2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bu hafta perşembe kontrolüm var söyleyeceğim doktora
İnşallah önemli bişey yoktur
İnşallah canım benimde hapşırınca öksürünce korkunç ağrım oluyo anlatamam nefesim kesiliyo resmen korkuyodum doktora sordum dedim böyle böyle çok normal bağlar geriliyor rahim büyüyor ağrı hissedersin ara ara hapşırınca demişti . Detaylı ultrasondada bebeğin konumu rahim durumu bağları çok normal çıktı. Belkide basit rahim büyümesinden kaynaklıdır içini rahat tut.

ıhlamur bir fincan içtim daha da içemem. bir de senin dediğini içeyim canım.
bu arada ben d vitamini olarak ocean d3 kullanıyorum sprey şeklinde.BHA, koruyucu, tatlandırıcı, şeker, renklendirici kimyasal katkı ve gluten içermiyor.

Günaydın

D vit imom un içinde varmış galiba ben damlayı bıraktım. Uyuz oluyodum zatem coledona iyi oldu

Doktorlara gideceklere kolay gelsin güzel haberlerle gelin inşallah

canım görüntüsünü atar mısın vallahi damla kullanmak istemiyorum artık kusacak dereceye geliyorum

Canım eger 100lük yaptıysa normal ama 50lik ya da 75lik yaptıysa bu degerlere gore 100lük yapıp tekrar etmesi gerekir

evet ama hamileler için uygun mu bir de içeriğini çekip atsın sana bi bak canım.

Canım malum d vitamini korkulu rüyam oldu Bi sprey varmış kuzenim attı günde Bi fıs ağıza sıkıyorsun dedi sorabilir misin damlanın yerine kullanabilir miyiz diye Eki Görüntüle 2239001

Oda bu
Bunun yerine ben osteozinc kullanıyordum. Kalsiyum magnezyum cınko ve d vitamini var içinde. Ayrıca kullandığımız diğer vitaminlerde de d vitamini bulunduğu için ekstra bir şeye gerek yok demişti ilk gebeliğimde doktor. Ben ımom ve osteozinc kullanıyorum vitamin olarak. Simdi de basladım yine sordum bunları kullanıyorsan gerek yok dedı canım

Benim de ilk bebegimde asagidaydi zamanla yukari cikti ve normal dogum yaptim. Bebegin de suyu hep fazlaydi sekerim yoktu icini ferah tut .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…