İnşallah canım benimde hapşırınca öksürünce korkunç ağrım oluyo anlatamam nefesim kesiliyo resmen korkuyodum doktora sordum dedim böyle böyle çok normal bağlar geriliyor rahim büyüyor ağrı hissedersin ara ara hapşırınca demişti . Detaylı ultrasondada bebeğin konumu rahim durumu bağları çok normal çıktı. Belkide basit rahim büyümesinden kaynaklıdır içini rahat tut.
Canım ılık suyun içine yarım limonu sık val koy bi iki çay kaşığı biraz karabiber birazda toz zencefil varsa süper iyi geliyo ügnde 3 kere içebilirsin bunu
ıhlamurda olur ama onu günde 1 fincan tüketmen gerek
Canım malum d vitamini korkulu rüyam oldu Bi sprey varmış kuzenim attı günde Bi fıs ağıza sıkıyorsun dedi sorabilir misin damlanın yerine kullanabilir miyiz diye
Canım malum d vitamini korkulu rüyam oldu Bi sprey varmış kuzenim attı günde Bi fıs ağıza sıkıyorsun dedi sorabilir misin damlanın yerine kullanabilir miyiz diye Eki Görüntüle 2239001
Canım ılık suyun içine yarım limonu sık val koy bi iki çay kaşığı biraz karabiber birazda toz zencefil varsa süper iyi geliyo ügnde 3 kere içebilirsin bunu
ıhlamurda olur ama onu günde 1 fincan tüketmen gerek
ıhlamur bir fincan içtim daha da içemem. bir de senin dediğini içeyim canım.
bu arada ben d vitamini olarak ocean d3 kullanıyorum sprey şeklinde.BHA, koruyucu, tatlandırıcı, şeker, renklendirici kimyasal katkı ve gluten içermiyor.
ıhlamur bir fincan içtim daha da içemem. bir de senin dediğini içeyim canım.
bu arada ben d vitamini olarak ocean d3 kullanıyorum sprey şeklinde.BHA, koruyucu, tatlandırıcı, şeker, renklendirici kimyasal katkı ve gluten içermiyor.
ay o zaman almim yağ gibi olduğu için istemiyorum kuzenimde ki aynı su tadı var hissetmiyosun dedi o yüzden onu sorsunda inşallah kullanılıyodur onu alıcam damlaya rağmen asla yükselmiyo kuzenimin hemen yükselmiş değeri o spreyle
ben birşey alamadım yaa english home da nevresimler indirimdeydi bebek için onlardan aldım, haberiniz olsun baya indirimde bebek, çocuk, tek çift falan
günaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonda doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi böyle bişey duyan var mı ?
bide suyum normalden fazlaymış şekerden şüphelendi 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırdı
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı
ay o zaman almim yağ gibi olduğu için istemiyorum kuzenimde ki aynı su tadı var hissetmiyosun dedi o yüzden onu sorsunda inşallah kullanılıyodur onu alıcam damlaya rağmen asla yükselmiyo kuzenimin hemen yükselmiş değeri o spreyle
Canım malum d vitamini korkulu rüyam oldu Bi sprey varmış kuzenim attı günde Bi fıs ağıza sıkıyorsun dedi sorabilir misin damlanın yerine kullanabilir miyiz diye Eki Görüntüle 2239001
Bunun yerine ben osteozinc kullanıyordum. Kalsiyum magnezyum cınko ve d vitamini var içinde. Ayrıca kullandığımız diğer vitaminlerde de d vitamini bulunduğu için ekstra bir şeye gerek yok demişti ilk gebeliğimde doktor. Ben ımom ve osteozinc kullanıyorum vitamin olarak. Simdi de basladım yine sordum bunları kullanıyorsan gerek yok dedı canım
günaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonda doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi böyle bişey duyan var mı ?
bide suyum normalden fazlaymış şekerden şüphelendi 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırdı
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı