- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.901
Kızlar benim alttan ağrım oluyor hep, birde kasıklarıma sancı vuruyor arada. Ve yürüyüş yaptığım zaman karnım taş gibi demek istemiyorum ama sertleşiyor. Bir tarafımda ağrı oluyor.Bunun sebebi ne olabilir sizce? Üşüttüğüm kendimi sıcak tutmadığım için oluyor dendi ama bilmiyorum.Yürüyüş yapmak iyi geleceğine tam tersi karnım çok sertleşiyor . Geçen detaylıda doktor bebeğin durduğu yer iyi dedi ama ağrılarım var.
10 gün önce detaylıya giderken işten çıktım, 15 dk kadar bir yol yürümüştüm, sonra yarım saat bir yerde bekledim, eşim araba ile aldı ve doktora gittik. Doktor muayeneyi yaparken 'biraz kasılman var' dedi. 'Ne yaptın buraya gelmeden' dedi ben de 'biraz yürüdüm' dedim. Bu kadar ayrıntılı yazdım çünkü düşün 15 dk lık bir yürümenin üstüne yarım saat dinlenmiş ve kalanı araba ile gitmiş olmama rağmen o kısa yürüyüş bile kasılma yapmış. Yani yürümek bana da pek iyi gelmedi. Ben zaten çalıştığım için işten kalan vakitlerde hiç yürüyeyim edeyim spor olsun derdinde değilim. İşe, eve, çocuğuma yetiştim mi yetiyor bana. İyi gelmediğini düşünüyorsan kendini fazla zorlama.
Yürüyüş yapınca, hele ki biyere yetişeyim diye az tempolu yürüdüysem sağ kasığımda ciddi ağrı oluyor benin de.
Yok canım ne zahmeti düşmesi mümkün değil gibi derin yani diğer beşiklerden pek farkı Yok videoda var bak sitede iki kademe var bi yukarı onu anne yanı için kullanabiliyorsun bide alt kademe onu da büyüyünce yanı takıp kullanırım diyorum artık hayırlısıAynen fiyatına göre iyi olduğunu duymuştum bende tavsiye üzerine bakmıştım peki alt kademesi var mı bebek büyüyünce kalkıp düşer mi ki valla canım sen canlı canlı gördüğün için soruyorum sana da zahmet oluyor
Baya uyguna gelmiş canım nerden aldın alabilirim bende böyle birşeyEki Görüntüle 2196931 Bende bunu aldım kızlar doğal kayın ağacı hemde 15 aya kadar kullanılıyor ilk aylar petekle yatağın arasına koyucam 2 kademesi var anne yanı olabiliyor sonra yanını takar yatağı daha aşağa alırım uzun vadeli kullanmış olurum dedim malum masraflar çok:) yatak beşik uyku seti ve cibinlik 309 tl bence çok uygun he bide altta tekerlekleri var onları yana doğru ittirip beşiği istersen sallayadabiliyorsun
o zaman senin için mantıklıymıs canımTabi uzun süre kullanılan almak daha mantıklı ama dediğim gibi diğer oğlumun odasına yatak koyamiyorum su an. Eşim çizim yapıyor ustaya değişik bir ranza tarzı birşey yaptırıcaz o da sabit yatağı olacak abisinin yatağının boyutunda çok uzun süre kullanır onu. Bunu da zaten 6 aydan sonra saticam alıcısı oluyor baktim. Her türlü kar edicem insallah
Benimki çok hareketli bugün doktorda dedi cok hareketli diye ultrasonu tekmeledi yumrukladı her bebek aynı değil bazen sakin olabiliyorlarKızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz, zaten Yen’i Yen’i başlamıştım. Dünden beri hissedemiyorum , normal mi acaba.
Yürüyüş yaparken karın sertleşmesi bende de oluyorRafhcrmh geriliyor iyice karnım sanki
Renkli kıyafetlerde ıslatıp lekeli bölgeye karbonat sür üstünede limon suyu ile çitileyebilirsin Ayrıca kosla da işini görür ovmak için diş fırçası da kullanabilirsinCanlar yardımınıza ihtiyacım var şimdi bizim Kuzey’in kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hurçlara koyup saklamıştım 3 sene önce falan yepyeniydi çünkü o aralar kaynanamlarla kalıyorduk odamızda gömme dolaplardan vardı hurçlar onun içindeydi orada durdukça lekelenmiş sarı sarı lekeler var tahta lekelesi mi desem ne desem bilemedim nasıl çıkar acaba o lekerler güzelim kıyafetler ziyan olsun istemiyorum
Canım karbonatla limon suyu rengini açmaz mı renklilerdeRenkli kıyafetlerde ıslatıp lekeli bölgeye karbonat sür üstünede limon suyu ile çitileyebilirsin Ayrıca kosla da işini görür ovmak için diş fırçası da kullanabilirsin
Aynen canım baktım şimdi inceledim baya bi iki tane model beğendim bakalım nasipse alırım ama şuan erken geliyor almak için bilemedimYok canım ne zahmeti düşmesi mümkün değil gibi derin yani diğer beşiklerden pek farkı Yok videoda var bak sitede iki kademe var bi yukarı onu anne yanı için kullanabiliyorsun bide alt kademe onu da büyüyünce yanı takıp kullanırım diyorum artık hayırlısı
Kızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz, zaten Yen’i Yen’i başlamıştım. Dünden beri hissedemiyorum , normal mi acaba.
Yürüyüş yaparken karın sertleşmesi bende de oluyorRafhcrmh geriliyor iyice karnım sanki
Hissediyorum canım ama arada duruyor uyuyor sanırım belirli zamanlarda çok net hissediyorum mesela sabah uyanınca bişeyler yiyince ya da akşamları yatarken falan hissediyorum tatlı bişeyler ye sol tarafına yat bakalım bekli hissedersinKızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz, zaten Yen’i Yen’i başlamıştım. Dünden beri hissedemiyorum , normal mi acaba.
cok koyularda acabilir ben denemedim hiç yengemle oturuyorduk o söyledi.sadece karbonat deneyebilirsin ben genelde kosla kullanıyorum bütün lekeler için yağ lekesi için özel kimyasal kullanıyorum kolayıma geldiği için. Garanti olsun dersen bir parcada koslayla karbonatı dene fikir verir belkiCanım karbonatla limon suyu rengini açmaz mı renklilerde
Bennn aynen hep ishalımmmGünaydın kızlar gyno ferra sanol kullanan varmı sabahları zor koşuyorum WC’ye ishal yapıyorsizdede oluyor mu
Canım nettenBaya uyguna gelmiş canım nerden aldın alabilirim bende böyle birşey
Aynısı bana da oldu dün markete giittik geldik yürüyerek 1 saat yattım gelince anca kendime geldim dün tetanoz aşımı oldum ondan mı ki dedim falan çok kafama takılmıştı. Birde bugün bi abla keşke vurdurmasaydın falan dedi ben üç doğum yaptım hiç vurdurmadım dedi aklıma çok takıldı10 gün önce detaylıya giderken işten çıktım, 15 dk kadar bir yol yürümüştüm, sonra yarım saat bir yerde bekledim, eşim araba ile aldı ve doktora gittik. Doktor muayeneyi yaparken 'biraz kasılman var' dedi. 'Ne yaptın buraya gelmeden' dedi ben de 'biraz yürüdüm' dedim. Bu kadar ayrıntılı yazdım çünkü düşün 15 dk lık bir yürümenin üstüne yarım saat dinlenmiş ve kalanı araba ile gitmiş olmama rağmen o kısa yürüyüş bile kasılma yapmış. Yani yürümek bana da pek iyi gelmedi. Ben zaten çalıştığım için işten kalan vakitlerde hiç yürüyeyim edeyim spor olsun derdinde değilim. İşe, eve, çocuğuma yetiştim mi yetiyor bana. İyi gelmediğini düşünüyorsan kendini fazla zorlama.
Yürüyüş yapınca, hele ki biyere yetişeyim diye az tempolu yürüdüysem sağ kasığımda ciddi ağrı oluyor benin de.
hadi gözün aydın canm ayrıntılı raporunda plasenta yerleşim yeri olarak ne yazıyor senin yazabilir misin,bana doktor normal dedi ama yinede aklıma takılıyorMerhaba kızlar bende bugün detaylı yaptırdım 400gr 25cm dedi doktor sadece böbrekleri şişmiş normale göre oda bu haftada normalmiş. Doktor çok hareketli bir bebek dedi cihazı tekmeleyip yumrukladı yumurcak resmen. Kesin erkekmiş artık bizim sıpa oda netleşti. Kan değerlerim düşmüş ferrum verdi multi vitamine devam edicem,bel agrısı içinde magnezyum efermag verdi tam geçmez dedi biraz rahatlatır sadece dedi. Benden haberler böyle canlar
idil babyMerhaba kızlar yavrulariniz için internetten uyguna alışveriş yaptığınız yerleri yazabilir misiniz?
Tamam canım öyle yapayım sağolasıncok koyularda acabilir ben denemedim hiç yengemle oturuyorduk o söyledi.sadece karbonat deneyebilirsin ben genelde kosla kullanıyorum bütün lekeler için yağ lekesi için özel kimyasal kullanıyorum kolayıma geldiği için. Garanti olsun dersen bir parcada koslayla karbonatı dene fikir verir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?