2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bu tarzlar güzel ama ben en azindan 2 yıl falan kullansın istiyorum
BENDE HER ALIŞVERİŞİMİ İNTERNETTEN YAPIYORUM VE GAYET UYGUN DIŞARIYA NAZAREN BİDE DÜKKAN DÜKKAN DOLAŞMIYORSUN ACABA ORDA VAR MI BUNDA BULABİLİR MİYİM DİYE

Canım boyunu bilemiyorum, ayrıntılıda doktor rahim ağzında açıklık yok, rahim boyu da iyi dedi ben de hiç sormadım cm falan.

Günaydın kızlar gyno ferra sanol kullanan varmı sabahları zor koşuyorum WC’ye ishal yapıyor sizdede oluyor mu

Doktorum gyno yazdı, eşim reçete yanında olmadığı için ferro sanol duodenal almış. O da çok fena ishal yaptı. Hem miktarı hem kıvamı mahfetti beni. Rengine falan takmıyorum artık o normal diye ama resmen her tuvalette idrar ile birlikte büyük tuvaletimi de yapıyorum ya (

Merhaba kızlar yavrulariniz için internetten uyguna alışveriş yaptığınız yerleri yazabilir misiniz?
Canım genelde takip halindeyim hep mesela joker civil e bebek lcw h&m babymall devamlı takip ediyorum indirimleri falan ya da ürünleri kıyaslıyorum mesela hastane çıkışı hangisinde daha uygun bakıyorum bazende uygun olmasından çok kalitesine baktıklarımda oluyor araştırma halindeyim hep :))

yapıyor canım ama hiç tuvalete çıkmamaktan iyidir diye düşündüm bu zamana kadar

valla helak oldum İnş işe yarıyodur halsızlıkde yapıyor

Canlar yardımınıza ihtiyacım var şimdi bizim Kuzey’in kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hurçlara koyup saklamıştım 3 sene önce falan yepyeniydi çünkü o aralar kaynanamlarla kalıyorduk odamızda gömme dolaplardan vardı hurçlar onun içindeydi orada durdukça lekelenmiş sarı sarı lekeler var tahta lekelesi mi desem ne desem bilemedim nasıl çıkar acaba o lekerler güzelim kıyafetler ziyan olsun istemiyorum

benim kızımınkilerde öyle olmuştu hepsini yıkayıp kaldırmıştım ama sarı sarı leke vardı hepsinde. yazın açmıştım. birine verecektim. yıkadım ama birazı çıktı birazı çıkmadı. normal yıkadım ama ben biraz leke çıkarıcı döküp beklet istersen işe yarar sanırım.

Ay inşallah çıkar ya en sevdiğim kıyafetlerini saklamıştım bi çoğunu dağıtmıştım zaten ama bazılarına kıyamadım hem hatıra diye sakladım hem de belki kardeşine kalır demiştim inşallah çıkar yoksa çok üzülürüm

Reactions: nix
Kızlar benim alttan ağrım oluyor hep, birde kasıklarıma sancı vuruyor arada. Ve yürüyüş yaptığım zaman karnım taş gibi demek istemiyorum ama sertleşiyor. Bir tarafımda ağrı oluyor.Bunun sebebi ne olabilir sizce? Üşüttüğüm kendimi sıcak tutmadığım için oluyor dendi ama bilmiyorum.Yürüyüş yapmak iyi geleceğine tam tersi karnım çok sertleşiyor . Geçen detaylıda doktor bebeğin durduğu yer iyi dedi ama ağrılarım var.

Merhaba kızlar yavrulariniz için internetten uyguna alışveriş yaptığınız yerleri yazabilir misiniz?
e-bebek sitesinde ihtiyaç listesi var ondan bi çıktı aldım önüme koydum kendimi kaptırıp gereksiz birşey almıyım diye
civil, e-bebek, minicity ve hepsiburada başta olmak üzere hepsinin fiyatlarını karşılaştırıyorum
bebek bezlerini, birkaç tulum ve zıbını civilden söyledim
yenidoğan setini 10lu ve 5li minicty den söyledim
ıslak mendiller, şampuan, bebek bakım çantası, göğüs ucu kremi hepsiburada

ihtiyacına göre bütün fiyatları karşılaştır biraz vakit alıyor ama içine sineni yakalarsın mutlaka

Canım benim yeğenim oldu onlar şu anda kullanıyor gayet güzel kullanışlı ucuz olduğu için çok kalite beklememiştim ama parasına göre bence oldukça iyi tekstil ürünleri de çok yumuşak
Aynen fiyatına göre iyi olduğunu duymuştum bende tavsiye üzerine bakmıştım peki alt kademesi var mı bebek büyüyünce kalkıp düşer mi ki valla canım sen canlı canlı gördüğün için soruyorum sana da zahmet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…