2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bugün ev isi yapmıştım biraz sağ kasigimda surekli olan bir agri var uzanınca bile geçmedi daha önce ki ağrıdan farklı. Sizde de oluyor mu normal mi doktora mi gitsem

Bende de oluyor hatta karnım taş gibi oluyor sanki ama normal dedi doktor.Biraz yürümeyi denesen, ben sıcak tutmadığım ve fazla iş yaptığım zamanda ağrıları hissediyorum hatta şuan benim iki kasık bölgemde de var.

Kızlar bugün ev isi yapmıştım biraz sağ kasigimda surekli olan bir agri var uzanınca bile geçmedi daha önce ki ağrıdan farklı. Sizde de oluyor mu normal mi doktora mi gitsem
canm geçenlerde bende biraz iş yaptım sonra bi.kaç mağaza gezdim o gün ki kasık ve bacak ağrısını anlatamam kesin kötü birşey oldu diye düşünmüştüm şükür sabah uyandığımda geçmişti.Sen kendini daha iyi bilirsin biraz bekle geçmezse gidersin

Kızlar daha once de yazmistim benim sağ kasıgimda şişlik vardi diye dr yapacaģim bisey yok tedavisi var ama gebelikde verilmez dedi yanliz şişlik devam ediyor ve çok anormal duruyor bugun biraz korktum acıkcasi damar tikanikliği falan olmasin dr a soyledigimde muyene etmeden söyledi acaba diyorum baska bi dr a mi gözüksem daha once duydugum bildigim bisey de degil sizde duydunuz mu boyle bisey

Benim de hep agrım oluyordu ama bu farklı geldi dediğin gibi bekliycem bakalım 1 saattir uzaniyorum korkudan ama geçmedi
Bundan sonra da bu kadar kendimi zorlamicam ya ders oldu bana.detayli ultrasyona girdin mi ? Plesanta orda net gözükür dimi

o gün ki ağrım benim de çok aşırıydı ama hareket ettiği için bekleme kararı almıştım sabah a anca geçmişti.çarşamba günü gircem canm çok heyacanlıyım,evet plasenta orda net belli olur.sen girdin mi ?

Hafif bir yürüyüş yapicam canm çünkü yatarak geçmedi belki yuruyunce geçer

Benim de hareket var çok şükür ıyiki hareketleri hissediyoruz ya rahatlıyoruz bende cuma gidecem kendi doktoruma o sevk edecek perinitaloga. Bende cok merak ediyorum çok yordum kendimi tasinma telaşında inşallah aşağı inmemiştir gene. Birde tabi bebek sağlıklı mi en cok onu merak ediyorum

güzel haberler alırız inş canm

Kızlar doktorum idrarda biraz enfeksiyon var dedi bana suya atılan tek kullanımlık üromisin şaşe ve suprax 400mg verdi daha önce kullanan var mı ?

geçmiş olsun canm genel cerrah a görünseydin bi göbek fıtığı olabilir mi acaba en iyi onlar bilir

Günaydın kızlar herkes soruyor kaç aylık diye benim kafam karışık simdi biz kac aylik oluyoruz 20 haftam bitiyor insallah
Sizin haftanızdayken doktoruma sorduğumda 4,5 aylık demişti 22 hafta bitiminde 5 aylık, 26 bitiminde 6 aylık, 30 bitiminde 7 aylık, 34 bitiminde 8 aylık ,38 bitiminde 9 aylık olunuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…