meylencim ojen ten rengi mi markası neCanım malum d vitamini korkulu rüyam oldu Bi sprey varmış kuzenim attı günde Bi fıs ağıza sıkıyorsun dedi sorabilir misin damlanın yerine kullanabilir miyiz diye Eki Görüntüle 2239001
Oda bu
Benim değil kuzenimin eli kuzummeylencim ojen ten rengi mi markası ne
ehehe sorsan iyi olur valla tam istediğim gibiBenim değil kuzenimin eli kuzumsorarım istiyosan
Bende kullanıyorum canım pregnacare ona rağmen verdi doktorBunun yerine ben osteozinc kullanıyordum. Kalsiyum magnezyum cınko ve d vitamini var içinde. Ayrıca kullandığımız diğer vitaminlerde de d vitamini bulunduğu için ekstra bir şeye gerek yok demişti ilk gebeliğimde doktor. Ben ımom ve osteozinc kullanıyorum vitamin olarak. Simdi de basladım yine sordum bunları kullanıyorsan gerek yok dedı canım
Canım pregna da D vitamını az.Genel takviye bir vitamın ve mineral içeriği var.Decavit gibi. Örneğin imom da oyle ekstra omega var içinde sadece.Bu tarz vitaminler senin gun içerisinde dogal yolla aldıgın d vitaminine ek olarak dusuk miktarda d vitamini barındırıyor.Mesela eksiklik varsa tedavi edici olmaz. Ama Osteozinc de gunluk dozu karsılayacak kadar d vitamini bulunuyor.Yani tek basına kullanımı bile yeterli d vitamini için. Ama tabi sen bilirsin. Hap formunda oldugu için kullanması rahat o yuzden soyledımBende kullanıyorum canım pregnacare ona rağmen verdi doktor
Bi d vitamini bide gyno ferrodan bıktım valla
Doğuma kadar daha çok indirim olur ben biraz erken aldım nevresim bi tane lcw home san almıştım battaniyesi ile birlikte beğendim kumaşını birde english home dan bakayım :)ben birşey alamadım yaaenglish home da nevresimler indirimdeydi bebek için onlardan aldım, haberiniz olsun baya indirimde bebek, çocuk, tek çift falan
benim de öyle canım. normaldir diye biliyorum arada oluyor benimde bu ara arttı ama sıkıntı yok çok şükür internetten yazılanlara göre normal diyolar. tabi daha da kötü olursa Allah korusun bi doktora görünGünaydın kızlarya dün bir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırım . sümüğümsü hafif sarı kokusuz akıntı yaşamış olan var mı iki hafta öncede olmuştu. sıvı falan değil sümük gibi afedersiniz.
pastel 757 kuzumehehe sorsan iyi olur valla tam istediğim gibi
ona da geçerim farketmez her türlü yutuyorum zatenCanım pregna da D vitamını az.Genel takviye bir vitamın ve mineral içeriği var.Decavit gibi. Örneğin imom da oyle ekstra omega var içinde sadece.Bu tarz vitaminler senin gun içerisinde dogal yolla aldıgın d vitaminine ek olarak dusuk miktarda d vitamini barındırıyor.Mesela eksiklik varsa tedavi edici olmaz. Ama Osteozinc de gunluk dozu karsılayacak kadar d vitamini bulunuyor.Yani tek basına kullanımı bile yeterli d vitamini için. Ama tabi sen bilirsin. Hap formunda oldugu için kullanması rahat o yuzden soyledım
inşallah olur canım, bulup bulup alacağız indirimleri :) başka türlü bi seferde alim desen hem çok külfetli hem istediğimiz gibi bulamaya biliriz. bende bakim lcw ye bakmadım hiçDoğuma kadar daha çok indirim olur ben biraz erken aldım nevresim bi tane lcw home san almıştım battaniyesi ile birlikte beğendim kumaşını birde english home dan bakayım :)
Rica ederim canım :)ona da geçerim farketmez her türlü yutuyorum zaten
bi içeriğine bakayım canım ben çok sağol
1 saat sonraki biraz yüksek cıkmış canım
reçel bal pekmez yemem tatlı hiç sevmemGünsydın diğe gebeliğimde seker yükleme yspılmıştı ve sadece 1 rakam fazla çıktığımiiün diet vermiş şeker pozitif görmüştü. Açlığı hatırlsmıyorum ama tokluk 1. Saat 180(benimki 181 çıktığında şekerin var dediler) tokluk 2. Saat 140 diye biliyorum. Bana perinatolog şekerin çıkmasa bile reçel bal pekmezi kes meyveyi abartma dedi suyumdafazla olduğu için.
Bu gebeliğimdede 17. Haftada erkendenyapılfı şeker yükleme temiz çıktı ama çok kilo alıyorum. Benimde şekeriö olabilir temiz çıkmasına rağmen
Canım çok teşekkür ederim ben iki bebeğe de birer kutu sipariş etmiştim bir alsam olurmuş o zamanSu gibi akıntım
canım minik geldi diğerlerine göre. yeri güzel ama daha minik.
Ben yaşadım hatta baya tedirgin oldum druma sordum ama problem olmadığını vajinal floranın koruma amaçlı gelen bir akıntı olduğunu söyledi canım. Hatta baya peçeteye de geldi bir ara iki üç haftadır yokGünaydın kızlarya dün bir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırım . sümüğümsü hafif sarı kokusuz akıntı yaşamış olan var mı iki hafta öncede olmuştu. sıvı falan değil sümük gibi afedersiniz.
Ben kullanıyorum canım decavit drum da devam dedi. Bende karnım büyümüyor gibi hissediyorumdecavit kullanan var mı arkadaşlar asm bana decavit yazdı günde bir tok içinde baya vitamin mineral falan var. bi de kan ilacı kullanıyorum zaten. bu arada büyümüyor sanki karnım durdu gibi sizde durumlar nasıl ?
ben ayın 7sinde gidicemKızlar bide yakında doktora gidicek olan var mı bişey rica edicem sorabilir misiniz
Bugün gidicek bi arkadaş varmış sorucak canım çok sağolben ayın 7sinde gidicem
10 günüm var daha
180 sınırı
180in altında olduğu için sıkıntı yok dedi
napmalıyım peki
tatlı seven bi insan değilim çayı kahveyi şekersiz içerdim hep
şekerimin yüksek olmasına şaşırıyorum
coledana neden uyuz oluyodun canımGünaydın
D vit imom un içinde varmış galiba ben damlayı bıraktım. Uyuz oluyodum zatem coledona iyi oldu
Doktorlara gideceklere kolay gelsin güzel haberlerle gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?