- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.721
İnşallah canım benim böyle streslendiğimde içerden kıpırtı geliyo ben iyiyim merak erme dercesineAnladım canım kendine dikkat ettikten sonra bişe olmaz aklına öyle şeyler getirip stres yapma benimde aksattığım oldu o kadar kanama alanıma rağmen çok şükür bi sorun yaşamadım canım sende yaşamazsın içini ferah tut
İncir püresi dediğim incirleri blenderdan geçirip minik kavanozlara koydum. En çok sut yapan meyvelerden biri incir. Kavunu da doğrayarak koydum ince yayvan plastik kaba.Birbirine yapışmayacak şekilde poşete koysam yapışıyor çünkü.incir püresini ilk defa duydum bende erik ve şeftali yaptım soda siselerine bol bol kavunu nasıl yaptın merak ettim valla
Sizin ilacınız doğum yapmak :) gebelikte olurmus çok sukur bunda öyle rahatsız edici agrim yol ama kizimda bel sırt kasik uyruk kemiği baya baya rahatsız etmişti beni inşallah doğumdan sonra bi sikayetiniz kalmazHay Allah iyiliğini versin, güldüm gece gece
Sabah deyince aklıma geldi, benimki de sabah 8.30 gibi hıçkırıyor. İlk tenefüs onunla geçiyor
İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım ama bu sefer çok çekiyorum o tarif ettiğin ağrıdan. Kalça kemiğimden bacağıma, ordan da aşağıya kadar inen ciddi bir ağrım var. Bazen topallıyorum yürürken. Kemik ağrısı mı desem, sinir sıkışması mı desem bilemiyorum. Kalsiyum magnezyum içerikli takviye de alıyorum, her gün yoğurt-peynir-süt tüketiyorum, maden suyu içiyorum falan ama yok çare olmuyor hiçbir şey. Doğurmaktan başka şifam yok diye düşünüyorum artık. Hamilelik kaynaklı olduğu için doğumdan sonra geçer diye umut ediyorum. Geçmezse mr çektircem doğumdan sonra.
İnşallah senin gibi oluruz biz de
Kızlar alttan muayene ile çatal muayenesi aynı şey değil mi? Bu arada doğum anısı olanlar hep güzel şeyleri yazın olur mu? Tüm mesajları okumaya çalışıyorum ama doğum korkum olunca kötü hikayeleri gözümün ucuyla okuyup geçiyorum benim bu ara kramplar azaldı, moralim iyi olduğu için sanırım su, ve magnezyum içmeye çalışıyorum birde belimi ve ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum Bebek arabası ve beşik almak için dışarı çıktık ama sadece isimli hastane çıkışı yaptırabildim her şey çok mu pahalı yoksa büccemiz ile idare edemiyor muyuz bilemedim. Bu arada fark ettim ki nasıl evlenirken kenarda para biriktiriyoruz bebekte aynen öyle onun için ayrı bir büccemizin olması gerekiyormuş. Allah kolaylık versin hepimize.
İncir püresi dediğim incirleri blenderdan geçirip minik kavanozlara koydum. En çok sut yapan meyvelerden biri incir. Kavunu da doğrayarak koydum ince yayvan plastik kaba.Birbirine yapışmayacak şekilde poşete koysam yapışıyor çünkü.
Sizin ilacınız doğum yapmak :) gebelikte olurmus çok sukur bunda öyle rahatsız edici agrim yol ama kizimda bel sırt kasik uyruk kemiği baya baya rahatsız etmişti beni inşallah doğumdan sonra bi sikayetiniz kalmaz
Aynen canım kesinlikle katılıyorum kenara para koymak gerekiyormus bende bugün çıktım besik bakmaya en kötüsü bin lira herseyin fiyati uçmuş resmen ya da bizim cebimizdeki paralar eridi.Araba yürüteç ve ana kucağı mi diyorlar sallanan arabayada monte olandan anlamın müdürü getirecek. Bebekten sonra karısı hasta olunca kullanamamışlar evde duruyormus kullanirmisin dedi yikar kullanırım dedim bende. Allah herkese kolaylık versin
Him degisikmis bende deniyim inciri kavun bulurum kisin bizim burda manavdaİncir püresi dediğim incirleri blenderdan geçirip minik kavanozlara koydum. En çok sut yapan meyvelerden biri incir. Kavunu da doğrayarak koydum ince yayvan plastik kaba.Birbirine yapışmayacak şekilde poşete koysam yapışıyor çünkü.
Aynen dedigin gibi fiyatlar çok fena bende internetten falan da biraz bakar öyle karar veririm artikKızlar bugun bebek.magazasına gittik herşey uçmuş en kotü bir besik yatak uyku seti 1200 tl dedi bebek arabasına bakalim dedik yavaşdan almaya niyetliyim travel sistem sunny baby bebel arabası nasıl saticinin anlattıgina gore baya kullanişlı bisey de ben hemen almak istemedim bu arada fiyati 1100 tl idi
60kg ile hamile kaldim 57ye dusmustum gecen hafta 60 omustum başladığım kilodayim şuan yaniMaşallah yaa ben daha randevu almam lazim bebegin renklı ultrasona girmem icin bu arada kizla 21 haftada kac kilo aldınız ?
Ben belcıkaya gelelı yedıgıme dıkat etmiorum baya almisim yada tartım bozuk :/ Suan 59.2 kg dayim 51.6 kiloyla hamile kalmistim haftaya doktorda randevum var bakalim neler dicek bebek saglikli olsunda kilolari zaten veririm diye dusunuorum
Kız olacak die uzulenler de bir bayan üstelik ve onlari dunyaya getiren de bayan kiz evlat gibisi yok bence onun cilvesi nazi yeter Rabbim kiz erkek ikisini de tattirsin tabiki ama illaki erkek demek de olmaz ki oğluşuma hamileyim ama hic fark yok bence his olarak Allah im isteyen herkese nasip etsinne kadar zaman gecerse gecsin bu gorus degismeyecek canim malesef! Allah akil ve vicdan versin boylesi dusunceli insanlara diyorum baska da soz bulamiyorum.
Çatlaklar henüz belli olmaz Kizlar suan karnimiz gergin olduğu icin farkedilmez ama dogum sonrasi cok rahat görebilirsinizBende de olmadı da acaba sonramı olur bilmiyorum. Elimden geldiğince bende nemlendiriyorum
Mustela nın bende aldım. Ama kokusu cok berbat midem bulanıyor o yüzden süremiyorum.. Zeytinyatgı ve Hindistan cevizi yagı sürüyorum
Günaydın kızlar grip olmamaya çok dikkat edin ilaç içermediğimiz için geçmek bilmiyor bu hastalık
inşallah cnm yarında gidicez bakalım inşallah görürüzAtlatacağız isallah yakin zamanda belli olurda cinsiyet kafayı yemeyiz bende abuk subuk rüyalar görüyorum
insallah canım gösterir de rahatlarsın artıkinşallah cnm yarında gidicez bakalım inşallah görürüz
ay ne güzel gözün aydın.Çarşamba günü de ben gideceğim inşallah benim kızımda iyidirbugün detaylım vardı. çok şükür herşey yolunda görünen bir problem çıkmadı. allahım sağ salim kucağıma alırım inşallah. 20+1 deyiz. şükürler olsun
evet hatta ara ara kanıyorda,çözümü bilmiyorummrb kızlar bir şey sorucam burundan nefes almakta zorlanıyor musunuz siz de ve çözüm ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?