2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar ya dün bir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırım . sümüğümsü hafif sarı kokusuz akıntı yaşamış olan var mı iki hafta öncede olmuştu. sıvı falan değil sümük gibi afedersiniz.

Bende kullanıyorum canım pregnacare ona rağmen verdi doktor
Bi d vitamini bide gyno ferrodan bıktım valla

Bende kullanıyorum canım pregnacare ona rağmen verdi doktor
Bi d vitamini bide gyno ferrodan bıktım valla
Canım pregna da D vitamını az.Genel takviye bir vitamın ve mineral içeriği var.Decavit gibi. Örneğin imom da oyle ekstra omega var içinde sadece.Bu tarz vitaminler senin gun içerisinde dogal yolla aldıgın d vitaminine ek olarak dusuk miktarda d vitamini barındırıyor.Mesela eksiklik varsa tedavi edici olmaz. Ama Osteozinc de gunluk dozu karsılayacak kadar d vitamini bulunuyor.Yani tek basına kullanımı bile yeterli d vitamini için. Ama tabi sen bilirsin. Hap formunda oldugu için kullanması rahat o yuzden soyledım

ben birşey alamadım yaa english home da nevresimler indirimdeydi bebek için onlardan aldım, haberiniz olsun baya indirimde bebek, çocuk, tek çift falan
Doğuma kadar daha çok indirim olur ben biraz erken aldım nevresim bi tane lcw home san almıştım battaniyesi ile birlikte beğendim kumaşını birde english home dan bakayım :)

benim de öyle canım. normaldir diye biliyorum arada oluyor benimde bu ara arttı ama sıkıntı yok çok şükür internetten yazılanlara göre normal diyolar. tabi daha da kötü olursa Allah korusun bi doktora görün

ona da geçerim farketmez her türlü yutuyorum zaten
bi içeriğine bakayım canım ben çok sağol

Doğuma kadar daha çok indirim olur ben biraz erken aldım nevresim bi tane lcw home san almıştım battaniyesi ile birlikte beğendim kumaşını birde english home dan bakayım :)
inşallah olur canım, bulup bulup alacağız indirimleri :) başka türlü bi seferde alim desen hem çok külfetli hem istediğimiz gibi bulamaya biliriz. bende bakim lcw ye bakmadım hiç

decavit kullanan var mı arkadaşlar asm bana decavit yazdı günde bir tok içinde baya vitamin mineral falan var. bi de kan ilacı kullanıyorum zaten. bu arada büyümüyor sanki karnım durdu gibi sizde durumlar nasıl ?

reçel bal pekmez yemem tatlı hiç sevmem
14. haftamda kesem patlamıştı benim suyum geldiği için suyum tamamlanması için çok fazla havuç suyu meyve suları içtim ondan belkide şekerim yüksek çıktı
şuan banada suyun fazla diyo meyve suyu içmeyi bıraktım
meyvede mi yemesem acaba ?

Su gibi akıntım

canım minik geldi diğerlerine göre. yeri güzel ama daha minik.
Canım çok teşekkür ederim ben iki bebeğe de birer kutu sipariş etmiştim bir alsam olurmuş o zaman
Ben yaşadım hatta baya tedirgin oldum druma sordum ama problem olmadığını vajinal floranın koruma amaçlı gelen bir akıntı olduğunu söyledi canım. Hatta baya peçeteye de geldi bir ara iki üç haftadır yok
decavit kullanan var mı arkadaşlar asm bana decavit yazdı günde bir tok içinde baya vitamin mineral falan var. bi de kan ilacı kullanıyorum zaten. bu arada büyümüyor sanki karnım durdu gibi sizde durumlar nasıl ?
Ben kullanıyorum canım decavit drum da devam dedi. Bende karnım büyümüyor gibi hissediyorum

Canm sadece seker icin tatli sekerli seyler olmasi gerekmiyor meyve cok tüketirsen ekmek hamurisi makarna tarzi seylerde sekere dahil

180 sınırı
180in altında olduğu için sıkıntı yok dedi
napmalıyım peki
tatlı seven bi insan değilim çayı kahveyi şekersiz içerdim hep
şekerimin yüksek olmasına şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…