2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

canim senin etrafinda anlayisli,mantik cercevesinde dusunen insan sayisi sinirli zaten.sen takilma onlara.tabi ki dinleneceksin,bak biz ilkinde hep dinlendik simdi hic firsat yok. 21.haftam doluyor ben hicbise anlamadim. insan elindeki firsati degerlendirecek tabi,uykun varsa uyu,dinlenmek istiyosan uzan dinlen,guzelce de beslen. bebek dogunca kimmis o gidip yatan cocuga bakmayan??!! oyle bi dunya yok,olamaz da. gik demeden zaten kosuyosun ki. yorgunluk elbette oluyor, uykuya duskun biri olmayan ben bile zorlandim yeri geldi. hala uykularim duzensiz oglum yanimizda uyuyor,simdi zten hamilelik yuzunden fena orasi ayri da. oyle iste insan anlattikca anlatiyor kolay donemler degil

merhaba canım.. hindistan cevizi yağını nasıl tüketiyorsun

kızlar hala bekliyorum ya eşimde bende özel e gitmediğimize pişman olduk başım ağrıyor artık.Ayrıntılıya girenler 5 dk bile sürmüyor dedi, bide magnezyum ilacım bitmişti yazı dedim bizim hocalarımız kesinlikle önermiyor git kendi doktorun yazsın dedi ısrar edince hasta isteği üzerine diye belirtip yazdılar sebebini sordum bebeği sersemletiyormuş siz hiç böyle bişey duydunuz mu

kızlar bugün derste bir an soğuk soğuk ter boşaldım bayilcak gibi oldum hemen oturdum,böyle 2.kez oldum ,böyle olduğunda kan şekerimiz mi düşmüş oluyo

Birkaç hafta önce ben de yaşadım aynı şeyleri. Hatta buraya da yazmıştım, yumurtalı peynirli kahvaltı edip de 1 saat sonra bayılacak gibi olmak neden olur diye. Kan şekeri mi tansiyon mu ne karın ağrısı düşüyorduysa artık bilemiyorum ama şu an daha iyiyim. Ara ara oluyor öyle çok takılma, cebinde kuruyemiş taşı benim gibi

bir aydan sonra bebek hareketlerini sayin diyorlar ya doktorlar hani okaçıncı aydan sonra oluyo peki

28. Haftadan sonra rutin olarak gün içinde en az 10 hareket sayılmalı diyor doktorlar standart olarak. Ben şu an 10 değil 100 sayıyorumdur, o zaman ne olur halimiz bilmem

Hayatımda böyle bir şey duymadım. Alkol mü bu çocuğu sersemletsin, kramp şikayeti olan herkes kullanıyor bu takviyeleri. Hiç bir yerden ve hiçkimseden de böyle bir yorum duymamıştım daha önce.
İyi haberlerine de sevindim canım gözün aydın.

çok şükür herşey iyi bi sıkıntı yokmuş yaşlı bi doktor du daha önce tomografi çekildi nolur iyi bakın dedim sağolsun baktı kilosunu falan bilmiyorum sadce iyi ve kız bebek dedi
gozun aydın canım
Ilk defa duyuyorum neden sersemletsin ki 2 gebeligimin 2sindede kullandım

ben de anlamadım canm,çok teşekkür ederim

Sagol canım tavsiyen icin bende senin gibj dusunuyorum anne yaninda olmasi daha mantikli ama internetten alsam mi bilemedim

Sagol canım tavsiyen icin bende senin gibj dusunuyorum anne yaninda olmasi daha mantikli ama internetten alsam mi bilemedim
mağazalarda fiyatlar aşırı pahalı o yüzden bütün alışverişi intenet üzerinden yaptım şu ana kadar yine bi gez dolaş çarşıyı fiyat edin istersen belki yaşadığın şehirde denk getirirsin

Doğru diyorsun, evde tek yaşamadığım için daha zor oluyor. Mesela bugün evi süpürmem gerekiyordu ama alttan sürekli sancı vurdu. Şuan bile karnım sanki aşağıya çekiliyor gibi hissediyorum. Cidden zormuş hamilelik yaaa

Gezdik gecen eşimle çok pahalıydı bu gidisle bende herseyi internetten alicam. Besik aldin mi aldiysan nasil birsey atsana resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…