2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

10 gün önce detaylıya giderken işten çıktım, 15 dk kadar bir yol yürümüştüm, sonra yarım saat bir yerde bekledim, eşim araba ile aldı ve doktora gittik. Doktor muayeneyi yaparken 'biraz kasılman var' dedi. 'Ne yaptın buraya gelmeden' dedi ben de 'biraz yürüdüm' dedim. Bu kadar ayrıntılı yazdım çünkü düşün 15 dk lık bir yürümenin üstüne yarım saat dinlenmiş ve kalanı araba ile gitmiş olmama rağmen o kısa yürüyüş bile kasılma yapmış. Yani yürümek bana da pek iyi gelmedi. Ben zaten çalıştığım için işten kalan vakitlerde hiç yürüyeyim edeyim spor olsun derdinde değilim. İşe, eve, çocuğuma yetiştim mi yetiyor bana. İyi gelmediğini düşünüyorsan kendini fazla zorlama.
Yürüyüş yapınca, hele ki biyere yetişeyim diye az tempolu yürüdüysem sağ kasığımda ciddi ağrı oluyor benin de.

Yürüyüş doğumu da kolaylaştırdığı için yapmak istiyorum ama evde temizlik yapınca bile hemen kasık bölgem ağrıyor ve karnım sertleşiyor. Her şeyi hamileliğe bağlamakta ne kadar doğru bilmiyorum

Yok canım ne zahmeti düşmesi mümkün değil gibi derin yani diğer beşiklerden pek farkı Yok videoda var bak sitede iki kademe var bi yukarı onu anne yanı için kullanabiliyorsun bide alt kademe onu da büyüyünce yanı takıp kullanırım diyorum artık hayırlısı

Baya uyguna gelmiş canım nerden aldın alabilirim bende böyle birşey

o zaman senin için mantıklıymıs canım

Benimki çok hareketli bugün doktorda dedi cok hareketli diye ultrasonu tekmeledi yumrukladı her bebek aynı değil bazen sakin olabiliyorlar

Renkli kıyafetlerde ıslatıp lekeli bölgeye karbonat sür üstünede limon suyu ile çitileyebilirsin Ayrıca kosla da işini görür ovmak için diş fırçası da kullanabilirsin

Aynen canım baktım şimdi inceledim baya bi iki tane model beğendim bakalım nasipse alırım ama şuan erken geliyor almak için bilemedim

Tatlı yiyip sol tarafına doğru yatmayı denedin mi?

Hissediyorum canım ama arada duruyor uyuyor sanırım belirli zamanlarda çok net hissediyorum mesela sabah uyanınca bişeyler yiyince ya da akşamları yatarken falan hissediyorum tatlı bişeyler ye sol tarafına yat bakalım bekli hissedersin

Merhaba kızlar bende bugün detaylı yaptırdım 400gr 25cm dedi doktor sadece böbrekleri şişmiş normale göre oda bu haftada normalmiş. Doktor çok hareketli bir bebek dedi cihazı tekmeleyip yumrukladı yumurcak resmen. Kesin erkekmiş artık bizim sıpa oda netleşti. Kan değerlerim düşmüş ferrum verdi multi vitamine devam edicem,bel agrısı içinde magnezyum efermag verdi tam geçmez dedi biraz rahatlatır sadece dedi. Benden haberler böyle canlar

Canım karbonatla limon suyu rengini açmaz mı renklilerde
cok koyularda acabilir ben denemedim hiç yengemle oturuyorduk o söyledi.sadece karbonat deneyebilirsin ben genelde kosla kullanıyorum bütün lekeler için yağ lekesi için özel kimyasal kullanıyorum kolayıma geldiği için. Garanti olsun dersen bir parcada koslayla karbonatı dene fikir verir belki

Aynısı bana da oldu dün markete giittik geldik yürüyerek 1 saat yattım gelince anca kendime geldim dün tetanoz aşımı oldum ondan mı ki dedim falan çok kafama takılmıştı. Birde bugün bi abla keşke vurdurmasaydın falan dedi ben üç doğum yaptım hiç vurdurmadım dedi aklıma çok takıldı

hadi gözün aydın canm ayrıntılı raporunda plasenta yerleşim yeri olarak ne yazıyor senin yazabilir misin,bana doktor normal dedi ama yinede aklıma takılıyor

Tamam canım öyle yapayım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…