2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
her doktora gittiğimde başka bişey söylüyo zaten suyum geldi diye stresliyim iyice psikolojim bozuluyo böyle
hergün kafada kuruyorum
Suyun mu geliyor? Nasil anladınız? Eğer nasibinde yaşamak varsa sağlıkla dünyaya gelirler biz sadece aracıyız sürece bir yere kadar mudehale edebiliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins.

Hayır rapora not eden bayana sesli sekılde söyluyor .
O kötüymüş yaa olmadi arada bir başka bir doktora gidin
Bende baktımda açken 95 altı, 1 saat sonra 180 altı, 2 saat sonra 155 altı normalmiş. Sizin ki biraz sınıra yakın yinede biraz dikkat etseniz iyi olur herturlu ihtimal için, gebelik şekeri var diyebilmek için en az 2 sonucun referans değerlerinin üzerinde çıkması gerekiyormus, sizin hepsi şuan alt sınırda.

Kakao yagi denemelisin nemlendiriyor baya

decavit kullanan var mı arkadaşlar asm bana decavit yazdı günde bir tok içinde baya vitamin mineral falan var. bi de kan ilacı kullanıyorum zaten. bu arada büyümüyor sanki karnım durdu gibi sizde durumlar nasıl ?
13. Haftadan beri bana da her gittiğim verip duruyor decativ arada bir gece uyumadan önce içiyorum diğer günlerde unutmuş ayağına yatıyorum

ya bebek yağı falan da nemlendiriyor normalde ama sürüyorum 5 dk sonra sürdüğüm gitmiş yerine kupkuru bir cilt gelmiş o derece kuruyorum.
Kuru cilt yapın varsa gebelikte ekstra kuruluk oluyor benim denediklerim icinde en yogun kakao yağı oldu

normalde pul pul dökülen soyulan kışın soğktan yazık sıcaktan kuruyan bi cilt yapım var inanır mısın gebelikle beraber aşırı nemli geliyo bana vücudum yüz kremi 2 haftada 1 sürüyorum normalde her gün gün aşırı sürerdim.
Karnım içinde 10 günde bir bebek yağı acaba bi cilt doktoruyla mı görüşsen yönlendirir en azından

Evet aynen özele gidiyorum bazen özledikce .

Ben kızımda almıştım, terlik çok puf olduğu ve ben de genel anesteziden çok etkilendiğim için, ayaklarım poğaça gibi olmuştu :):) Bu doğumda kendi terliğimi evden götüreceğim, birdiğin parmak arası terlik :):) Sadece kızıma, ikizlerime ve bana taç sipariş edeceğim. Kendim uğraşmak isterdim ama maalesef iş yerim ve ev çok yoğun geçiyor. Kızımda hastane süsleri, ikramlıklar ve magnet hazırlamıştım, bunda hepsi hazır olacak :):) Hatta mağnetlerimi atayım size, beğenerek yapmıştım :)

Cook guzel olmus canim ellerine saglik.Ben duz beyaz bir tulum alip arkasina utuyle cikan taslarla isim yazmayi dusundum melek kanatlari ekleyip.tabi becerebilir miyim bilmiyorum.on tarafinada mavi beyaz kurdela ile bikac sey eklerim dedim patik kisimlarina sapkasina falan.terliklerede ayni sekilde.YAanima ayriyeten rahat bi terlikte alirim o sadece gostermelik olur diye dusundum.ama besigi yatagin onunu arkasinida susluyolar kapiya falanda isimli susler oluyo.bikac arkadasim kapi susu yapmisti kendisi.ben evdeyimde yapabilirim ama annemden yardim almam lazim.istanbulda da nerde ne bulunur pek bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…