak istemedim bu arada fiyati 1100 tl idi

Him degisikmis bende deniyim inciri kavun bulurum kisin bizim burda manavda

Aynen dedigin gibi fiyatlar çok fena bende internetten falan da biraz bakar öyle karar veririm artik

60kg ile hamile kaldim 57ye dusmustum gecen hafta 60 omustum başladığım kilodayim şuan yani

ne kadar zaman gecerse gecsin bu gorus degismeyecek canim malesef! Allah akil ve vicdan versin boylesi dusunceli insanlara diyorum baska da soz bulamiyorum.
Kız olacak die uzulenler de bir bayan üstelik ve onlari dunyaya getiren de bayan kiz evlat gibisi yok bence onun cilvesi nazi yeter Rabbim kiz erkek ikisini de tattirsin tabiki ama illaki erkek demek de olmaz ki oğluşuma hamileyim ama hic fark yok bence his olarak Allah im isteyen herkese nasip etsin

Çatlaklar henüz belli olmaz Kizlar suan karnimiz gergin olduğu icin farkedilmez ama dogum sonrasi cok rahat görebilirsiniz

bugün detaylım vardı. çok şükür herşey yolunda görünen bir problem çıkmadı. allahım sağ salim kucağıma alırım inşallah. 20+1 deyiz. şükürler olsun
ay ne güzel gözün aydın.Çarşamba günü de ben gideceğim inşallah benim kızımda iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…