- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.801
Aynen canim gidicem insallahgeçmiş olsun canm genel cerrah a görünseydin bi göbek fıtığı olabilir mi acaba en iyi onlar bilir
benimde yarın 21 hafta 5 aylık diyorum
Yarın yaz bakalim ben dr a gideceğim gece uyuyamadim insan.heyecan yapiyor meleklerimizi görmek cok güzelayrıntılı ya giren arkadaşlar hepnizin gözü aydın maşallah bebişlere,2 hafta önden görünen bebeğin annesi seni çok tebrik ediyorum 1 kilo alıpta maşallah yarısını bebk almış ne güzel tam hayalimyarın sabah bende gideceğim bakalım biz kaç gr olduk en önemlisi sağlığı iyi mi
Maşallah cnm bende 2 kilo aldim şimdiye kadar 21 haftaligim bebek kaç kilo merak ediyorum ben alamayınca o da beslenemiyormus gibi geliyor seni okuyunca ama umutlandım. Sağlıklı olsunlar da inşallah.Bugün kontrolumuz vardı.Ben 21+3 um sata gore ama bebek 23+2 cikti. Bir anda ataga gecmis sanirim 4-5 gun ilerden gidiyordu onceki haftalara kadar. Gerci doktorumu degistirdim cihazi yeniymis ondan da olcum farki olabilir. Boyu 26 cm, kilosu 530 Gr mis.İlk oglumda böyleydi abisine çekmiş iri bebek olacak sanırım bu da .Akşamlari yemek yemediği mi (refluden dolayi)soyledim doktora bir de yesen ne olacaktı acaba dediNe yiyip içiyorsan aynen devam dedi. Ben 1 kilo almışım hamileliğin başından beri. Zaten gören anlamıyor aslında gobegim baya baya belli ama hiç hamile gibi durmuyorsun diyorlar. Spora ve sağlıklı beslenmeye devam edeyim madem oyle. Az ama vücuduma ve bebege yararlı şeyler yiyorum yine de insan endişe ediyor tabi yeterli geliyor mu diye demekki geliyormuş. Rabbim sizlere de böyle güzel haberler nasip etsin inşallah.
Maşallah cnm bende 2 kilo aldim şimdiye kadar 21 haftaligim bebek kaç kilo merak ediyorum ben alamayınca o da beslenemiyormus gibi geliyor seni okuyunca ama umutlandım. Sağlıklı olsunlar da inşallah.
Iyi aksamlar kızlar burnum çok tıkalı nefes darlığım var sanki icinde yara varmış gibi açıyor kuruyor içi. Valla ilk gebelikte böyle bir sıkıntım olmadi. Sizde oluyor mu nasıl geçer bu yemek yerken bile nefessiz kaliyor gibiyim
benimde yok canım şimdiden zorlaniyorum ev sahibim medikal sandalye önerdi ama benim icime sinmedi klozet yaptırmayı düşünüyorum tabi bunun için tuvalet kapısının dışa doğru yaptırmamiz da gerekiyorkızlar ilk doğumda sezeryen eski evimde klozet vardı bu evimde yok nasıl olacak acaba doğumda
Canım benim kızımın besigide buna benziyor bi tarafi tam açılıyor . Biz anne yanı olarak kullandık. Cok memnun kaldim benim kızım kolikti cok rahat oldu sürekli kalkıp alıp yerine koymak zor oluyor. Inşaallah sağlıklı uslu olurlarda ama ben guvenli baglanma açısından da anne yanı beşiklerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.https://urun.n11.com/besik/babycom-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-60120-kademeli-besik-P202134291
adresi paylaşayım o zaman canım
Gunaydin bizim ufalikta fena bir de kafası aşağıda idrar keseme doğru artık kafayı mı ittiriyor ne yapıyorsa zipliyorum yerimden resmen çok şekerler ya iyice kuvvetlenince artık kaburgalara tekmeleri yerizGünaydın annişler.Bu tekmeleri net hissetmek ne güzel bir duygu ya bayılıyorum bazen ayağını çıkaracak kadar kuvvetli vuruyor, sizlerin nasıl benim ki sanırım çok ta hareketli gün içerisinde sayamayağım kadar çok hareket oluyor dün gece de hıçkırıyordu yaaa çok çok şükür
aynı canm bizim de ayağı orda sanırım aşağıdan ayağı çıkacak sanıyorum bi hoplatıyor kiGunaydin bizim ufalikta fena bir de kafası aşağıda idrar keseme doğru artık kafayı mı ittiriyor ne yapıyorsa zipliyorum yerimden resmen çok şekerler ya iyice kuvvetlenince artık kaburgalara tekmeleri yeriz
arkadaşım 2 hamileliğinde de böbrek büyümesi yaşadı çocukları iyi kendisinin ağrısı oluyordu doğum sonrası düzeliyorGünaydın canlar sabah erkenden kalkıyorum ama bu saatte anca kendime geliyorum sağolsun benim oğlanlar biri yanımdan biri alttan dürtüp uyandırıyorlar :)) bu arada sizlere bişe sorucam kuzenimin böbreğinde büyüme varmış bebeğe etki eder mi acaba başından böyle bi olay geçen ya da duyan oldu mu vallahi bu sene kuzenle sıkıntılı bi gebelik geçiriyoruz daha önce de enfeksiyondan 1 hafta hastanede yatmıştı şimdi de böbreğinde büyüme varmış bu sene yaramadı bize
İnşallah atlatır ya eğer büyüme devam ederse stent takılacakmış şimdiden ağrısı çokmuş stent takılınca hiç duramaz bizimkiarkadaşım 2 hamileliğinde de böbrek büyümesi yaşadı çocukları iyi kendisinin ağrısı oluyordu doğum sonrası düzeliyor
Aramıza hoşgeldin canim rErkekmiş kızlar
Kızımda hurmayi cok yedim son ayda acaba ondan mi akıllıPeygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]
İmam Rıza (as) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]
Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41
En hareketli zamanlari canim alan genis dönüp duruyorlar icerde bizimki de masallah rutinini belirledi galba şimdiden saatlerimiz belli ozellikle gece beni uyutmayack gibiGünaydın annişler.Bu tekmeleri net hissetmek ne güzel bir duygu ya bayılıyorum bazen ayağını çıkaracak kadar kuvvetli vuruyor, sizlerin nasıl benim ki sanırım çok ta hareketli gün içerisinde sayamayağım kadar çok hareket oluyor dün gece de hıçkırıyordu yaaa çok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?