2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Prolutex. Kutuda 7 tane var günde 2 tane vuruluyorum. Geçen sene birden rahim ağzı açıldı 26 haftalık erken doğum yaptım. Şimdide 16. Haftadan beri kasıklarım sertlik ve kasık ağrım var.
Geçmiş olsun Allah şifa versin, insan bir tek kendi sıkıntı çekiyor sanıyor ama herkesin hamileliğinin ayrı sıkıntıları varmış, benimde sürekli kanamam var yatıyorum.

Herkese iyi pazarlar.Mesajlari okuyamıyorum yetişemiyorum yani hepsine.Hastaligi olanlara tez şifa dilerim.Hepimizde zamanı gelince bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.Bugün gidebilirsem e bebeğe tekrar bakicam.Çok güzel parçalar vardı indirimli.

Geçmiş olsun Allah şifa versin, insan bir tek kendi sıkıntı çekiyor sanıyor ama herkesin hamileliğinin ayrı sıkıntıları varmış, benimde sürekli kanamam var yatıyorum.

Internette gordum satılıyor, bi bakabilirsiniz

Allah razı olsun bu gebeliğimde bari 32yi görsem diyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Aslında büyük kırtasiyelerde turnusol kağıdı satılıyormuş gaz bezine sarıp çamaşırınıza koyabilirsiniz diye okumuştum.

Daha cinsiyeti belli olmadı. Banada kız gibi geliyor .

Gecen sene 14 nisanda doğum yaptım biri 15 diperi 27 nisanda vefat etti erken doğumdu 25+4
Ya anladım canım kısmet allah tekrar vermiş çok şükür öbür dünyada seni bekleyen meleklerin var çok zor bir durum ama kendini böyle avut. İnşsllah sağlıklı güzel Doğumun olur Yine mi ikiz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…