2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pişirmeden yemesen daha iyi canım bakteri için söylüyorlar onuda bende gebelik başından beri 3 5 dilim yemişimdir çiğ çok tüketmemek daha iyi
Sadece 2 dilim yedim,yedikten sonra aklıma geldi. Artık pişirip yicem. 8 yıldır ağzıma sürmedim dün görünce canım cekti aldik

Mart nisan mayıs full sigortalı olursan raporunuda haziran da alırsan yetişir canım
Maaşından maaşına değişir onun hesaplaması biraz karışık
Asgariden kaba taslak 6300 küsür civarı canım

İzin falan zorunlu çıkmak gerekli galiba ama
Ben bunu bi araştırayım bakayım
Kaçıncı haftaya kadar çalışılıyo yasal bilmiyorum hiç

İzin falan zorunlu çıkmak gerekli galiba ama
Ben bunu bi araştırayım bakayım
Kaçıncı haftaya kadar çalışılıyo yasal bilmiyorum hiç
32. Haftada rapor hakkın başlar ya çalışabilir raporu yada doğum izni şeklinde raporunu 37. Haftaya kadar kullanmak zorunda değilsin tabiki doktorundan izinli olmak kaydıyla canım doktor çalışamazsın dediyse bitmiştir

Bende arasıra oluyor canım kokulu ve kaşındırıyorsa enfeksiyon olabilir

Canım dualarımız seninle içini rahat tut stres yapmamaya çalış inşallah herşey güzel olacak öyle düşün

Aynen ben de dantel sevmiyorum. Aslında düz saten askılı bişi arıyorum ama satrn de rahat olmaz dimi. Penye olmasın en azından diyorum ama daha hiç kafamdaki gbi bişi görmedim.
Aynı şeyi düşündüm ama saten olmaz
Pamuklu ya da jarse mi ne ondan olması lazım
Askılı böyle üstünede basit dümdüz bi sabahlık
Ama yeni gelin işi de olmaması lazım

Çok şey istedik :))

Ben pamuk almayı düşünüyorum canım ben de 6 tane alacagim ikiz olduğu için burada 3 ay geçmeden battaniye mevsimi gelir zaten

Bi tane pamuk muslin aldım
4 lü ağız bezi müslin aldım

Ama bambu çok daha yumuşaktı aklım kaldı hiçte tecrübem yok yıkanınca hangisi daha iyi olucak

180 sınırı
180in altında olduğu için sıkıntı yok dedi
napmalıyım peki
tatlı seven bi insan değilim çayı kahveyi şekersiz içerdim hep
şekerimin yüksek olmasına şaşırıyorum
Alla alla 180 sınırmıymış acaba yüklemede mi bu rakam normalde ben seker hastasıyım gebelikden de önce hiç 180 i görmedim anlayamadım şekerden daha da kötüleri var canım yani ekmek makarna pilav kızartma hamurişi aklına ne gelirse hazır paketli tüm gıdalar bisküviler ketçap metçap glikoz şurubu olan herşey kısacası güzel olan ne varsa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…