2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
içini ferah tut güzel haberlerle gelirsin işallah

çok sağol canım
Maşallah ne güzel poz vermiş gibi bizimki yüzünü gostermedi daha,çok merak ediyorum gerçi doğunca belli oluyor asıl ama bazı halleri de aynı oluyor.
Sağol canım baya uğraştırdı doktoru sıpa en sonunda bir poz verebildi. Bizimki ilk pipisini gösterdi heryerini döndü döndü gösterdi bu kadar yaramaz olursa işim var ama

canım ben oğlumda ıslak bez hiç kullanmadım. Sadece çantada taşıırım onuda nadir kullanıyorum .1 yaşına kadar pamuk kaynamış suyla temizledim. Önceden tupperlara hazırlıyorum ıslak mendil gibi kullanıyorum. Hem uygun hem güvenilir. Zaten şimdide çişte herzman silmiyorum . Kaka yaptıgında yıkıyorum. Bez olayıda zaten küçük numaralar uygun oluyor. Bide oğlum anda kilo aldıgı için hızlı hızlı geçiş yapmıştık. O yüzden akışına bırakacağım :)

canım bende stok yapmıcam. çünkü kar olsun diye stok yaptığım ne varsa kesin ondan zarar ediyorum. belli olmuyo bazen numaraları cabuk atlıyosun. 1 tane 1 1 tane 2 no alıcam 2-3 pakette ıslak mendil unibaby kullanmıstım yıne onu alıcam.

Ya pamuk olayını düşündüm bi ara başa çıkabilir miyim bilemedim ıslak mendil kolayımıza geliyor :))

Aynen canım 1 numara fazla almaya gerek kalmıyor hemen 2 ye geçiyoruz ıslak mendil emin olduklarımızdan stok yapabiliriz

Benimkide bu kizlar
Maşallah Paşaya darısı bana inşallah

Kızlar progestan fitil yapıp sulu akıntısı olan var mi ?
Canım sulu gibi biraz beyaz akıntım oluyor fitil içeride eridiği için akıntı oluyor ister istemez

Hoşgeldin canımm iyi yapmışsın sağlıkla gelsin kuzu inşallah cinsiyeti nedir

Canlar bende hastaneden geldim randevu aldım ayrıntılı için Çarşamba günü 09:30 da görücem oğlumu inşallah geçen başka bi forumda okudum kadına 20.haftaya kadar erkek demişler ayrıntılıda kız çıkmış acaba bizim başımıza da gelir mi ki şimdi hepimiz biliyoruz bakalım sonradan değişen olacak mı :))

Teşekkür ederim,hepimizin sağlıkla gelsin inşallah Henüz cinsiyetini öğrenemedim desem Bir türlü göstermiyor benim minik. Muhtemelen kız diye yorum yapıyor doktorumuz ama bakalım eninde sonunda gösterecek elbet sizinkinin cinsiyeti nedir

Hiç belli olmaz ama pipisini net gördüysen drğişmez diye düşünüyorum sende oğluşunu gör bakalım hayırlısıyla haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…