2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
@ayse2116 canım ben genelde geceleri yatarken nefes almakta zorlanıyorum geceleri tıkalı oluyor nedendir bilmem ama hamilelikte yaşanıyormuş böyle şeyler çözüm burun açıcı spreyler olabilir ama hamilelikte kullanılıp kullanılmadığına bakmak gerek

mrb kızlar bir şey sorucam burundan nefes almakta zorlanıyor musunuz siz de ve çözüm ne acaba?

Sabah kalkınca nefes alamıyorum resmen. İlla ki burnumu temizlemem gerekiyor ayrıntılı bir şekilde. Gün içinde de öyle, sanki gripmişim gibi hep tıkalı

Erkekmiş kızlar

Gözün aydun canım. Sağlıkla gelsin inşallah.

Gözün aydın canım, iyi haberlerine sevindim. Aşı da herkeste aynı etkiyi yapmıyor, kendi vücudunu kendin bilirsin.

Daha üst düzey testler güzel çıkmışken ilk aşamada yapılan test için içini bulandırma. Her şey yolundadır bence. Sağlıkla doğsun inşallah

Bugün kontrolumuz vardı.Ben 21+3 um sata gore ama bebek 23+2 cikti. Bir anda ataga gecmis sanirim 4-5 gun ilerden gidiyordu onceki haftalara kadar. Gerci doktorumu degistirdim cihazi yeniymis ondan da olcum farki olabilir. Boyu 26 cm, kilosu 530 Gr mis.İlk oglumda böyleydi abisine çekmiş iri bebek olacak sanırım bu da .Akşamlari yemek yemediği mi (refluden dolayi)soyledim doktora bir de yesen ne olacaktı acaba dedi Ne yiyip içiyorsan aynen devam dedi. Ben 1 kilo almışım hamileliğin başından beri. Zaten gören anlamıyor aslında gobegim baya baya belli ama hiç hamile gibi durmuyorsun diyorlar. Spora ve sağlıklı beslenmeye devam edeyim madem oyle. Az ama vücuduma ve bebege yararlı şeyler yiyorum yine de insan endişe ediyor tabi yeterli geliyor mu diye demekki geliyormuş. Rabbim sizlere de böyle güzel haberler nasip etsin inşallah.

yok takılmıyorum ben canım biri sormuşta ona cevap verdım sadece. dr cok ıyı dedı hatta olcumlere gore 1 hafta büyük. sağlıklı sıhhatlı olsun da bunlar teferruat tabi.

Bu arada herkese yüz ya da tümden foto veriyor doktorlar bana ikidir pipi resmi veriyorlar suratını göstermiyor maşallah pipiyi gösterip duruyor. Eliyle amniyon sıvısından içiyordu,kordonunu yaliyordu bir taraftan da tepikliyordu sıpa. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra ve şeker yükleme testi yapılacak. İlkinde hamilelik şekeri çıktığı için riske atamadım her ne kadar az kilo alıp,sağlıklı beslensem de bunun yeme icmeyle alakası yok hormonlar yapıyormuş yine de çıkabiliyor yani. İnşallah çıkmaz ilkinde 1 ay aç gezmistim neyse ki sonra düştü de şekerim sorun olmadı.

dun aksamdan beri benim de kemigim agriyor sanirim cati kemigi dedikleri yer.zor yuruyorum ya,bi de asagiya baski cok,bana erken gibi geliyor bu agrilar. ilkine gore sanki 30dan sonralardaki agrilar ve agirlik gibi hissediyorum. cuma gorecegiz nasil gidiyormus

Yediklerini yaz cnm

gözün aydın canım....gelsin ciciler artık

Gözün aydın. Öğrenebildin sonunda darısı bana inşalalh netlesir bizimde perşembe

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
amin inşallah sağ salim kucağımızda görürüz bebeklerimizi bu sene erkek senesi diyorlardı hep :) ciciler içn acele etmicem tutucam kendimi canım belki değişir 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım ozaman kesin bişey derler hani göbek kordonunu pipi sanıyolar ya :) 8. Ayda başlicam her hafta bişeyini alırım hem bütçemiz zorlanmaz hem dolaşır açılırım :) gamzeciğim darısı başına inşallah bana kesin haber ver olmazsa mesaj at olurmu :)

Yediklerini yaz cnm

Hergun 2 yumurta mutlaka yiyorum çünkü etle aram yok proteini bir şekilde almam gerek. Peynir,kefir(bazen de ev yoğurdu),kemik suyu,yarım avokado,sebze,Hindistan cevizi yağı(1 tatlı kaşığı),meyve,taze kuruyemis bunlar hergun mutlaka tukettiklerim. Onun dışında da solgar demir hapi(1 adet),ocean balık yagi(2 adet), ocean d vitamini(2000 iu) ve B12 (1000 lik) alıyorum. Bir de 2 litre su,yarım litresini limonlu iciyorum. Bakliyatlar ben de gaz yaptığı için haftada 1 falan yiyorum.Arada %85 kakaolu 2 parca bitter yiyorum filtre kahvemle beraber.Tahil ürünleri çok cok nadir tuketiyorum. Bu şekilde beslenme seklim ama bu işler genetik biraz da yani daha anne karnına düştüğünde kilosu belli oluyormus bebeğin beslenmene göre en fazla 500 Gr oynarmis.

Anladım sağol cnm yine dikkat edelim de biz nasıl olursa artık.babasına çekerse uzun olur bana çekerse kısa.sağlıklı olsunlarda inşallah

yazarım canım persembe gosterirse canim :)

ayrıntılı ya giren arkadaşlar hepnizin gözü aydın maşallah bebişlere,2 hafta önden görünen bebeğin annesi seni çok tebrik ediyorum 1 kilo alıpta maşallah yarısını bebk almış ne güzel tam hayalim yarın sabah bende gideceğim bakalım biz kaç gr olduk en önemlisi sağlığı iyi mi

maşallah canım yaartık benimde planlı yemem lazım onu farkettimher gün düzenli olarak tükettiğim şey mandalinayumurta mide bulantisindan hiç yiyemeiodum artık her akşam 1 tane yicem

Çok teşekkür ederim bebeklerimizin hepsi sağlıklı maşallah ve gelişimleri guzel.İnsallah da böyle devam ederler. Aslında az kiloda da dogsa çok kiloda da önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri.Sonrasinda zaten anne sütü ya da mama bir şekilde buyuyorlar. Sizin de yarın çok çok iyi geçecek bence ve güzel haberlerinizi buradan alicaz.

Maşallah bebeğine, 2 li 3 lü tarama testleri biliyorsun yanılma payı yüksek testler. Diğerleri iyi çıkmış. Artık hiç dert etme rahatla

maşallah canım yaartık benimde planlı yemem lazım onu farkettimher gün düzenli olarak tükettiğim şey mandalinayumurta mide bulantisindan hiç yiyemeiodum artık her akşam 1 tane yicem

Teşekkür ederiz, sağlıklı şeyler ağırlıklı olduktan sonra hergun farklı şeyler de tüketilebilir tabi. Yumurta en kaliteli protein kaynağı yavaş yavaş kendinizi alistirirsiniz. Bana doktorum et yiyemiyorsan bitkisel protein kaynaklarına yönel dedi o konuda dikkat edicem biraz daha.

Hadi sende güzel haberlerle gelirsin isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…