- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.781
Sağol canım inşallah hep dua ediyorum sağlıkla gelsin inşallahAllah’ın izniyle sağ sağlim gelir kuzucuk sen içini ferah tut canım
Sağol canım teşekkürlerGecmis olsun canim. Nr güzel temiz çıktı kan tahlilin ultrasyondada herşey yolundaymış içini ferah tut hersey yolundadır.
mrb kızlar bir şey sorucam burundan nefes almakta zorlanıyor musunuz siz de ve çözüm ne acaba?
Erkekmiş kızlar
Dün benim de ayrıntılı ultrason yapıldı. Şükür bir sorun çıkmadı. Plesenta da yukarı doğru çıkmış. İnşallah herkesin sonucu güzel çıkar. Bugün sağlık ocağında tetanoz aşısı olucam. Yan etki yapar mı acaba, işten izin alsam mı bilemedim.
Dün doktora gittim kızlar herşey iyi çok şükür ama hala insanın içinde tereddüt oluyor 2li testim kötü çıkmış ve kan göndermiştim yurtdışına iyi çıktı çok şükür ayrıntılı da güzel dedi doktor ama insanın içine kurt düştü mu tabi ister istemez korkuyorsun inşallah sağlıkla doğar 302gr olmuş kızım akşamları yemekten sonra kıpır kıpır hissediliyor artik bu arada dün 4 tane dis dolgusu yaptırdım 3ü iğnesiz 1i iğneli çok şükür rahat geçti daha rahat şimdi içim.
yok takılmıyorum ben canım biri sormuşta ona cevap verdım sadece. dr cok ıyı dedı hatta olcumlere gore 1 hafta büyük. sağlıklı sıhhatlı olsun da bunlar teferruat tabi.Canım artık önemli olan kilosu boyuna bakmıyorlar birde zaten ölçmek zor oluyor çünkü bebek içeride boylu boyunca yatmıyor malum genel olarak doktorlar hesaplamayı uyluk kemiği uzunluğunu 7yle çarpıp tahmini bi boy hesaplayabilirler ama onlar için boy ölçümü önemli değil artık önemli olan kilosu canım kilosu iyiyse için rahat olsun canım sağlıkla gelsin kuzu
Bugün kontrolumuz vardı.Ben 21+3 um sata gore ama bebek 23+2 cikti. Bir anda ataga gecmis sanirim 4-5 gun ilerden gidiyordu onceki haftalara kadar. Gerci doktorumu degistirdim cihazi yeniymis ondan da olcum farki olabilir. Boyu 26 cm, kilosu 530 Gr mis.İlk oglumda böyleydi abisine çekmiş iri bebek olacak sanırım bu da .Akşamlari yemek yemediği mi (refluden dolayi)soyledim doktora bir de yesen ne olacaktı acaba dediNe yiyip içiyorsan aynen devam dedi. Ben 1 kilo almışım hamileliğin başından beri. Zaten gören anlamıyor aslında gobegim baya baya belli ama hiç hamile gibi durmuyorsun diyorlar. Spora ve sağlıklı beslenmeye devam edeyim madem oyle. Az ama vücuduma ve bebege yararlı şeyler yiyorum yine de insan endişe ediyor tabi yeterli geliyor mu diye demekki geliyormuş. Rabbim sizlere de böyle güzel haberler nasip etsin inşallah.
gözün aydın canım....gelsin ciciler artık
Gözün aydın. Öğrenebildin sonunda darısı bana inşalalh netlesir bizimde perşembe
amin inşallah sağ salim kucağımızda görürüz bebeklerimizi bu sene erkek senesi diyorlardı hep :) ciciler içn acele etmicem tutucam kendimi canım belki değişir 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım ozaman kesin bişey derler hani göbek kordonunu pipi sanıyolar ya :) 8. Ayda başlicam her hafta bişeyini alırım hem bütçemiz zorlanmaz hem dolaşır açılırım :) gamzeciğim darısı başına inşallah bana kesin haber ver olmazsa mesaj at olurmu :)Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
Yediklerini yaz cnm
Hergun 2 yumurta mutlaka yiyorum çünkü etle aram yok proteini bir şekilde almam gerek. Peynir,kefir(bazen de ev yoğurdu),kemik suyu,yarım avokado,sebze,Hindistan cevizi yağı(1 tatlı kaşığı),meyve,taze kuruyemis bunlar hergun mutlaka tukettiklerim. Onun dışında da solgar demir hapi(1 adet),ocean balık yagi(2 adet), ocean d vitamini(2000 iu) ve B12 (1000 lik) alıyorum. Bir de 2 litre su,yarım litresini limonlu iciyorum. Bakliyatlar ben de gaz yaptığı için haftada 1 falan yiyorum.Arada %85 kakaolu 2 parca bitter yiyorum filtre kahvemle beraber.Tahil ürünleri çok cok nadir tuketiyorum. Bu şekilde beslenme seklim ama bu işler genetik biraz da yani daha anne karnına düştüğünde kilosu belli oluyormus bebeğin beslenmene göre en fazla 500 Gr oynarmis.
yazarım canım persembe gosterirse canim :)amin inşallah sağ salim kucağımızda görürüz bebeklerimizi bu sene erkek senesi diyorlardı hep :) ciciler içn acele etmicem tutucam kendimi canım belki değişir 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım ozaman kesin bişey derler hani göbek kordonunu pipi sanıyolar ya :) 8. Ayda başlicam her hafta bişeyini alırım hem bütçemiz zorlanmaz hem dolaşır açılırım :) gamzeciğim darısı başına inşallah bana kesin haber ver olmazsa mesaj at olurmu :)
maşallah canım yaHergun 2 yumurta mutlaka yiyorum çünkü etle aram yok proteini bir şekilde almam gerek. Peynir,kefir(bazen de ev yoğurdu),kemik suyu,yarım avokado,sebze,Hindistan cevizi yağı(1 tatlı kaşığı),meyve,taze kuruyemis bunlar hergun mutlaka tukettiklerim. Onun dışında da solgar demir hapi(1 adet),ocean balık yagi(2 adet), ocean d vitamini(2000 iu) ve B12 (1000 lik) alıyorum. Bir de 2 litre su,yarım litresini limonlu iciyorum. Bakliyatlar ben de gaz yaptığı için haftada 1 falan yiyorum.Arada %85 kakaolu 2 parca bitter yiyorum filtre kahvemle beraber.Tahil ürünleri çok cok nadir tuketiyorum. Bu şekilde beslenme seklim ama bu işler genetik biraz da yani daha anne karnına düştüğünde kilosu belli oluyormus bebeğin beslenmene göre en fazla 500 Gr oynarmis.
ayrıntılı ya giren arkadaşlar hepnizin gözü aydın maşallah bebişlere,2 hafta önden görünen bebeğin annesi seni çok tebrik ediyorum 1 kilo alıpta maşallah yarısını bebk almış ne güzel tam hayalimyarın sabah bende gideceğim bakalım biz kaç gr olduk en önemlisi sağlığı iyi mi
Maşallah bebeğine, 2 li 3 lü tarama testleri biliyorsun yanılma payı yüksek testler. Diğerleri iyi çıkmış. Artık hiç dert etme rahatlaDün doktora gittim kızlar herşey iyi çok şükür ama hala insanın içinde tereddüt oluyor 2li testim kötü çıkmış ve kan göndermiştim yurtdışına iyi çıktı çok şükür ayrıntılı da güzel dedi doktor ama insanın içine kurt düştü mu tabi ister istemez korkuyorsun inşallah sağlıkla doğar 302gr olmuş kızım akşamları yemekten sonra kıpır kıpır hissediliyor artik bu arada dün 4 tane dis dolgusu yaptırdım 3ü iğnesiz 1i iğneli çok şükür rahat geçti daha rahat şimdi içim.
maşallah canım yaartık benimde planlı yemem lazım onu farkettim her gün düzenli olarak tükettiğim şey mandalina yumurta mide bulantisindan hiç yiyemeiodum artık her akşam 1 tane yicem
Hadi sende güzel haberlerle gelirsin isallahayrıntılı ya giren arkadaşlar hepnizin gözü aydın maşallah bebişlere,2 hafta önden görünen bebeğin annesi seni çok tebrik ediyorum 1 kilo alıpta maşallah yarısını bebk almış ne güzel tam hayalimyarın sabah bende gideceğim bakalım biz kaç gr olduk en önemlisi sağlığı iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?