Gunaydinnnnn
23. Haftada bulantilar geri gelir mi böyle yaa patates kızartması kokusu varmış gibi uyandım ve tiksindim su an . Eski günlere geri mi dönüyoruz yoksa(
Günaydın canım, arada olabiliyor maalesef bende haftasonu balıktan tiksindim, büyük bir iştahla oturduğum sofradan bir anda sağlam bı bulantı ile kalktım gitti.
Günaydın canım, arada olabiliyor maalesef bende haftasonu balıktan tiksindim, büyük bir iştahla oturduğum sofradan bir anda sağlam bı bulantı ile kalktım gitti.
günaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonda doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi böyle bişey duyan var mı ?
bide suyum normalden fazlaymış şekerden şüphelendi 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırdı
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı
günaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonda doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi böyle bişey duyan var mı ?
bide suyum normalden fazlaymış şekerden şüphelendi 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırdı
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı
yaparmıyım şükürler olsun hissettimde hareketini de gitmedim 19uncu haftaya girdik ben otururken kasıklarımda hissedyorum normal mi acaba oğlumda daha farklıydı çok ağrılı geçiyor çok göbek deliğim ve genel olarak sank,i karnım yoruluyor da rahat edemiyormuş gbibi bi bi ağrı hissediyorum Rabbim hayırısı ile sağlıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Oğlumda ilk hamileliğim olmasına rağmen daha rahat veağrısız geçmişti bu çok farklı her hamilelik farklıymış bunu anladım
amin canım aminnn
Detaylıya girdiğinde konumunu nerde olduğunu çok net bi şekilde sor canım belki rahim bağların çok geriliyodur bebekte baskı yapıyodur bunu öğrenmen lazım Allah korusun bişey varsada önlemini almış olursun en azından
günaydın kızlar
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı
Günsydın diğe gebeliğimde seker yükleme yspılmıştı ve sadece 1 rakam fazla çıktığımiiün diet vermiş şeker pozitif görmüştü. Açlığı hatırlsmıyorum ama tokluk 1. Saat 180(benimki 181 çıktığında şekerin var dediler) tokluk 2. Saat 140 diye biliyorum. Bana perinatolog şekerin çıkmasa bile reçel bal pekmezi kes meyveyi abartma dedi suyumdafazla olduğu için.
Bu gebeliğimdede 17. Haftada erkendenyapılfı şeker yükleme temiz çıktı ama çok kilo alıyorum. Benimde şekeriö olabilir temiz çıkmasına rağmen
amin canım aminnn
Detaylıya girdiğinde konumunu nerde olduğunu çok net bi şekilde sor canım belki rahim bağların çok geriliyodur bebekte baskı yapıyodur bunu öğrenmen lazım Allah korusun bişey varsada önlemini almış olursun en azından