2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canm zaten ben şişlide oturuyorum baya uzak bize sirf detayliya randevu icin gitmistim zaten 182 den randevuyu bile 15 gun sonraya verdiler gebe polikliniği icin cok yogunlar kolay kolay randevu sa bulunmuyor orda onceden dusunmek lazimdi ama gec kaldim.malesef
Sen geç gittigin için canım 2 hafta erken gitseydin randevu verirlerdi

Benim demek istedigim ilk defa gitsen bile 3 aydan sonra bakiyolar sen devamli hasta degilsin deyip geri göndermiyolar

Ben muayenehaneye gidiyorum canim ama doktoruma ben her seferinde ayrintili bakiyorum zaten dedi son gittigimde 18 haftaydi 1,5 ay sonra gel dedi o zamanada detayli zamani gecmis oluyo isine de karismak istemedigimden sormadim o yuzden birde devlete gideyim diye dusundum canim

Bende oluyor o 3-4 haftadır hem de..
Ebeye göre tamamen normal.
Oğlumda bu kadar erken olmamıştı ama oluyor evet. Yolda yürürken öksürük hapşuruk gelirse duruyorum artık sonra yola devam..

Dipnot: Fırt diye çıktı benim oğlan ama çoook yaşlı bi teyze burda bana, yürüyemediğinde anla, doğuracaksın demişti :) hakikaten yürüyememiştim. İki ayağımı aralarsam bir adım mesafesi kadar çıkacak gibiydi, aşağı kayıyodu bebek. Adım atamadım kaldım odada öyle heykel gibi.. Sonra pıtı pıtı havuza :))
Böyle kolay doğumlarınız olsun inşallah

Aksine kuzu işe gidip geldim evi temizledim çamaşır yıkadım yemek yaptım çok hareketliyim diye beşik belledi galiba ben salladıkça uyudu dondurmayı yiyince tepki verdi sıpa

Senle birlikte yorulmuştur minik mucize. Dinlen yarın inşallah turlamaya başlar yine..

Gündelik işlerinizi yaparken (extra temizlik vs yapmadan yani) vücudunuz bebeği büyütmek ve yaşatmak için öyle bir enerji harcıyormuş ki, ben günde 2 saat zumba yapardım şimdi daha yorgun hissediyorum demiştim ve ebemiz, otururken bile bi tepeye bi minik dağa tırmanırmış gibi enerji harcıyor kasların organların.. Bu gayet doğal demişti..

Başladı canım oturup dinlenince birazda tıkınınca
Çok haklı gerçekten hayatımın en tembel dönemi hiç bişey yapasım yok işe küfür ede ede gidiyorum yataktan kalkmak istemiyorum sanki taş taşımışım gibi

Evet canım görmüştüm ama bilmediğim için yorum yapamamıştım, içim rahatladı teşekkürler

Eki Görüntüle 2238570
Kızlar anne yanı olarak bunu alacağım hem bu sekilde oglumu da yanimdan ayirmama gerek kalmayacak park yataga da yer kalır odada yer sikintisi kalmaz sabitleniyor, sallanıyor..
Bende aynen böyle bir şey aldım jokerden indirimde oğlum park yatakta yatıyor bizim odada kızımda bunda yatacak inşallah sonra olmazsa ikisinin birlikte odalarını ayırırım

Senin ilk bebeğin ne kadarlık canım

Bende aynen böyle bir şey aldım jokerden indirimde oğlum park yatakta yatıyor bizim odada kızımda bunda yatacak inşallah sonra olmazsa ikisinin birlikte odalarını ayırırım
Evet canım sende benim gibi düsünmüssün, ogluma kıyamıyorum yeni bebek geldi sen odana gitmelisin diyemiyorum. Yarin bir gun ikisi de hazır oldugumda beraber gecerler böyle daha çok icim rahat edecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…