2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay maşallah pek becerikliyiz :)) kızlar da sana çeker insallah
Sağol canım benim, senin kuzularının da cinsiyeti belli olsun da artık, biz de sana ona göre konuşalım :):):)

Teşekkürler. Evet çok basit yapabilirsin, görmüştüm internette, modelleri de var. internetten de sipariş edebilirsin. Eminönünde olabilir mi?? Burda ulusta suluhan var, her şey var orada :):) Yakın zamanda bir arkadaşa yaptık oda süslemesi güzel olmuştu, fiyonklar filan yaptık ayak ucuna koymaya, kapı süsü yaptık tablodan filan. İnternette modeller var. Herşey bir silikon tabancasının ucunda :)

Valla cinsiyet fark etmez yine her türlü bana benzesinler kız

Kronik kuru cilt sahibiyim. Hatta bacaklarım için yağ su karışımı ilaç kullanırdım bebek yokken..

İlk hamileliğimde hindistan cevizi yağına başladım. Her gün ama..
Bebek gibi şimdi yumuşacık bi tenim var.
Ne kuruma ne dökülme ne kaşınma.
Denemeye değer derim..

Kzlar şimdi 8 tane falan muslin örtü aldım. Ağız bezi alıcam bi 20 tane falan. Omuz örtüsü aldım 2 tane kendime koymak için. Önlük de almak lazım mı?

Kzlar şimdi 8 tane falan muslin örtü aldım. Ağız bezi alıcam bi 20 tane falan. Omuz örtüsü aldım 2 tane kendime koymak için. Önlük de almak lazım mı?
İlk etapta gerek yok önlüge ama 3 ay civarı cok salyalanıyorlar o zaman ihtiyac oluyor

Niye canım ben düzenli içmeye çalışıyorum
Canim çok şükür bebeğin gelişimi iyi beslenmeme de baya dikkat ediyorum. O yüzden almayı gerekli görmedim. Ama eksiklik hissetsem mutlaka alırım.
Ben 2.5 senedir ara ara e bebekten alıyorum özellikle zibinlari gayet kaliteli hello baby gibi markaları çok iyi

Yoo gayet iyi değerlerin şeker normal sınırlarda

AFP testi yaptirmistim yuksek oranda riskli çıkmışım, erken doğum riskim vardı ama bebekle alakalı bir anomalide olabilir dedi doktor hemen detayliya girmemi istedi 17+4dum şuan ama çarşamba günün e randevu aldim, inşallah birşey çıkmaz, şuan biraz endişeli bir süreç yaşıyorum, dualarınıza talibim

Canimm Allah korktuklarimizdan korusun biz de edelim sende et bol bol.

Ins birsey çıkmaz içinizi ferah tütün. Guzel haberlerle gelin.

Kaç çıktı canım kan sonucun bende yaptırmıştım ama doktora göstermeden Bi güzel gelmişim
İnşallah hayırlı haber alırsın içini rahat tut bazen hiç alakasız şeylerden bile çıkabiliyomuş bebekte ufak Bi kist çıkıyomuş ama kendi kendine yok oluyormuş mesela inşallah yanıltan Bi sonuçtur ve detaylın tertemiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…