Eyslg
canım karistirdigim yağları dün gece banyodan sonra karnıma ve belime surdum cildim o kadar kurumustu ki bugün yağdan eser yok iyi emilmis bu karisimi kullanmaya devam edecegim
Kaç çıktı canım kan sonucun bende yaptırmıştım ama doktora göstermeden Bi güzel gelmişim
İnşallah hayırlı haber alırsın içini rahat tut bazen hiç alakasız şeylerden bile çıkabiliyomuş bebekte ufak Bi kist çıkıyomuş ama kendi kendine yok oluyormuş mesela inşallah yanıltan Bi sonuçtur ve detaylın tertemiz çıkar
Risk 1/6
AFP 70
Afp mom 3.3
Sürekli kanamam olduğu için zaten riskli bir gebeligim var onu biliyoruz ama inşallah bebekle ilgili bir sorun yoktur. Teşekkürler çarşambayı bekliyoruz artik
Suyun mu geliyor? Nasil anladınız? Eğer nasibinde yaşamak varsa sağlıkla dünyaya gelirler biz sadece aracıyız sürece bir yere kadar mudehale edebiliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins.
14. haftamda suyum geldi kesem patlamış
1 hafta hastanede yattım
2 aydırda evde yatıyorum işe göndermiyo doktorum.
yürümem hareket etmem yasak herşey
doktorlar mucize diyo
ama bebeğim çok şükür tutundu
erken doğum riskim var işte o yüzden çok zor geçiyo hamileliğim
Risk 1/6
AFP 70
Afp mom 3.3
Sürekli kanamam olduğu için zaten riskli bir gebeligim var onu biliyoruz ama inşallah bebekle ilgili bir sorun yoktur. Teşekkürler çarşambayı bekliyoruz artik
Benim 34.6 çıkmış sadece afp bakıldı 150ye kadar normal değil mi öyle okumuştum internetten ama
Kombine testlere nedense güvenmiyorum yanlış sonuç verebiliyor çoğu kişiden duydum
Eyslg
canım karistirdigim yağları dün gece banyodan sonra karnıma ve belime surdum cildim o kadar kurumustu ki bugün yağdan eser yok iyi emilmis bu karisimi kullanmaya devam edecegim
Fikrim değişir mi bilmiyorum kızlar ama ben de ya herru dedim devlette doğum yapmayı ciddi ciddi dusunuyordum şu an, arkadaşlarım da süslü gecelik götürme hastaneye eve çıkınca giyersin ilk etapta kirlenmesin falan dedi
Fikrim değişir mi bilmiyorum kızlar ama ben de ya herru dedim devlette doğum yapmayı ciddi ciddi dusunuyordum şu an, arkadaşlarım da süslü gecelik götürme hastaneye eve çıkınca giyersin ilk etapta kirlenmesin falan dedi
Devlette Bi gece yatırıyolsr mı bilmiyorum ama bi tane ilk gün düz gecelik giyip ertesi gün foto çekiliriz düşüncesi ile daha şık bişey almak istiyorum canım
Birde herkes pijamaya alışkınsan pijama tarzı al gecelik alma rahat edemezsin diyor bende pijamacıyım o yüzden kararsızım
Canım ya yüzde yüz pamuk aldım ya bambu pamuk karışık. Tek çocuk için normali 4-6 tane desen ikizde 7 tane aldım canım. İnternette gördüğüm sayılar bu yöndeydi bilemiyorum tabii
Mart nisan mayıs full sigortalı olursan raporunuda haziran da alırsan yetişir canım
Maaşından maaşına değişir onun hesaplaması biraz karışık
Asgariden kaba taslak 6300 küsür civarı canım