2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende tüm devlet hastanelerı boyle sanmıstım .iyi temiz bi hastane doktorlar iyi bılmem hiç dusunmedım degişmeyi :) görmemek kötü ama video cekip kalıcı sekılde görmk gzel
Eğer size anlatıyorsa gösterirken o da bisey,
Benim ihtiyacım yok çok şükür, inşallahta olmaz. Aslında kendinizi 32 ye odaklamayın çünkü ilk gebeligimde özellikle eşim 35 e kadar bi gelse diyordu hep, 35.haftada dogum yaptım, bu gebeligimde de erken doğum riskim var, o yüzden mümkün olduğunca en iyi zamanda en sağlıklı olacak şekilde doğmasını temenni etmek daha doğru olucak bence.

2.5 yaşında canım bu ay odasını yapıyorum bı denicez bakalım kardeşi gelene kadar seninki daha küçüktü galiba dimi
Benim kızımda 3.5 yaşında kiyamiyorum bende :) ondan çok ben alıştım onunla yatmaya tabi eşimde o da gitmesini pek istemiyor :) o yüzden biraz daha durur gibi şimdilik, hem kendiside ara sıra odasında yatmak istiyor yavaş yavaş alışacak artık acele etmiyoruz

Hayır rapora not eden bayana sesli sekılde söyluyor .

Canım yeni okuyorum mesajları. Kokusuzsa yani garip farklı bir kokusu yoksa normalmiş. Bende de oluyor.

Hahhh aynen birde o durum var çocuk alışırmi bilmiyorum da biz onsuz yatabilir miyiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…