Ya anladım canım kısmet allah tekrar vermiş çok şükür öbür dünyada seni bekleyen meleklerin var çok zor bir durum ama kendini böyle avut. İnşsllah sağlıklı güzel Doğumun olur Yine mi ikiz yoksa
Bende tüm devlet hastanelerı boyle sanmıstım .iyi temiz bi hastane doktorlar iyi bılmem hiç dusunmedım degişmeyi :) görmemek kötü ama video cekip kalıcı sekılde görmk gzel
Allah razı olsun bu gebeliğimde bari 32yi görsem diyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Aslında büyük kırtasiyelerde turnusol kağıdı satılıyormuş gaz bezine sarıp çamaşırınıza koyabilirsiniz diye okumuştum.
Benim ihtiyacım yok çok şükür, inşallahta olmaz. Aslında kendinizi 32 ye odaklamayın çünkü ilk gebeligimde özellikle eşim 35 e kadar bi gelse diyordu hep, 35.haftada dogum yaptım, bu gebeligimde de erken doğum riskim var, o yüzden mümkün olduğunca en iyi zamanda en sağlıklı olacak şekilde doğmasını temenni etmek daha doğru olucak bence.
Benim kızımda 3.5 yaşında kiyamiyorum bende :) ondan çok ben alıştım onunla yatmaya tabi eşimde o da gitmesini pek istemiyor :) o yüzden biraz daha durur gibi şimdilik, hem kendiside ara sıra odasında yatmak istiyor yavaş yavaş alışacak artık acele etmiyoruz
Benim ihtiyacım yok çok şükür, inşallahta olmaz. Aslında kendinizi 32 ye odaklamayın çünkü ilk gebeligimde özellikle eşim 35 e kadar bi gelse diyordu hep, 35.haftada dogum yaptım, bu gebeligimde de erken doğum riskim var, o yüzden mümkün olduğunca en iyi zamanda en sağlıklı olacak şekilde doğmasını temenni etmek daha doğru olucak bence.
İyi hafta sonları güzel anneler umarım herkes iyidir. Sizinde bu aralar çok idrar sızıntısı oluyor mu ya çok şiddetli hapşuruyorum, afedersiniz hapşurdukça günlük ped yetmiyor, amniyotik sızıntı olabilir mi böyle durumlarda çok korkuyorum, bebek sanki fırt diye çıkacak gibi geliyor
Benim kızımda 3.5 yaşında kiyamiyorum bende :) ondan çok ben alıştım onunla yatmaya tabi eşimde o da gitmesini pek istemiyor :) o yüzden biraz daha durur gibi şimdilik, hem kendiside ara sıra odasında yatmak istiyor yavaş yavaş alışacak artık acele etmiyoruz