2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canimm cok sevindim senin adina, hadi kurtuldun bu stresten de. Tasinma vs derken cok yordum kendimi demistin, endiselenmistin ama bak bosa cikti endiselerin. Darisi bizim basimiza artik. Ben de 25inde giricem ayrintiliya.

Gözün aydın canım benim bak gördün mü çıkmış yukarı işte dedim ben sana çıkar içini ferah tut artık daha da iyi olacaksınız canım darısı benim başıma inşallah bende sorunsuz atlatırım

sende güzel haberler le gelirsin inşallah, ben ultrasona girdiğimde göbek deliğinin 1 parkmak.üstü kadar bile çıkardı doktor demekki rahim oraya kadar büyümüş
İnşallah canım. Demek ki zamanla yukarı çıkıcak ben en son gittiğimde de baya aşağıda tuttu ultrasonu sağlık ocağındada kalp atışını duyup aşıyı öyle yapıyolar ya çok zor duydu ve çok çok aşağıda buldu kalp atışını normal mi ki bu

Valla göbek deliğine ulaşmış canm ya 500 gr olmuş bebek. Bobreklerime bile baktı mucize gibi bir sey ya inşallah cnm sende güzel haberler alirsin
Hay maşallah allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim ayrıntılıya var bu çarşamba değil ondan sonraki çarşamba

İyi akşamlar Kızlar
Bir şey soracağım size arada karnımım altı kısımlarında 10-15 saniyelik sertlık olup geçiyor , sanki elimi koyduğumda Bebek oradaymış gibi hissediyorum Sonra hemen geçiyor sertlık normal oluyor
SiZce normal mı ? Bu durumu yaşayan var mı

Canimm cok sevindim senin adina, hadi kurtuldun bu stresten de. Tasinma vs derken cok yordum kendimi demistin, endiselenmistin ama bak bosa cikti endiselerin. Darisi bizim basimiza artik. Ben de 25inde giricem ayrintiliya.
Sağol canm cok stres olmustum kötü ruyalar görmüştüm tasinma da kendimi cok yordum diye. Bugün de doktorda feci heyecan yaptim. Şükür her şey için darısı başına inşallah.

Evet canm cok zorlu 4 ay yaşadık seninle şükür atlattık tehlikeyi devamı gelir inşallah hayırlı haberlerin. Inşallah sende sorunsuz atlatacaksın. Senin ne zaman detayli ultrasyonun

benimde çok aşağıdan bakılıyordu sezeryan yerinin oralardandı,bu sefer hem o kısma hemde göbek çevresinde bakıldı.Normal.canm hiç düşünme çıktır senin ufaklıkta

Evet canm cok zorlu 4 ay yaşadık seninle şükür atlattık tehlikeyi devamı gelir inşallah hayırlı haberlerin. Inşallah sende sorunsuz atlatacaksın. Senin ne zaman detayli ultrasyonun
Çarşamba günü canım vakit gelmez artık :)) çok şükür sıkıntılarımız bitti inşallah doğuma kadar rahat bir gebelik geçiririz sağlıkla kavuşuruz inşallah canımm

Genelde oluyor canım normal bişey merak etme eğer çok uzun süreli olursa doktoruna söyle canım bilgisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…