2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim çatı kemiğim çok ağrıyor. Yatakta sağdan sola dönemiyorum. Yürüyüş yapamıyorum, bacaklarımı açamıyorum.Normalde gebelikte son haftalarda olurmuş sanırım açılma olduğu için ben şimdiden yaşıyorum.İnsan tedirgin de oluyor erken doğum mu olacak acaba diye. Benim gibi bacak arasında ağrı hisseden var mı?

Bende gyno ferra sanol la decavit kullanıyorum sanırım tek omega 3 içeren birşey kullanmam lazım kendı dr daha bir ay sonra gıdıcem napsam bilemedim

Kızlar ayrıntılı ultrason da normal ultrasonda bakıyorlar değil mi yani ekstra farklı bir sey yok

Evet canim normal ultrasonla bakiliyor, biraz daha uzun suruyor ayrintili tum organlar incelendigi icin.

Günaydın kızlar omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz ?

Benim doktorum Omepa Vm diye bir tablet verdi ama bir kac kez anca ictim. Duzenli icsem iyi olacak aslinda.

Aklimi okudun kiz. Ben de soracaktim valla. Normalde ilk hamileligimde 30lu haftalardan sonra baslamisti diye hatirliyorum ama bunda hemen basladi. Bir kac gundur bacak arasindaki kemiklerim agriyo. Ayoramiyorum bacaklarimi, zor yuruyorum bazen.

ben gecenlerde yazmistim aynisini. ilkinde bende de 30lu hftalardan sonra olurdu ki normaldir. gecen hafta icinde 3 gun ust uste cektim ama tum gun ful agri olmadi,yurumek zordu fln ama hic dinlendin mi uzandi mi dersen hayir :) sonra gecti sanirm zaman zamam olcak,bizde 2.diye belki de. baska sikayetim falan yok cunku benim,risk v yok sukur

İnşallah canım hiçbişey bilmeyince böyle işte
bende de gobek deliginin ustune kadar geldi ebe. sende de aynidir,bebegi hissediyosun degil mi o civarlarda? ben sol kismina dokununca sert bise hissediyodum ya alla alla bebek buraya gelir mi falan diyodum ama cidden oymus, ordaymis :)

bende de gobek deliginin ustune kadar geldi ebe. sende de aynidir,bebegi hissediyosun degil mi o civarlarda? ben sol kismina dokununca sert bise hissediyodum ya alla alla bebek buraya gelir mi falan diyodum ama cidden oymus, ordaymis :)
Arada hareket edince göbek deliğinin oralarda bir iki kere hissettim sadece ama yukarılarda değil daha geçemedik herhalde göbek deliğini ebe de kalp atışını çok aşağıdan bulunca merak ettim

ben de o yüzden tedirgin oldum ya. ekmek yiyorum yemeden doyamıyorum. ekmeği kesmem lazım sanırım. ya da çeşidini değiştirmem lazım:)
Cnm çavdar yada tam buğday alsan daha iyi olur. Ekmek siz de doyulmuyor ki ya korkudan hergün tartilir oldum bnm dr her gittiğimde soruyor. Çok kilo alma diye de tembihliyor 23.haftaya giricem bende gece 12 de bile acikiyorum ya.inş şu süreci sağlıkla atlatiriz.

ben de öyleyim işte canım ya. ekmek yemiyim diyorum bir saat sonra gurulduyor karnım. inşallah ççok güzel geçiririz hamileliği:)

Günaydın kızlar omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz ?

Omepa-D kullanıyorum canım. Omega-3 ve D vitamini kombinasyonu.

merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyordum foruma. nasılsınız? kaç kilo aldınız ya acaba ben çok mu aldım 22. haftamdayım 8 kilo aldım

Hoşgeldin canım. 24. Haftadayım ben tam 4 kilo aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…