2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gözün aydın canım maşallah

Maşallah canım, gözün aydın :) Cinsiyet de netleşmiş rahat rahat alışveriş yaparsın artık..

Kızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz, zaten Yen’i Yen’i başlamıştım. Dünden beri hissedemiyorum , normal mi acaba.

ben 21+5 im 16 haftadan itibaren hissetmeye başladım canım sonra bir ara hiç hisetmedim şimdilerde çok net hissediyorum atta az önce bir tekme attı elim telefonla beraber yukarı zıpladı çok güzel bir duygu bebeklerimizi hissedebilmek

bugün bi abla keşke vurdurmasaydın falan dedi ben üç doğum yaptım hiç vurdurmadım dedi aklıma çok takıldı

bence bebeği riske atmamak için vurulması gerekir allah korusun paslı bir şeye temas edersek çok vicdan azabı çekeriz tedbir almadığımız için ve sanırım tetanos aşisindaki mikroplar ölü oldukları için bir zararları olmuyor. vücuttan vucuda değişir ama iğne bende hiç acı veya sanci yapmadi çok şükür şimdi içim daha rahat

Gözün aydın canım maşallah
sağol canım
sağol canm bende fundus sağ ön duvar yazıyor sanırım hala yukarı çıkmadı
Sıkıntılı birşey olsaydı doktor
Maşallah canım, gözün aydın :) Cinsiyet de netleşmiş rahat rahat alışveriş yaparsın artık..
sagol canım:) artık ufaktan yaparım hazırlıkları ama kıyafet falan ne kadar almak gerekiyor bilmiyorum abartmam işallah

Canım bebek büyüdükçe baski yapıyor normaldir bende bende tuvalete oturamiyorum cok baski oluyor klozet kullanıyorum uzun sureli ayakta durmak da kasiyor birde uzun sure hareketsiz olup birden fazlaca ayakta durmak da rahatsiz eder yürüyüşler iyi gelir ama ara vererek dinlenerek yürü

Bende ayni şeyleri düşünüyorum aslında hatta ben hamile kalmadan basladim eşime stil yapalım demeye ama dinlemedi beni fiyatlar uçtu ve devamlı kullanacağımız birşey

bez sadece 1 paket alacağım pişik durumunu kestiremediğim için.Ama ıslak mendili uyguna bulursam alabildiğim kadar almalıyım bence en çok kullanılan şey sonuçta

Aynı tereddütleri yaşıyoruz bizde. Kimisi diyor stoklayın, kimi diyor iyi marka bile olsa pişik yapabilir. 1 paket 2 numara aldık. Eşim indirim kovalıyor internette :) Annem ıslak mendil olmaz , eski usul yumuşak bez alıp sileriz diyor. Yatak konusu da ayrı bir muamma

Bence de öyle çok haklısın o abla öyle deyince morelimi bozdu bugün bu saate kadar agrımadı kolum da şimdi bulaşık yıkarken biraz zorlandım ama dayanılmayacak bi acı değil gerçekten

Bende ayni şeyleri düşünüyorum aslında hatta ben hamile kalmadan basladim eşime stil yapalım demeye ama dinlemedi beni fiyatlar uçtu ve devamlı kullanacağımız birşey
Evet ama pişik olayı düşündürüyor işte napcaz valla bilemedim

bez sadece 1 paket alacağım pişik durumunu kestiremediğim için.Ama ıslak mendili uyguna bulursam alabildiğim kadar almalıyım bence en çok kullanılan şey sonuçta
Aynen canım aslında ıslak mendillerde pişik yapıyor ama ıslak mendil tecrübelerime dayanarak söylüyorum en iyileri uni baby yenidoğan, sleepy yenidoğan, dalin yenidoğan, baby&me bence bunlar en iyisi tercihim bunlardan yana olacak sizlere de fikir olsun

Valla aslında en sağlıklısı o ama onunla da nasıl uğraşıcaz biraz kolaya alışmışız biz ıslak mendil alacaksan uni baby dalin sleepy ya da baby&me al canım hepsini kullandım en iyisi bunlar içerikleri diğerlerine göre daha iyi

Ben ilk molfix kullandım sürekli farkli bez kullanmak da pisik yapar büyüyünce de slepp ye geçtim islak mendile bende karşıyım eski usul bezle sildim hep kizimi hic pisik yasamadik bunda da ayni kullanmam islak mendil die düşünüyorum

E hadi gozum aydin canim cok sevindim masallah annesi guzel kilo almişsiniz

Bu akşam tatlı yiyip deneyeyim bakalım sola yatmayı. Sağolun kızlar
ben de de dunden beri ses seda yok şuan yerleri genis ya acaba belimize dogru mu dönük yüzü hergun hissedilmezmiş de insan bi tadini tadınca hissetmek istiyor yoksa tam hareketleri saymamiz 28 . Haftadan sonra basliyormuş

bende ayni fikirdeyim hatta en iyisi prima bana gore ben diger bezleri denemistim hepsi pişik yapmişti ama skmdi esim istemiyor stok yapmayi o belki baska bezlere alistiririz diye ümit ediyor ama sanmiyorum prima alırım muhtemelen

Tecrübeli anneler yardım. Yenidoğan için kaç tane zıbın filan almak lazım. Bu bebekler büyüyünce elimizde kalmasın fazlalıklar.
Ben simdiden 3 takim aldim yenidogan icin 1 buyuk hastane cikisi alirim muhtemelen bir iki takim daha alinir diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…