Oy yiyim ben onu bıdıklar yaBenimkide gece hep uyanık galiba ya bı gözümü açıyorum hemen bı hareket
Benım daha bu bafta basladı canım beklemelisinNe güzel bebisleriniz oynuyor artık benimkinde tık yok hala ne yapıyorsam oynamıyor tembelmi acaba .
Anladım tesekkür ederim. Muayenelerde genelde ekran ı göremıyoruz sadece doktor görüyor ama ayrıntılıda ayrı bir ekranı olan yerde mi bakıyor?
İlk gebelik mi? Peki amniyosentez vs istemedi mi? Sağlıklı doğumlar olsun inş.Benim yaş 37 şeker var tiroid var kendim spina bifida(genetik omurilik hastalığı) ile doğmuşum. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım , kam grubum negatif, pıhtılaşma ilacı kullanıyorun. Yok yok yani:)) yüksek risk çıkacağı için ne 2li ne 3lü hiç bişey yaptırmadım. Ama çok şükür detaylı ultrasonum çok güzel geçti. Doktor bile şaşırdı. İnşallah sağlıkla da kucağımıza alırız. Demem o ki Allah nasıl takdir ederse öyle olur, bol bol dua edelim. Tarama testleri ihtimalleri moral bozmaktan başka bi işe yaramıyor.
Zaten perinatologmuş canım. Bence de gerekli değil..Oyle mi canim keske iki ay onceden dusunup alsaydik randevu o zaman verirlerdi muhtemelen yetisirdik.Ben ozelde perinatologa gidiyorum ama sirf icim rahatlasin diye bi devletede gidiyim diye dusundm bugun.Olmasada olur ama bi sansimi deneyim dedim.
Laiyka erken doğum yapmış maalesef canım..Senin ilk bebeğin ne kadarlık canım
Ne güzel bebisleriniz oynuyor artık benimkinde tık yok hala ne yapıyorsam oynamıyor tembelmi acaba .
Evet canim. Magnesyum kramplara iyi gelir. Doguma yakin birakilmasi gerek ama sanciyi önlüyorKızlar uyurken veya sabaha karşı alt bacaklarda kasılma kramp yaşayan var mı?
Dr sormuştu bi problemin var mı diye unutmuşum.. Bi dahakine söylerim artık..
Sanki magnezyum ve çinko takviyesi bunun için miydi? İlk bebekte de kullanmıştım diye hatırlıyorum..
Gecen sene 14 nisanda doğum yaptım biri 15 diperi 27 nisanda vefat etti erken doğumdu 25+4Senin ilk bebeğin ne kadarlık canım
Maalesef benim gittiğim yerde yok .video cekip evde videoyla yetiniyorum ne yapayımAnne ekranı oluyor sedye karşısında..
İlk gebelik mi? Peki amniyosentez vs istemedi mi? Sağlıklı doğumlar olsun inş.
Benim de tiroid normal sınır 4.2 iken 3.2 çıkmış ama bi tiroid ilacı yazmış önlem alıyoruz galiba..
Zaten perinatologmuş canım. Bence de gerekli değil..
Laiyka erken doğum yapmış maalesef canım..
Canım bebeğin kız mı? Tabii ki mizaçları da etkilidir yani her kız sakin değildir ama benim kızım çok az oynardı oğlum ise uçan tekmeci.. ve daha hissedemeyebilirsin..
Yok kuzum az daha bekle ilkinde benimde 20den sonra olmustuNe güzel bebisleriniz oynuyor artık benimkinde tık yok hala ne yapıyorsam oynamıyor tembelmi acaba .
O hat ne yazık ki bir işe yaramıyor canım. Sen Bursayı bır gorsen oturur aglarsın. Artık Turk vatandaşı olarak devlet hastanesine gıdemıyoruz cunku Suriyeliler o kadar dolmus ki doktorlar bıkmıs bezmıs bıtmıs.Surıyelıler basit bile olsa her duruma taksi gibi ambulans cagırıyorlar.Doktorlarla dil olarak da anlasamayınca sinir harbi oluyor calısanlarda. Kızım ateslendı cuma gunu once devlete goturduk 20 hastada 5i anca turktur ve hiç ilgi yok. Mecbur ozele goturduk gene.400 e yakın ucret odedık. Oysa devlet hastanesi azıcık ilgilense bu para cebimizde kalacaktı. Kızım ilk dogdugunda feci pişik olmustu ama anormal bir sekılde goturmedıgımız doktor kalmadı özelde. Bir de devlette cıldıyeye goturelım dedım doktor ne dese beğenirsin bana sıfır hasta getırın o kremı kullandım bu doktora goturdum dıcekse sıra yok dedı. Kavga ettım sıkayet ettım faydası yok.Şimdi özele gidiyorum bir ara testler cok tutmustu doktorum 350 lira civarı tutar devlette yaptır istersen dedı. Ama sakın ozelden geldım deme bakmıyorlar dedı.Gıttım tahlıl için ayrı usg için ayrı gun verıyorlar. Boyle bir şey olamaz sinirlendim çıktım. Her işimiz özelde mecbur. Saglık sektoru cökmüş. Kim ne derse desinŞikayet edecek o zaman arkadaşlar. Böyle şey olabilir mi. Bak gene sinirlendimsağlık bakanlığı şikayet hattı var, çabucak sana dönüyorlar.
Ay neyse senin kuzu oynadı dimi. Bazen sırtını dönüyorlardönüyorlar, bizi de merakta bırakıyor sıpacıklar
Bizimki de yanımızda yatmaya alıştı nasıl ayiricaz bilmiyorum çok zor olacakEvet canım sende benim gibi düsünmüssün, ogluma kıyamıyorum yeni bebek geldi sen odana gitmelisin diyemiyorum. Yarin bir gun ikisi de hazır oldugumda beraber gecerlerböyle daha çok icim rahat edecek..
Hahaha :)Benim ki çıkarcı bence anasını kullanıyo baktı hareket ediyorum oh doğal beşik salladım salladım uyudu
Çok şükür biraz önce kıpır kıpırdı yine
Yabancı uyrukluları burda da fazla. Ama benim gittiklerim iyiydi. Allah iyi hekimlerle karşılaştırsın ne diyeyim.O hat ne yazık ki bir işe yaramıyor canım. Sen Bursayı bır gorsen oturur aglarsın. Artık Turk vatandaşı olarak devlet hastanesine gıdemıyoruz cunku Suriyeliler o kadar dolmus ki doktorlar bıkmıs bezmıs bıtmıs.Surıyelıler basit bile olsa her duruma taksi gibi ambulans cagırıyorlar.Doktorlarla dil olarak da anlasamayınca sinir harbi oluyor calısanlarda. Kızım ateslendı cuma gunu once devlete goturduk 20 hastada 5i anca turktur ve hiç ilgi yok. Mecbur ozele goturduk gene.400 e yakın ucret odedık. Oysa devlet hastanesi azıcık ilgilense bu para cebimizde kalacaktı. Kızım ilk dogdugunda feci pişik olmustu ama anormal bir sekılde goturmedıgımız doktor kalmadı özelde. Bir de devlette cıldıyeye goturelım dedım doktor ne dese beğenirsin bana sıfır hasta getırın o kremı kullandım bu doktora goturdum dıcekse sıra yok dedı. Kavga ettım sıkayet ettım faydası yok.Şimdi özele gidiyorum bir ara testler cok tutmustu doktorum 350 lira civarı tutar devlette yaptır istersen dedı. Ama sakın ozelden geldım deme bakmıyorlar dedı.Gıttım tahlıl için ayrı usg için ayrı gun verıyorlar. Boyle bir şey olamaz sinirlendim çıktım. Her işimiz özelde mecbur. Saglık sektoru cökmüş. Kim ne derse desin
sayfa error veriyor canım millet yüklendi galiba indirimi duyuncaE bebek cidden indirimde bakın derim kızlar
Ben bunları aldım su neşeli tavuk tuluma bayıldımm tam bir neşeli tavuk bugun zaten
Anne bebek cantası da baya uygundu ama görmediğim icin kalitesinden emin olamadım sizin mağazaya gitme imkanınız varsa düşünebilirsiniz
Ürünler tükenince hata veriyor ben gece yatmadan aldım sabaha bişey kalmamıştısayfa error veriyor canım millet yüklendi galiba indirimi duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?