- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Sağol canım benim, senin kuzularının da cinsiyeti belli olsun da artık, biz de sana ona göre konuşalım :):):)Ay maşallah pek becerikliyiz :)) kızlar da sana çeker insallah
Teşekkürler. Evet çok basit yapabilirsin, görmüştüm internette, modelleri de var. internetten de sipariş edebilirsin. Eminönünde olabilir mi?? Burda ulusta suluhan var, her şey var orada :):) Yakın zamanda bir arkadaşa yaptık oda süslemesi güzel olmuştu, fiyonklar filan yaptık ayak ucuna koymaya, kapı süsü yaptık tablodan filan. İnternette modeller var. Herşey bir silikon tabancasının ucunda :)Cook guzel olmus canim ellerine saglik.Ben duz beyaz bir tulum alip arkasina utuyle cikan taslarla isim yazmayi dusundum melek kanatlari ekleyip.tabi becerebilir miyim bilmiyorum.on tarafinada mavi beyaz kurdela ile bikac sey eklerim dedim patik kisimlarina sapkasina falan.terliklerede ayni sekilde.YAanima ayriyeten rahat bi terlikte alirim o sadece gostermelik olur diye dusundum.ama besigi yatagin onunu arkasinida susluyolar kapiya falanda isimli susler oluyo.bikac arkadasim kapi susu yapmisti kendisi.ben evdeyimde yapabilirim ama annemden yardim almam lazim.istanbulda da nerde ne bulunur pek bilmiyorm
Valla cinsiyet fark etmez yine her türlü bana benzesinler kızSağol canım benim, senin kuzularının da cinsiyeti belli olsun da artık, biz de sana ona göre konuşalım :):):)
Teşekkürler. Evet çok basit yapabilirsin, görmüştüm internette, modelleri de var. internetten de sipariş edebilirsin. Eminönünde olabilir mi?? Burda ulusta suluhan var, her şey var orada :):) Yakın zamanda bir arkadaşa yaptık oda süslemesi güzel olmuştu, fiyonklar filan yaptık ayak ucuna koymaya, kapı süsü yaptık tablodan filan. İnternette modeller var. Herşey bir silikon tabancasının ucunda :)
28'inde miydi kontrolün? Tabi ki sana benzesin :):):)Valla cinsiyet fark etmez yine her türlü bana benzesinler kız
Kızlar bu kaşıntı işini ne yapacağız ya bebek yağı kullandım yine de çok kuru cildim dediler ki has zeytin yağ sür aldım sürdüm etki etmedi learac çatlak kremi aldım oda etki etmedi hala kuru cildim ve kaşınıyorum. özellikle göğüslerim daha hiç çatlağım yada çatlak izim falan da yok kafayı yemek üzereyim. çalışıyorum bide iş yerinde olmadık yerlere geçip kaşınıyorum ya
28 inde özele gideceğim eşim görmeyi özledi galiba :))28'inde miydi kontrolün? Tabi ki sana benzesin :):):)
Canım ben önlük düşünmedim, 20 ağız bezi de ben aldım muslin örtü 6 tane alacagimKzlar şimdi 8 tane falan muslin örtü aldım. Ağız bezi alıcam bi 20 tane falan. Omuz örtüsü aldım 2 tane kendime koymak için. Önlük de almak lazım mı?
İlk etapta gerek yok önlüge ama 3 ay civarı cok salyalanıyorlar o zaman ihtiyac oluyorKzlar şimdi 8 tane falan muslin örtü aldım. Ağız bezi alıcam bi 20 tane falan. Omuz örtüsü aldım 2 tane kendime koymak için. Önlük de almak lazım mı?
Cok güzel eline sağlık canım..
Müslin kaç tane gerekir canım ikizler için meselaİlk etapta gerek yok önlüge ama 3 ay civarı cok salyalanıyorlar o zaman ihtiyac oluyor
Ben 4 tane alıcam canım bence yeterli olur ilk etap için daha serin havalarda penye Bi tık daha kalım kullanırım diye düşünüyorumMüslin kaç tane gerekir canım ikizler için meselaşuan 6 tane var da, daha alim diyordum?
Ben Ocak’ta başlattm ,doğum temmuzda alabilirim değil mi canımAnalık iş görmezlik ödeneği alabilmek için rapordan önceki 1 yıl içinde 90 gün prim yeterli canım
Alırsın canım ohoo rahat rahatBen Ocak’ta başlattm ,doğum temmuzda alabilirim değil mi canım
Canim çok şükür bebeğin gelişimi iyi beslenmeme de baya dikkat ediyorum. O yüzden almayı gerekli görmedim. Ama eksiklik hissetsem mutlaka alırım.Niye canım ben düzenli içmeye çalışıyorum
Ben 2.5 senedir ara ara e bebekten alıyorum özellikle zibinlari gayet kaliteli hello baby gibi markaları çok iyiBen de dün Ankara’ya gitmiştim oğluşuma ilk kıtafetini aldım GAP den. 3-6 aylık aldım kışlık ama inşallah giyer bir süre. E bebekten tekstil önermedi bir arkadaşım bakmadım o yüzden ben. 2 Mart’ta ayrıntılım var ondan sonra almaya karar verdim hem de elim gitmiyor bir şeye
Yoo gayet iyi değerlerin şeker normal sınırlardagünaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonda doktorum bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi böyle bişey duyan var mı ?
bide suyum normalden fazlaymış şekerden şüphelendi 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırdı
açlık 92
1 saat sonraki 171
2 saat sonraki 147 çıktı
normal şekerin dedi ama benim içim rahat etmedi
Canimm Allah korktuklarimizdan korusun biz de edelim sende et bol bol.AFP testi yaptirmistim yuksek oranda riskli çıkmışım, erken doğum riskim vardı ama bebekle alakalı bir anomalide olabilir dedi doktor hemen detayliya girmemi istedi 17+4dum şuan ama çarşamba günün e randevu aldim, inşallah birşey çıkmaz, şuan biraz endişeli bir süreç yaşıyorum, dualarınıza talibim
Eğer prima alacaksanız ben trendyoldan alıyorum. En uygun orada oluyor.Kızlar merhaba,
E bebekte bebek bezleri bayağı indirime girmiş haberiniz olsun
2 beden 2 tane, 3 beden 3 tane aldim. Hem eski tecrübeme hem de arkadaşlarının tecrübelerine dayanarak :)
Ins birsey çıkmaz içinizi ferah tütün. Guzel haberlerle gelin.AFP testi yaptirmistim yuksek oranda riskli çıkmışım, erken doğum riskim vardı ama bebekle alakalı bir anomalide olabilir dedi doktor hemen detayliya girmemi istedi 17+4dum şuan ama çarşamba günün e randevu aldim, inşallah birşey çıkmaz, şuan biraz endişeli bir süreç yaşıyorum, dualarınıza talibim
Kaç çıktı canım kan sonucun bende yaptırmıştım ama doktora göstermeden Bi güzel gelmişimAFP testi yaptirmistim yuksek oranda riskli çıkmışım, erken doğum riskim vardı ama bebekle alakalı bir anomalide olabilir dedi doktor hemen detayliya girmemi istedi 17+4dum şuan ama çarşamba günün e randevu aldim, inşallah birşey çıkmaz, şuan biraz endişeli bir süreç yaşıyorum, dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?