- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #17.941
Bende alıp stok yapayım dedim ama cevredekiler alma pişik yapıyor diyince almamaya karar verdim aslında bir bakımada neye alışırsa onı kullanabilir diye düşünüyorumYa kızlar bu bez ve ıslak mendil stok işini ne yapıcaz ya bana kalsa hemen yapasım var lakin pişik vs olur mu diye korkuyorum ama bi yandan da almamız lazım çünkü çok pahalı ve aldıklarımız hemen bitecek olan şeyler şimdiden almaya başlasak anca yani siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Evet canım kilosu iyimiş en azından aldığım kilonun 400 gramı bebek olması güzel birşey mutlu etti benide.Brnde yenidoğan olarak değilde 3 tane tulum 0-3 aylık almıştım yanlış mı yaptım ki?E hadi gozum aydin canim cok sevindim masallah annesi guzel kilo almişsiniz
ben de de dunden beri ses seda yok şuan yerleri genis ya acaba belimize dogru mu dönük yüzü hergun hissedilmezmiş de insan bi tadini tadınca hissetmek istiyor yoksa tam hareketleri saymamiz 28 . Haftadan sonra basliyormuş
bende ayni fikirdeyim hatta en iyisi prima bana gore ben diger bezleri denemistim hepsi pişik yapmişti ama skmdi esim istemiyor stok yapmayi o belki baska bezlere alistiririz diye ümit ediyor ama sanmiyorum prima alırım muhtemelen
Ben simdiden 3 takim aldim yenidogan icin 1 buyuk hastane cikisi alirim muhtemelen bir iki takim daha alinir diye tahmin ediyorum
Aynı acı bendede var canım herkes vuruluyormuş bende terrddüt edince ebe dedi doğumda metalle göbrk kordonu krsiliyor yanlışlıkla paslı birseyle bir yerini kesersin bebeğe etki etmesin diye yapılıyormuş herşey minikler içinBence de öyle çok haklısın o abla öyle deyince morelimi bozdu bugün bu saate kadar agrımadı kolum da şimdi bulaşık yıkarken biraz zorlandım ama dayanılmayacak bi acı değil gerçekten
Yürüyüş doğumu da kolaylaştırdığı için yapmak istiyorum ama evde temizlik yapınca bile hemen kasık bölgem ağrıyor ve karnım sertleşiyor. Her şeyi hamileliğe bağlamakta ne kadar doğru bilmiyorum
Merhaba kızlar bende bugün detaylı yaptırdım 400gr 25cm dedi doktor sadece böbrekleri şişmiş normale göre oda bu haftada normalmiş. Doktor çok hareketli bir bebek dedi cihazı tekmeleyip yumrukladı yumurcak resmen. Kesin erkekmiş artık bizim sıpa oda netleşti. Kan değerlerim düşmüş ferrum verdi multi vitamine devam edicem,bel agrısı içinde magnezyum efermag verdi tam geçmez dedi biraz rahatlatır sadece dedi. Benden haberler böyle canlar
Aynısı bana da oldu dün markete giittik geldik yürüyerek 1 saat yattım gelince anca kendime geldim dün tetanoz aşımı oldum ondan mı ki dedim falan çok kafama takılmıştı. Birde bugün bi abla keşke vurdurmasaydın falan dedi ben üç doğum yaptım hiç vurdurmadım dedi aklıma çok takıldı
Ya kızlar bu bez ve ıslak mendil stok işini ne yapıcaz ya bana kalsa hemen yapasım var lakin pişik vs olur mu diye korkuyorum ama bi yandan da almamız lazım çünkü çok pahalı ve aldıklarımız hemen bitecek olan şeyler şimdiden almaya başlasak anca yani siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Tecrübeli anneler yardım. Yenidoğan için kaç tane zıbın filan almak lazım. Bu bebekler büyüyünce elimizde kalmasın fazlalıklar.
canim cok fazla alma kesinlikla zaten hemen ulasilabilecek seyler ihtiyac halinde oglumda ben cok almak gibi bir hata yaptim cocuk 1 aylik olmadan yenidogan giysileri olmadi iri dogdu boyu cok hizli uzadiTecrübeli anneler yardım. Yenidoğan için kaç tane zıbın filan almak lazım. Bu bebekler büyüyünce elimizde kalmasın fazlalıklar.
canim islak mendil olarak suan hepsi malesef inanilmaz zamlandi indirimde stoklamak gerekiyor kesinlikle uni baby yenidogan , sonradan kesfettigim sleepy yenidogan halada ogluma kullaniyorum sleepy yenidogan icerik uni babyle ayni indirimlerini takip edebilirsin. bez olayıda en güzeli prima premium care tabiki ama suan oda ates pahası oldu dolardan dolayı onuda takip etmek gerek ama ondada cok stok yapmamak gerek sende tecrubelisin gerci bebegin gelisimine gore numara cok hizli atliyorlar bazilariYa kızlar bu bez ve ıslak mendil stok işini ne yapıcaz ya bana kalsa hemen yapasım var lakin pişik vs olur mu diye korkuyorum ama bi yandan da almamız lazım çünkü çok pahalı ve aldıklarımız hemen bitecek olan şeyler şimdiden almaya başlasak anca yani siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
canim bosuna tatlilari yiyip kalori yukleme kendine :)) olabilir benim 2. gebeligim oldugu halde yeni yeni hissediyorum oda düzensiz her hamilelikte farkli bence ilk gebeligimdede gec hissettim cok hareketli degildi oglum ama suan tam bir canavarKızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz, zaten Yen’i Yen’i başlamıştım. Dünden beri hissedemiyorum , normal mi acaba.
Yürüyüş yaparken karın sertleşmesi bende de oluyor @Pearlaqua geriliyor iyice karnım sanki
kesinlikle zaten 1 yastan sonra hepsi genetigine dönüyor ve gelisimleri o sekilde ilerliyor , o yüzden takilmamak lazim kac gram oldu veya doğdu :)Çok teşekkür ederim bebeklerimizin hepsi sağlıklı maşallah ve gelişimleri guzel.İnsallah da böyle devam ederler. Aslında az kiloda da dogsa çok kiloda da önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri.Sonrasinda zaten anne sütü ya da mama bir şekilde buyuyorlar. Sizin de yarın çok çok iyi geçecek bence ve güzel haberlerinizi buradan alicaz.
kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum üstüne 1 saat birşey yiyip içmiyorum sadece suAc mi iciyosun yoksa tok karnina mi
Geçenlerde migrosta bezlerde 2.ye yüzde 40 indirim vardı. Premium care kendisi de indirimdeydi 2 paket 1, 2 paket 2 numara premium care aldım. Oldukça uyguna geldi. 2 aylık bezimiz var şuan. Islak mendil olarak da kesinlikle unibaby yenidoğan. Kızım 3 yaşına girecek hala dışarda filan ellerini onunla silerim diğerlerinin parfüm içeriği popoda direkt pişik yapıyor. Unibaby iyice uçmuş yalnız arkadaşım baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini tavsiye etti kız ve erkek bebekler için ayrı üretilmiş içeriği unibaby e benziyor. Hem de yerli üretim. Onu denemeyi düşünüyorum beğenmezsem tek seçeneğim unibaby olurYa kızlar bu bez ve ıslak mendil stok işini ne yapıcaz ya bana kalsa hemen yapasım var lakin pişik vs olur mu diye korkuyorum ama bi yandan da almamız lazım çünkü çok pahalı ve aldıklarımız hemen bitecek olan şeyler şimdiden almaya başlasak anca yani siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Yoo tulumunda yeri ayrı ben tulum da alirim daha ama alt ustler dahakullanişli surekli üst degistirilirEvet canım kilosu iyimiş en azından aldığım kilonun 400 gramı bebek olması güzel birşey mutlu etti benide.Brnde yenidoğan olarak değilde 3 tane tulum 0-3 aylık almıştım yanlış mı yaptım ki?
bende çok seviyorum hindistan cevizini ama yağını hiç tüketmemiştim ilk defa sizden duyunca da ilgimi çekti... çok teşekkürlerHer yağ olmaz tabi benimki organik ve soğuk sikim. İlla gerekmiyor kullanmak ama hem bağırsaklara iyi geliyor hem de beyin sağlığı için faydalı. Tadını da çok seviyorum. Yağ şeklinde alamam derseniz kendisini de yiyebilirsiniz hem lifini de almış olursunuz.
Aynen canım ıslak mendil ne kullanacağım belli zaten uni baby alırım bebek bezi de oğlumda ilk bezini huggies almıştım pek memnun kalamamıştım sonra hep prima kullandım pişik sorunu yaşamadım gerçi prima da pişik sorunu olanı pek duymadım ben o yüzden yine prima alırım diye düşünüyorum ama sleepyi de merak ediyorum nasıl acaba diyecanim islak mendil olarak suan hepsi malesef inanilmaz zamlandi indirimde stoklamak gerekiyor kesinlikle uni baby yenidogan , sonradan kesfettigim sleepy yenidogan halada ogluma kullaniyorum sleepy yenidogan icerik uni babyle ayni indirimlerini takip edebilirsin. bez olayıda en güzeli prima premium care tabiki ama suan oda ates pahası oldu dolardan dolayı onuda takip etmek gerek ama ondada cok stok yapmamak gerek sende tecrubelisin gerci bebegin gelisimine gore numara cok hizli atliyorlar bazilari
Uni baby ilk tercihim benim ama tabi pahalı olduğu zaman baby&me sleepy dalin düşünebilirim onlarında içerikleri güzel baby&me alabilirsin canım dokusu falan güzelGeçenlerde migrosta bezlerde 2.ye yüzde 40 indirim vardı. Premium care kendisi de indirimdeydi 2 paket 1, 2 paket 2 numara premium care aldım. Oldukça uyguna geldi. 2 aylık bezimiz var şuan. Islak mendil olarak da kesinlikle unibaby yenidoğan. Kızım 3 yaşına girecek hala dışarda filan ellerini onunla silerim diğerlerinin parfüm içeriği popoda direkt pişik yapıyor. Unibaby iyice uçmuş yalnız arkadaşım baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini tavsiye etti kız ve erkek bebekler için ayrı üretilmiş içeriği unibaby e benziyor. Hem de yerli üretim. Onu denemeyi düşünüyorum beğenmezsem tek seçeneğim unibaby olur
Alıp bi denemeyi düşünüyorum canım. Unibaby için de indirimleri takip edelim bazı sitelerde güzel indirim olursa alıp kenara koymakta fayda var.Uni baby ilk tercihim benim ama tabi pahalı olduğu zaman baby&me sleepy dalin düşünebilirim onlarında içerikleri güzel baby&me alabilirsin canım dokusu falan güzel
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var ve çok heyecanliyim. Bu arada ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ılık su pamuk kullanmıştım ilk oğlumda da Bunda da Öyle kullanıcam benim pamuk almam gerek sanirim bir sürü. Beşik olarakta portatif beşik almayı düşünüyorum ilk başta sonra büyük bir sey alırım. Doğum için baya bir masrafa gireceğiz çünkü önce elzem olan seyleri almam gerek sanirim pusette elzem onu da alırım. En önemlisi sağlıklı olsunlar ya inşallah bugün iyi haberler alirim ruyamda gene kötü şeyler gördüm
Aynen canım öyle yapalımAlıp bi denemeyi düşünüyorum canım. Unibaby için de indirimleri takip edelim bazı sitelerde güzel indirim olursa alıp kenara koymakta fayda var.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var ve çok heyecanliyim. Bu arada ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ılık su pamuk kullanmıştım ilk oğlumda da Bunda da Öyle kullanıcam benim pamuk almam gerek sanirim bir sürü. Beşik olarakta portatif beşik almayı düşünüyorum ilk başta sonra büyük bir sey alırım. Doğum için baya bir masrafa gireceğiz çünkü önce elzem olan seyleri almam gerek sanirim pusette elzem onu da alırım. En önemlisi sağlıklı olsunlar ya inşallah bugün iyi haberler alirim ruyamda gene kötü şeyler gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?