2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benimde kasıklarım iki gündür çok ağrıyo
düşük riskim var zaten korkuyorum
doktoruma sordum kanama olmadığı sürece ağrılar normal rahmin genişliyo dedi

Ben de dün Ankara’ya gitmiştim oğluşuma ilk kıtafetini aldım GAP den. 3-6 aylık aldım kışlık ama inşallah giyer bir süre. E bebekten tekstil önermedi bir arkadaşım bakmadım o yüzden ben. 2 Mart’ta ayrıntılım var ondan sonra almaya karar verdim hem de elim gitmiyor bir şeye

Eklentiler

• 0E4CE42E-DA16-479B-A20E-2C262B4A6321.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 96
Bende e bebekden baktım bugün ama emin olamadım n11 den aldım yorumları çok iyi özellikleri hoşuma gitti ilgilenenler baksın 189 muş 129 TL ye aldım indirimliymiş

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20190224-223203.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 91
İyi akşamlar kızlar. Bizde bugün e bebeğe gittik bayağı bir şey aldık. Hastane çıkışı ve iki üç tane de alt alsam tamamdır.
Canım o kutuda ki ağız mendili nasıl bende sipariş verdim de boyu falan iyi mi

Ayrıca hastane çıkışları hariç çok 0-3 ay almayı düşünmüyorum. Çabuk büyüyorlar sık yıkanıyor küçülüyor fln 6 ay alırım inşallah daha çok

Bende sepete attım birkaç bişey ama kararsızım galiba alışveriş için biraz daha büyümesini beklicem
Canım zaten bugün artık bitti :) benim sepettekiler de gidince toptan bıraktım elbet yine indirime girer boşuna stres olmayalım dedigin gibi vaktimiz var..

2.5 yaşında canım bu ay odasını yapıyorum bı denicez bakalım kardeşi gelene kadar seninki daha küçüktü galiba dimi
Allah bağışlasın, bizimki 1.5 yaşında, iki yasa doğru ayırsam mı diye dusunuyordum ama ikimiz icin de bir sure beraber olmak daha iyi olacak sonra ikisini bir ayırırım kardeşi ile senin ki de küçük canım, hazır degilse durabilir bence

Canım hissediyosan korkma rahat ol dinlenince emin ol geçiyo aklım çıkmıştı benimde bi daha yapma valla korkutuyo insanı
yaparmıyım şükürler olsun hissettimde hareketini de gitmedim 19uncu haftaya girdik ben otururken kasıklarımda hissedyorum normal mi acaba oğlumda daha farklıydı çok ağrılı geçiyor çok göbek deliğim ve genel olarak sank,i karnım yoruluyor da rahat edemiyormuş gbibi bi bi ağrı hissediyorum Rabbim hayırısı ile sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Oğlumda ilk hamileliğim olmasına rağmen daha rahat veağrısız geçmişti bu çok farklı her hamilelik farklıymış bunu anladım

E bebek tekstilleri benimde içime sinmedi bugün gittim de
Ama bir kaç boyasız baskısız alt ve kısa kollu badi aldım yinede bide müslin bezi ağız ve battaniye

Bu arada bilen varsa söyler mi müslinin bambusu mu makbul kotonu mu?? Bambu daha yumuşaktı

Bebek için değilde kendiniz için alın bence 2 tayt ve üç tişört aldım 15 e geldi tanesi indirimle
Evde giymelik hatta baharda dışarda da giyilir gayet çok güzeller

Ve biz yolun yarısına geldik oğlumla
Kıpırtılar geldi bi haftadır çok şükür
Karnım çıkar gibi artık hamile görüntüsündeyim

Dün izmire gittim bugün döndüm kar yağışından istanbula inemedi uçak iki kere pas geçti ve hayatımdaki en kötü uçuşlardan biriydi.
O kadar gerilip sıkmışım ki kendimi kasıklarım acımış bacaklarım ona keza hala uyuyamadım bu yüzden :/

Gunaydinnnnn
23. Haftada bulantilar geri gelir mi böyle yaa patates kızartması kokusu varmış gibi uyandım ve tiksindim su an . Eski günlere geri mi dönüyoruz yoksa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…