- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.881
Bu tarzlar güzel ama ben en azindan 2 yıl falan kullansın istiyorum
BENDE HER ALIŞVERİŞİMİ İNTERNETTEN YAPIYORUM VE GAYET UYGUN DIŞARIYA NAZAREN BİDE DÜKKAN DÜKKAN DOLAŞMIYORSUN ACABA ORDA VAR MI BUNDA BULABİLİR MİYİM DİYEmağazalarda fiyatlar aşırı pahalı o yüzden bütün alışverişi intenet üzerinden yaptım şu ana kadar yine bi gez dolaş çarşıyı fiyat edin istersen belki yaşadığın şehirde denk getirirsin
yapıyor canım ama hiç tuvalete çıkmamaktan iyidir diye düşündüm bu zamana kadarGünaydın kızlar gyno ferra sanol kullanan varmı sabahları zor koşuyorum WC’ye ishal yapıyorsizdede oluyor mu
ÇÖREKOTU VE BAL SABAHLARI AÇ KARNINA CANIM..ÇÖREKOTUNDAN Bİ ÇAY KAŞIĞI AL Bİ TATLI KAŞIĞIDA BAL ÇİĞNE...AYRICA İNCİRDE ÖKSÜRÜĞE İYİ GELİYOR...Selam arkadaşlar öksürük ve balgam için ne yapabilirim?
mrb kızlar bugün yeni bir doktora gittim rahim ağzın 3 cm erken doğum olabilir dedi. onceki doktorum ise rahim boyun iyi erken dogum görünmüyor demişti hatta perinatolog bile iyi demişti. anlamadim 1 haftada kisaldi mi? sizlerin rahim boyu kaç acaba ? bir de benimkiler ıkiz ve 21+4 teyim
Günaydın kızlar gyno ferra sanol kullanan varmı sabahları zor koşuyorum WC’ye ishal yapıyorsizdede oluyor mu
Canım genelde takip halindeyim hep mesela joker civil e bebek lcw h&m babymall devamlı takip ediyorum indirimleri falan ya da ürünleri kıyaslıyorum mesela hastane çıkışı hangisinde daha uygun bakıyorum bazende uygun olmasından çok kalitesine baktıklarımda oluyor araştırma halindeyim hep :))Merhaba kızlar yavrulariniz için internetten uyguna alışveriş yaptığınız yerleri yazabilir misiniz?
YAPIYOR CNM
yapıyor canım ama hiç tuvalete çıkmamaktan iyidir diye düşündüm bu zamana kadar
valla helak oldum İnş işe yarıyodur halsızlıkde yapıyorCanım boyunu bilemiyorum, ayrıntılıda doktor rahim ağzında açıklık yok, rahim boyu da iyi dedi ben de hiç sormadım cm falan.
Doktorum gyno yazdı, eşim reçete yanında olmadığı için ferro sanol duodenal almış. O da çok fena ishal yaptı. Hem miktarı hem kıvamı mahfetti beni. Rengine falan takmıyorum artık o normal diye ama resmen her tuvalette idrar ile birlikte büyük tuvaletimi de yapıyorum ya(
bol bol su iç susuzluk halsizlik yapar elinden bardak şişe eksik olmasın canımvalla helak oldum İnş işe yarıyodur halsızlıkde yapıyor
benim kızımınkilerde öyle olmuştu hepsini yıkayıp kaldırmıştım ama sarı sarı leke vardı hepsinde. yazın açmıştım. birine verecektim. yıkadım ama birazı çıktı birazı çıkmadı. normal yıkadım ama ben biraz leke çıkarıcı döküp beklet istersen işe yarar sanırım.Canlar yardımınıza ihtiyacım var şimdi bizim Kuzey’in kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hurçlara koyup saklamıştım 3 sene önce falan yepyeniydi çünkü o aralar kaynanamlarla kalıyorduk odamızda gömme dolaplardan vardı hurçlar onun içindeydi orada durdukça lekelenmiş sarı sarı lekeler var tahta lekelesi mi desem ne desem bilemedim nasıl çıkar acaba o lekerler güzelim kıyafetler ziyan olsun istemiyorum
Ay inşallah çıkar ya en sevdiğim kıyafetlerini saklamıştım bi çoğunu dağıtmıştım zaten ama bazılarına kıyamadım hem hatıra diye sakladım hem de belki kardeşine kalır demiştim inşallah çıkar yoksa çok üzülürümbenim kızımınkilerde öyle olmuştu hepsini yıkayıp kaldırmıştım ama sarı sarı leke vardı hepsinde. yazın açmıştım. birine verecektim. yıkadım ama birazı çıktı birazı çıkmadı. normal yıkadım ama ben biraz leke çıkarıcı döküp beklet istersen işe yarar sanırım.
bugünmü var kontrolün cnm yoksa haftayamıyazarım canım persembe gosterirse canim :)
İnternetten aldım canım link atıyorumGüzelmiş canım nereden aldın
Aaa evet hatırladım bakmıştım buna nasıl memnun musun pekiİnternetten aldım canım link atıyorum
https://www.bebekonfor.com/latiyan-krem-fransiz-dantelli-uyku-setli-kademeli-anne-yani-besik
Melis bebe cok hesaplı ve kaliteli begendim benMerhaba kızlar yavrulariniz için internetten uyguna alışveriş yaptığınız yerleri yazabilir misiniz?
Canım benim yeğenim oldu onlar şu anda kullanıyor gayet güzel kullanışlı ucuz olduğu için çok kalite beklememiştim ama parasına göre bence oldukça iyi tekstil ürünleri de çok yumuşakAaa evet hatırladım bakmıştım buna nasıl memnun musun peki
gitti gidiyor dan yorumları okuyup tabi çok eşya almışlığım var,e bebek te indirime girince alıyorum,birde lcwMerhaba kızlar yavrulariniz için internetten uyguna alışveriş yaptığınız yerleri yazabilir misiniz?
e-bebek sitesinde ihtiyaç listesi var ondan bi çıktı aldım önüme koydum kendimi kaptırıp gereksiz birşey almıyım diyeMerhaba kızlar yavrulariniz için internetten uyguna alışveriş yaptığınız yerleri yazabilir misiniz?
Aynen fiyatına göre iyi olduğunu duymuştum bende tavsiye üzerine bakmıştım peki alt kademesi var mı bebek büyüyünce kalkıp düşer mi ki valla canım sen canlı canlı gördüğün için soruyorum sana da zahmet oluyorCanım benim yeğenim oldu onlar şu anda kullanıyor gayet güzel kullanışlı ucuz olduğu için çok kalite beklememiştim ama parasına göre bence oldukça iyi tekstil ürünleri de çok yumuşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?