2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim içimden kız geçiyor hatta sana yazarken sağlıkla gelsin kızın yazacaktım :))

Aynen canım bide streslendim herhalde bebeğin hareketleri azaldı çok az hissediyorum normal mi sende nasıl ?

Aynen canım bide streslendim herhalde bebeğin hareketleri azaldı çok az hissediyorum normal mi sende nasıl ?
benimkide bugün sakin canım normalde çok hareketli değişken olur ya çok takılmamak lazım bu haftalarda
Sağol canım bide kadın 3 doğum yapmış iyi cesaret onun ki
Valla bencede çok iyi cesaret uyku gitmez gözüme birsey olur mu diye

benimkide bugün sakin canım normalde çok hareketli değişken olur ya çok takılmamak lazım bu haftalarda

Valla bencede çok iyi cesaret uyku gitmez gözüme birsey olur mu diye
Haklısın valla canım biz bile bir günümüz bir günümüzle aynı olmuyor benki ben uyurken hareketleniyo bilemiyorum o yüzden ama takipte olmakta da fayda var :)

İnşallah canım bizde güzel haber alırız bişey soracagım rahim boyu nereye ulaşmış göbek deliğinde yazıyo bi uygulamada

hadi gözün aydın canm,plasentana çok sevindim ya ne kadar korkmuştun başlarda 2.lerde çıkıyormuş demek ki,boyu kilosunu söyledi mi bide benim plasenta da fundus sağ ön duvar yazıyor seninde mi öyle

İnşallah canım bizde güzel haber alırız bişey soracagım rahim boyu nereye ulaşmış göbek deliğinde yazıyo bi uygulamada
sende güzel haberler le gelirsin inşallah, ben ultrasona girdiğimde göbek deliğinin 1 parkmak.üstü kadar bile çıkardı doktor demekki rahim oraya kadar büyümüş

Valla göbek deliğine ulaşmış canm ya 500 gr olmuş bebek. Bobreklerime bile baktı mucize gibi bir sey ya inşallah cnm sende güzel haberler alirsin

hadi gözün aydın canm,plasentana çok sevindim ya ne kadar korkmuştun başlarda 2.lerde çıkıyormuş demek ki,boyu kilosunu söyledi mi bide benim plasenta da fundus sağ ön duvar yazıyor seninde mi öyle
Benimde ön duvarda imis canm ama asagida diyemeyiz daha da cikar dedi. Aynen cnm ya bir daha hamile.olsam ilk aylarda plesanta previa dese doktor güler geçerim o kadar takmam son aylar önemli imis plesanta imis. 500 gr imis canm boyda 22 haftalik cıktı.tam söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…