2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gözün aydin cnm bnde yarın yaptircam inş detaylı. Tetanoz aşısı 1.inci dozu geçen cuma vuruldum. 2 gün agridi baya biraz şişti. Özellikle yatarken uyandırdı beni. 3.güne bişey kalmıyor. Tabi herkeste aynı olur mu bilmem.

canım sabah bende oldum vurulurken ignenin girisini ve cikisini hissettim sadece suandada birsey yok vuran hemsire kisiye gore degisir dedi ağrı durumu

canım sabah bende oldum vurulurken ignenin girisini ve cikisini hissettim sadece suandada birsey yok vuran hemsire kisiye gore degisir dedi ağrı durumu
İnşallah olmaz cnm ama aksama doğru başlamıştı bende. Belki bünye den bünyeye de fark edebilir. Ağrıya da sizi ya da raziyiz hersey minik bebişlerimiz için

Bende bugün olucam aşı herkese göre değişiyor tabi ama ben de pek etki yapmıyor daha önce bütün dozları olup bitirmiştim yine de ne olur ne olmaz 1 doz vuralim dedi doktorum.Fakat Bazı kişilerde çok ağrı yapabiliyor.

Dün doktora gittim kızlar herşey iyi çok şükür ama hala insanın içinde tereddüt oluyor 2li testim kötü çıkmış ve kan göndermiştim yurtdışına iyi çıktı çok şükür ayrıntılı da güzel dedi doktor ama insanın içine kurt düştü mu tabi ister istemez korkuyorsun inşallah sağlıkla doğar 302gr olmuş kızım akşamları yemekten sonra kıpır kıpır hissediliyor artik bu arada dün 4 tane dis dolgusu yaptırdım 3ü iğnesiz 1i iğneli çok şükür rahat geçti daha rahat şimdi içim.

Allah’ın izniyle sağ sağlim gelir kuzucuk sen içini ferah tut canım

Gözün aydın canım ben Cuma günü oldum hiç bir sorun olmadı sadece iki üç gün ağrı yaptı o kadar

İnşallah olmaz cnm ama aksama doğru başlamıştı bende. Belki bünye den bünyeye de fark edebilir. Ağrıya da sizi ya da raziyiz hersey minik bebişlerimiz için
Aynen canım hersey minikler için,ayni koldan kan aldirmistim orada ağrı var sadece bakalım olursada yapacak birsey yok artık katlanacağız bir iki gün

kilosu 420 gr boyunu çözemedim kağıttan baktım ama .
ama geçen hafta kontrolde 15.3 cm idi 1 haftada ne kdr büyüdüyse artık. 20+1
Canım artık önemli olan kilosu boyuna bakmıyorlar birde zaten ölçmek zor oluyor çünkü bebek içeride boylu boyunca yatmıyor malum genel olarak doktorlar hesaplamayı uyluk kemiği uzunluğunu 7yle çarpıp tahmini bi boy hesaplayabilirler ama onlar için boy ölçümü önemli değil artık önemli olan kilosu canım kilosu iyiyse için rahat olsun canım sağlıkla gelsin kuzu

Gecmis olsun canim. Nr güzel temiz çıktı kan tahlilin ultrasyondada herşey yolundaymış içini ferah tut hersey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…