benimde kasıklarım iki gündür çok ağrıyo
düşük riskim var zaten korkuyorum
doktoruma sordum kanama olmadığı sürece ağrılar normal rahmin genişliyo dedi
Ben de dün Ankara’ya gitmiştim oğluşuma ilk kıtafetini aldım GAP den. 3-6 aylık aldım kışlık ama inşallah giyer bir süre. E bebekten tekstil önermedi bir arkadaşım bakmadım o yüzden ben. 2 Mart’ta ayrıntılım var ondan sonra almaya karar verdim hem de elim gitmiyor bir şeye
E bebek cidden indirimde bakın derim kızlar
Ben bunları aldım su neşeli tavuk tuluma bayıldımm tam bir neşeli tavuk bugun zaten
Anne bebek cantası da baya uygundu ama görmediğim icin kalitesinden emin olamadım sizin mağazaya gitme imkanınız varsa düşünebilirsiniz
Bende e bebekden baktım bugün ama emin olamadım n11 den aldım yorumları çok iyi özellikleri hoşuma gitti ilgilenenler baksın 189 muş 129 TL ye aldım indirimliymiş
Ben tekstile bakmıyorum herkes aldı çünkü ağız mendiline çorabına varana kadar e bebekte hello baby ürünleri çok güzel bilginiz olsun arkadaşlar
Bebişleriniz cicilerini güle güle giysin
Canım zaten bugün artık bitti :) benim sepettekiler de gidince toptan bıraktım elbet yine indirime girer boşuna stres olmayalım dedigin gibi vaktimiz var..
Allah bağışlasın, bizimki 1.5 yaşında, iki yasa doğru ayırsam mı diye dusunuyordum ama ikimiz icin de bir sure beraber olmak daha iyi olacak sonra ikisini bir ayırırım kardeşi ile senin ki de küçük canım, hazır degilse durabilir bence
yaparmıyım şükürler olsun hissettimde hareketini de gitmedim 19uncu haftaya girdik ben otururken kasıklarımda hissedyorum normal mi acaba oğlumda daha farklıydı çok ağrılı geçiyor çok göbek deliğim ve genel olarak sank,i karnım yoruluyor da rahat edemiyormuş gbibi bi bi ağrı hissediyorum Rabbim hayırısı ile sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Oğlumda ilk hamileliğim olmasına rağmen daha rahat veağrısız geçmişti bu çok farklı her hamilelik farklıymış bunu anladım
Ben de dün Ankara’ya gitmiştim oğluşuma ilk kıtafetini aldım GAP den. 3-6 aylık aldım kışlık ama inşallah giyer bir süre. E bebekten tekstil önermedi bir arkadaşım bakmadım o yüzden ben. 2 Mart’ta ayrıntılım var ondan sonra almaya karar verdim hem de elim gitmiyor bir şeye
E bebek tekstilleri benimde içime sinmedi bugün gittim de
Ama bir kaç boyasız baskısız alt ve kısa kollu badi aldım yinede bide müslin bezi ağız ve battaniye
Bu arada bilen varsa söyler mi müslinin bambusu mu makbul kotonu mu?? Bambu daha yumuşaktı
Bebek için değilde kendiniz için alın bence 2 tayt ve üç tişört aldım 15 e geldi tanesi indirimle
Evde giymelik hatta baharda dışarda da giyilir gayet çok güzeller
Ve biz yolun yarısına geldik oğlumla
Kıpırtılar geldi bi haftadır çok şükür
Karnım çıkar gibi artık hamile görüntüsündeyim
Dün izmire gittim bugün döndüm kar yağışından istanbula inemedi uçak iki kere pas geçti ve hayatımdaki en kötü uçuşlardan biriydi.
O kadar gerilip sıkmışım ki kendimi kasıklarım acımış bacaklarım ona keza hala uyuyamadım bu yüzden :/
Gunaydinnnnn
23. Haftada bulantilar geri gelir mi böyle yaa patates kızartması kokusu varmış gibi uyandım ve tiksindim su an . Eski günlere geri mi dönüyoruz yoksa(
Gunaydinnnnn
23. Haftada bulantilar geri gelir mi böyle yaa patates kızartması kokusu varmış gibi uyandım ve tiksindim su an . Eski günlere geri mi dönüyoruz yoksa(