Mart nisan mayıs full sigortalı olursan raporunuda haziran da alırsan yetişir canım
Maaşından maaşına değişir onun hesaplaması biraz karışık
Asgariden kaba taslak 6300 küsür civarı canım
Canım ya yüzde yüz pamuk aldım ya bambu pamuk karışık. Tek çocuk için normali 4-6 tane desen ikizde 7 tane aldım canım. İnternette gördüğüm sayılar bu yöndeydi bilemiyorum tabii
32. Haftada rapor hakkın başlar ya çalışabilir raporu yada doğum izni şeklinde raporunu 37. Haftaya kadar kullanmak zorunda değilsin tabiki doktorundan izinli olmak kaydıyla canım doktor çalışamazsın dediyse bitmiştir
Günaydın kızlar ya dün bir soru sormuştum ama kimse görmedi sanırım . sümüğümsü hafif sarı kokusuz akıntı yaşamış olan var mı iki hafta öncede olmuştu. sıvı falan değil sümük gibi afedersiniz.
Aynen ben de dantel sevmiyorum. Aslında düz saten askılı bişi arıyorum ama satrn de rahat olmaz dimi. Penye olmasın en azından diyorum ama daha hiç kafamdaki gbi bişi görmedim.
AFP testi yaptirmistim yuksek oranda riskli çıkmışım, erken doğum riskim vardı ama bebekle alakalı bir anomalide olabilir dedi doktor hemen detayliya girmemi istedi 17+4dum şuan ama çarşamba günün e randevu aldim, inşallah birşey çıkmaz, şuan biraz endişeli bir süreç yaşıyorum, dualarınıza talibim
@Eyslg canım karistirdigim yağları dün gece banyodan sonra karnıma ve belime surdum cildim o kadar kurumustu ki bugün yağdan eser yok iyi emilmis bu karisimi kullanmaya devam edecegim
Aynen ben de dantel sevmiyorum. Aslında düz saten askılı bişi arıyorum ama satrn de rahat olmaz dimi. Penye olmasın en azından diyorum ama daha hiç kafamdaki gbi bişi görmedim.
Aynı şeyi düşündüm ama saten olmaz
Pamuklu ya da jarse mi ne ondan olması lazım
Askılı böyle üstünede basit dümdüz bi sabahlık
Ama yeni gelin işi de olmaması lazım
180 sınırı
180in altında olduğu için sıkıntı yok dedi
napmalıyım peki
tatlı seven bi insan değilim çayı kahveyi şekersiz içerdim hep
şekerimin yüksek olmasına şaşırıyorum
Alla alla 180 sınırmıymış acaba yüklemede mi bu rakam normalde ben seker hastasıyım gebelikden de önce hiç 180 i görmedim anlayamadım şekerden daha da kötüleri var canım yani ekmek makarna pilav kızartma hamurişi aklına ne gelirse hazır paketli tüm gıdalar bisküviler ketçap metçap glikoz şurubu olan herşey kısacası güzel olan ne varsa:))