2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben bundan aldım anne yani beşiği 6 ay kadar yatar diye düşündüm. Oğlum ilkokula gittiği için aynı odada ilk etapta yatamayacaklar o yüzden en uygun olanı bu şekilde olacak. Reflüsu olan bebekler için ayarı da var,kenarı açılıyor yatağın yanına sabitlenebiliyor. Ben şansıma %50 indirim ve teşhir ürünü indirimi ile 650 ye aldım.

Gezdik gecen eşimle çok pahalıydı bu gidisle bende herseyi internetten alicam. Besik aldin mi aldiysan nasil birsey atsana resmini
bu beşiği aldım canım bi de aynı siteden dolap ve şifonyer aldım mağazalarda 4 5 bin tl den bahsediliyor böyle daha uyguna geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-10-22-40-29.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 67
mrb kızlar bugün yeni bir doktora gittim rahim ağzın 3 cm erken doğum olabilir dedi. onceki doktorum ise rahim boyun iyi erken dogum görünmüyor demişti hatta perinatolog bile iyi demişti. anlamadim 1 haftada kisaldi mi? sizlerin rahim boyu kaç acaba ? bir de benimkiler ıkiz ve 21+4 teyim

Haftamiz hatta günümüz bile aynı sizinle.bnm tek. Banada 33 ml denildi kisalma olduğu söylendi progestan a başladık tekrar. Bugunde başka bi yerde ozelde detaylı yaptırdım bi sorun görmüyorum dedi. Bebek iyiymiş çok şükür. Bu rahim duvarı 1 haftada bile kisalabiliyormus cnm. Senin ikiz mis dikkat etmen de yarar var. Ağır kaldırma eğilip kalkma. Dinlenerek geçir. Birde kendi dr un kontrollerinde takip edecektir. İnşallah sagsalim atlatiriz şu süreci.

bu beşiği aldım canım bi de aynı siteden dolap ve şifonyer aldım mağazalarda 4 5 bin tl den bahsediliyor böyle daha uyguna geliyor
Bende böyle birsey beğenmiştim gecen dolasirken ama yatagin yanina koyabilir miyim diye endiselerim var cekmecelerden dolayı yatağın yanına koyuluyor mu yoksa ayri bir yere mi koydun

Bu tarzlar güzel ama ben en azindan 2 yıl falan kullansın istiyorum

Bende bunu aldım kızlar doğal kayın ağacı hemde 15 aya kadar kullanılıyor ilk aylar petekle yatağın arasına koyucam 2 kademesi var anne yanı olabiliyor sonra yanını takar yatağı daha aşağa alırım uzun vadeli kullanmış olurum dedim malum masraflar çok:) yatak beşik uyku seti ve cibinlik 309 tl bence çok uygun he bide altta tekerlekleri var onları yana doğru ittirip beşiği istersen sallayadabiliyorsun

Bende böyle birsey beğenmiştim gecen dolasirken ama yatagin yanina koyabilir miyim diye endiselerim var cekmecelerden dolayı yatağın yanına koyuluyor mu yoksa ayri bir yere mi koydun
yatağın yanına koyucam çekmeceler açılmayacak tabi ama dolapta olduğu için çekmeceye şimdilik gerek yok diye düşündüm

Daha neler duyucaz acaba bende kullanıyorum ama her gün değil suda eriyen haplar genelde midemi bulandırıyor o yüzden bir veya iki gün arayla içiyorum istersen sende öyle yap

gebelikte herhangi bi hindistan ceviz yağı kullanilabiliyo mu peki... duyduğum kadarıyla soğuk sıkım mi ne varmış
Her yağ olmaz tabi benimki organik ve soğuk sikim. İlla gerekmiyor kullanmak ama hem bağırsaklara iyi geliyor hem de beyin sağlığı için faydalı. Tadını da çok seviyorum. Yağ şeklinde alamam derseniz kendisini de yiyebilirsiniz hem lifini de almış olursunuz.

Güzelmiş canım nereden aldın

Bu tarzlar güzel ama ben en azindan 2 yıl falan kullansın istiyorum
Tabi uzun süre kullanılan almak daha mantıklı ama dediğim gibi diğer oğlumun odasına yatak koyamiyorum su an. Eşim çizim yapıyor ustaya değişik bir ranza tarzı birşey yaptırıcaz o da sabit yatağı olacak abisinin yatağının boyutunda çok uzun süre kullanır onu. Bunu da zaten 6 aydan sonra saticam alıcısı oluyor baktim. Her türlü kar edicem insallah

Daha neler duyucaz acaba bende kullanıyorum ama her gün değil suda eriyen haplar genelde midemi bulandırıyor o yüzden bir veya iki gün arayla içiyorum istersen sende öyle yap
canm ben diğer hamileliğimde sabah akşam içiyordum bunda günde bir valla bana anca etki ediyor sanki arada hafif kasılmalarım oluyor,o istediği kadar sersemletiyor desin öyle olmuş olsa bunca doktor yazmadı bu ilacı

Aman sallamış o biraz her hamile insan hemen hemen kullanıyor zararlı olsa niye versinler doktorlar da kafayı yedi iyice birbirileriyle uğraşır oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…