Prolutex. Kutuda 7 tane var günde 2 tane vuruluyorum. Geçen sene birden rahim ağzı açıldı 26 haftalık erken doğum yaptım. Şimdide 16. Haftadan beri kasıklarım sertlik ve kasık ağrım var.
Geçmiş olsun Allah şifa versin, insan bir tek kendi sıkıntı çekiyor sanıyor ama herkesin hamileliğinin ayrı sıkıntıları varmış, benimde sürekli kanamam var yatıyorum.
Herkese iyi pazarlar.Mesajlari okuyamıyorum yetişemiyorum yani hepsine.Hastaligi olanlara tez şifa dilerim.Hepimizde zamanı gelince bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.Bugün gidebilirsem e bebeğe tekrar bakicam.Çok güzel parçalar vardı indirimli.
Geçmiş olsun Allah şifa versin, insan bir tek kendi sıkıntı çekiyor sanıyor ama herkesin hamileliğinin ayrı sıkıntıları varmış, benimde sürekli kanamam var yatıyorum.
Allah razı olsun bu gebeliğimde bari 32yi görsem diyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Aslında büyük kırtasiyelerde turnusol kağıdı satılıyormuş gaz bezine sarıp çamaşırınıza koyabilirsiniz diye okumuştum.
İlk gebelik mi? Peki amniyosentez vs istemedi mi? Sağlıklı doğumlar olsun inş.
Benim de tiroid normal sınır 4.2 iken 3.2 çıkmış ama bi tiroid ilacı yazmış önlem alıyoruz galiba..
Zaten perinatologmuş canım. Bence de gerekli değil..
Laiyka erken doğum yapmış maalesef canım..
Canım bebeğin kız mı? Tabii ki mizaçları da etkilidir yani her kız sakin değildir ama benim kızım çok az oynardı oğlum ise uçan tekmeci.. ve daha hissedemeyebilirsin..
Ya anladım canım kısmet allah tekrar vermiş çok şükür öbür dünyada seni bekleyen meleklerin var çok zor bir durum ama kendini böyle avut. İnşsllah sağlıklı güzel Doğumun olur Yine mi ikiz yoksa