2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cANIM haftalardır bununla mücadele ediyorum. en son burnumun içi hep yaraydı. Serum fizyolojik sıktım düzeldi.

Hickirdigini nasıl anlıyorsun cnm benim de dün gece iki tarafı aynı anda tekmeledi sağ ve soldan sanirim biri ayak biri el olabilir. Bazen acıtıyor ya. Ama içimi rahatlatan bir olay hareket. Allah eksikliklerini hissettirmesin ins

ritimli olarak pıt pıt pıt yapıyor canm hareketler daha uzun aralıklı bu daha çok arka arkaya olıyır.

Benimde çok fena canım 24 saat hareketli desem yeridir artik birde kuvvetli vuruyor biraz daha büyüse düşünemiyorum artık yediğim tepikleri seslere bile tepki vermeye basladi minnagim

güzel gecer o da isallah
çok geçmiş olsun annemde bana hamileyken böbreğinin biri iflas etmiş doğumdan sonra almislar böbreğini şükür birsey olmadi bize buyume konusundada zararı olacağıni düşünmüyorum Allah yardımcınız olsun

gün içerisinde çokça duymamız mi gerekiyo artikin, ben genelde aç karna sabah hissediom toksam pek hissetmiom

gün içerisinde çokça duymamız mi gerekiyo artikin, ben genelde aç karna sabah hissediom toksam pek hissetmiom
her bebek farklı canm kimisi ağır olur kimide kıpır kıpır,bazende geceleri coşanlar oluyor, benimki nin en aktif olduğu akşam 8 den sonra ama gün içinde de baya coşkulu

kızlar bugün derste bir an soğuk soğuk ter boşaldım bayilcak gibi oldum hemen oturdum,böyle 2.kez oldum ,böyle olduğunda kan şekerimiz mi düşmüş oluyo

her bebek farklı canm kimisi ağır olur kimide kıpır kıpır,bazende geceleri coşanlar oluyor, benimki nin en aktif olduğu akşam 8 den sonra ama gün içinde de baya coşkulu
bir aydan sonra bebek hareketlerini sayin diyorlar ya doktorlar hani okaçıncı aydan sonra oluyo peki

sanirsam öyle oldu,tansiyon fena cikmadi 9 a 7 saglik ocagindaki hemşire kan sekerin düsmustur dedi,bi gun bi yerde bayilcam sanirsamkahvaltimida yaptım oysaki
Bana da Öyle dedi doktor 2 saatte bir yiceksin dedi benimde kan sekerim düşüyor hemen. Kuru incir atıyorum ağzıma hissettiğim.an iyi geliyor

En hareketli zamanlari canim alan genis dönüp duruyorlar icerde bizimki de masallah rutinini belirledi galba şimdiden saatlerimiz belli ozellikle gece beni uyutmayack gibi cani sağolsun napalim

haha acaba ya :)) ben de ne tarafa uzanirsam uzanayim bi o taraftan bi diger taraftan durtuyor :)

sanirsam öyle oldu,tansiyon fena cikmadi 9 a 7 saglik ocagindaki hemşire kan sekerin düsmustur dedi,bi gun bi yerde bayilcam sanirsamkahvaltimida yaptım oysaki
gecmis olsun cnm dikkat et oyle olunca az dinlensen bile fark ediyo. ben de ilkinde son 2-3ayda cok yasamistim,artik disari iki dklik yere bile tek gondermiyordu esim. degerlerimin de dusun oldugu donemlerdeydi tam da.demir ve kanin

Benim ki çok hareletli değil gibi geliyor bana ama doktor tam tersi hareketli dedi. Karnım geniş olduğu için sanırım bazen hissedemiyorum ya da bizim ki çok uyuyor. Şimdiden anasına çekmiş uykucu diyorlar.. Her şeyi hamileliğe bağlıyorum millet bebek doğunca ne diyeceksin çok merak ediyoruz diyor . Tabi ki o zamanda loğusayım diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…