2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende alıp stok yapayım dedim ama cevredekiler alma pişik yapıyor diyince almamaya karar verdim aslında bir bakımada neye alışırsa onı kullanabilir diye düşünüyorum

Evet canım kilosu iyimiş en azından aldığım kilonun 400 gramı bebek olması güzel birşey mutlu etti benide.Brnde yenidoğan olarak değilde 3 tane tulum 0-3 aylık almıştım yanlış mı yaptım ki?

Bence de öyle çok haklısın o abla öyle deyince morelimi bozdu bugün bu saate kadar agrımadı kolum da şimdi bulaşık yıkarken biraz zorlandım ama dayanılmayacak bi acı değil gerçekten
Aynı acı bendede var canım herkes vuruluyormuş bende terrddüt edince ebe dedi doğumda metalle göbrk kordonu krsiliyor yanlışlıkla paslı birseyle bir yerini kesersin bebeğe etki etmesin diye yapılıyormuş herşey minikler için

İlk kızımda 37. haftam bitene kadar çalıştım. İş yerinde merdiven inip çıkmak ve eve gelirken duraktan eve 750 mt civarı bir mesafe var orayı yürümek dışında özel olarak yürüyüş yapmadım. Doktorum da hep yürüyüş yap derdi. Ben hareketlilik olayının
bütün yaşama yayılması taraftarıyım. Bütün gün yatıp günde çıkıp yarım saat yürüyüş yaparak doğurabileceğimi sanmıyorum. Zaten normalde de hareketli bir insanım, ekstra hiçbir şey yapmıyorum doğum kolay olsun diye.

Gözün aydın canım güzel haberlerine sevindim.

Tetanoz aşısı, doğum sırasında kullanılan alet edevattan bulaşabilecek tetanoza karşı da koruyor. Kimenin dediğine bakma sen. İyi yapmışsın.

Islak mendili Uni Baby Yenidoğan alacağım doğum yaklaşınca yüklü miktarda. Bez de 4 numaraya kadar Prima Premium Care, sonrasında normal Prima. Premium Care 4'ten sonra yoktu büyük kızımda, en son bıraktığımız halindeyse mecbur geçeceğiz diğerine büyük olanda.

Tecrübeli anneler yardım. Yenidoğan için kaç tane zıbın filan almak lazım. Bu bebekler büyüyünce elimizde kalmasın fazlalıklar.

Ben hiç zıbın kullanmadım, hastane çıkışı 1 tane vardı hiç giydirmedim. Bu kızımda 1 tane bile almayacağım o şeylerden. Alttan çıtçıtlı kısa kollu veya uzun kollu badi ve tek parça ayaklı tulum. En çok bunları kullandım. Tavsiye edebileceğim tek şey bu. Çocuk için de anne için de en rahatı.

Tecrübeli anneler yardım. Yenidoğan için kaç tane zıbın filan almak lazım. Bu bebekler büyüyünce elimizde kalmasın fazlalıklar.
canim cok fazla alma kesinlikla zaten hemen ulasilabilecek seyler ihtiyac halinde oglumda ben cok almak gibi bir hata yaptim cocuk 1 aylik olmadan yenidogan giysileri olmadi iri dogdu boyu cok hizli uzadi

canim islak mendil olarak suan hepsi malesef inanilmaz zamlandi indirimde stoklamak gerekiyor kesinlikle uni baby yenidogan , sonradan kesfettigim sleepy yenidogan halada ogluma kullaniyorum sleepy yenidogan icerik uni babyle ayni indirimlerini takip edebilirsin. bez olayıda en güzeli prima premium care tabiki ama suan oda ates pahası oldu dolardan dolayı onuda takip etmek gerek ama ondada cok stok yapmamak gerek sende tecrubelisin gerci bebegin gelisimine gore numara cok hizli atliyorlar bazilari

canim bosuna tatlilari yiyip kalori yukleme kendine :)) olabilir benim 2. gebeligim oldugu halde yeni yeni hissediyorum oda düzensiz her hamilelikte farkli bence ilk gebeligimdede gec hissettim cok hareketli degildi oglum ama suan tam bir canavar

kesinlikle zaten 1 yastan sonra hepsi genetigine dönüyor ve gelisimleri o sekilde ilerliyor , o yüzden takilmamak lazim kac gram oldu veya doğdu :)

Geçenlerde migrosta bezlerde 2.ye yüzde 40 indirim vardı. Premium care kendisi de indirimdeydi 2 paket 1, 2 paket 2 numara premium care aldım. Oldukça uyguna geldi. 2 aylık bezimiz var şuan. Islak mendil olarak da kesinlikle unibaby yenidoğan. Kızım 3 yaşına girecek hala dışarda filan ellerini onunla silerim diğerlerinin parfüm içeriği popoda direkt pişik yapıyor. Unibaby iyice uçmuş yalnız arkadaşım baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini tavsiye etti kız ve erkek bebekler için ayrı üretilmiş içeriği unibaby e benziyor. Hem de yerli üretim. Onu denemeyi düşünüyorum beğenmezsem tek seçeneğim unibaby olur

Evet canım kilosu iyimiş en azından aldığım kilonun 400 gramı bebek olması güzel birşey mutlu etti benide.Brnde yenidoğan olarak değilde 3 tane tulum 0-3 aylık almıştım yanlış mı yaptım ki?
Yoo tulumunda yeri ayrı ben tulum da alirim daha ama alt ustler dahakullanişli surekli üst degistirilir

bende çok seviyorum hindistan cevizini ama yağını hiç tüketmemiştim ilk defa sizden duyunca da ilgimi çekti... çok teşekkürler

Aynen canım ıslak mendil ne kullanacağım belli zaten uni baby alırım bebek bezi de oğlumda ilk bezini huggies almıştım pek memnun kalamamıştım sonra hep prima kullandım pişik sorunu yaşamadım gerçi prima da pişik sorunu olanı pek duymadım ben o yüzden yine prima alırım diye düşünüyorum ama sleepyi de merak ediyorum nasıl acaba diye

Uni baby ilk tercihim benim ama tabi pahalı olduğu zaman baby&me sleepy dalin düşünebilirim onlarında içerikleri güzel baby&me alabilirsin canım dokusu falan güzel

Uni baby ilk tercihim benim ama tabi pahalı olduğu zaman baby&me sleepy dalin düşünebilirim onlarında içerikleri güzel baby&me alabilirsin canım dokusu falan güzel
Alıp bi denemeyi düşünüyorum canım. Unibaby için de indirimleri takip edelim bazı sitelerde güzel indirim olursa alıp kenara koymakta fayda var.

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var ve çok heyecanliyim. Bu arada ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ılık su pamuk kullanmıştım ilk oğlumda da Bunda da Öyle kullanıcam benim pamuk almam gerek sanirim bir sürü. Beşik olarakta portatif beşik almayı düşünüyorum ilk başta sonra büyük bir sey alırım. Doğum için baya bir masrafa gireceğiz çünkü önce elzem olan seyleri almam gerek sanirim pusette elzem onu da alırım. En önemlisi sağlıklı olsunlar ya inşallah bugün iyi haberler alirim ruyamda gene kötü şeyler gördüm

Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…