2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın herkese.Hastalara şifa dilerim.Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun inş hepimiz için.20.haftada hala benim gibi midesi ve iştahı düzelmeyenler var mı?Doğuma kadar mı sürecek acaba?Bu oğluşum un hamileliği çok zor geçiyor.Buyuk oğlumda böyle değildi.

Valla bilemedim :):) Ben bebeklere uyuma nesnesi verip uyutulması taraftarıyım, fazla uyaran olmasın isterim kendi çocuklarım için. Kullanan memnun olan arkadaşlarım var ama.

Betullu çok kaliteli durmuyor. gittigidiyordan ya da hepsiburada da bebedor markasında bakım setleri var, onlara bakabilirsin.

canım plastiği iyi plastik mi temiz içerikli mi o önemli bence bebeğe temas edicek burdada var zaten aynı setler ben tercih etmezdim şahsen yine kendin bilirsin tabiki

Burda da bakabileceğim setler aynı genelde, hepsi plastik yani farklı seçenek hiç görmedim daha, minimum 50-60 tl fiyatları. aliexpresste indirim kuponuyla 25'e geliyor onun için düşünmüştüm. Termometresini farklı alırım diye düşündüm. Bilmiyorum işte hiç Çin'den bişey sipariş etmedim daha :)

hepsi plastik ama temiz içerikli kansorejen madde yok çünkü bebek ürünleri üreticileri chicco gibi babyjam gibi mesela
ama ordakilerin garantisi yok canım tabiki tercih bişey diyemem

sesi geçtim hani bi projektör gibi odayı aydınlatabilir tavanda nesneler çıkacağı için baka baka bile uyuyabilir diye düşündüm

Bebedor'a bakayım canım sağ ol, keşke ahşaptı bambuydu falan öyle bi şey olsa aslında.
Var aslında öyle setler de sadece biraz pahalı :):)

sesi geçtim hani bi projektör gibi odayı aydınlatabilir tavanda nesneler çıkacağı için baka baka bile uyuyabilir diye düşündüm
Tabi olabilir ama işte yine de çocuğu uyaranla uyutmuş olabilirsin diye ben tercih etmedim. Uyku eğitimi zor bir şey ama biraz da çocuğa da bağlı, kızım gariban 1 yaşına kadar en az 16 saat uyuyordu :)

İçeriğine bakıyorum yalan yok herşeyin en azından tenine temas edecek havasını soluyacak şeyler daha iyi malzemelerden olsun istiyorum şahsi görüşüm. Çünkü bazı plastikler cidden plastik kokuyor ben dayanamıyorum çocukk nasıl dayansın. Onu demek istemiştim . Alırsın kullanamadıktan sonra o 25 liranda boşa gider.

Ben seviyorum ya uyku arkadaşı olsun dönence olayını falan zorlanma açısında değil heves biraz. Mesela emzik tutsunda çok istiyorum emzik taşıyan çocuklara bayılıyorum.

Öyle tabii ki canım da giden 25 lira değil zaten sorun, şimdi bu 2. attığım setin aynısı aynı sitede farklı bi mağazada tam 2 katı fiyatına satılıyor. İstedikleri kadar kurumsal olsunlar kime ne denk getirirsek anlayışıyla hareket edildiği için aynı ürünü alacaksam 4 katı fiyatına almak saçma geldiği için bakıp öneri alıyorum, yani ben de bilmiyorum hangisi daha iyi plastik üretir ya da hangi marka daha az kanserojendir. Kaldı ki böyle şeyleri Çin'den getirtip etiket fiyatını x5 yapıp satan gratis watsons gibi mağazalar da olunca insan markaya da pek güvenemiyor. En iyisi ben bekleyeyim alıp memnun olan olursa ondan alayım :)

Var aslında öyle setler de sadece biraz pahalı :):)

Ben organik falan yazınca bi tek ebebek babyplus çıktı o da internetteki setlerin yeşili, organik oluyor mu :) Hangi marka var öyle?

Ben seviyorum ya uyku arkadaşı olsun dönence olayını falan zorlanma açısında değil heves biraz. Mesela emzik tutsunda çok istiyorum emzik taşıyan çocuklara bayılıyorum.
O zaman al da içinde kalmasın :):) Emzik kurtarıcı inşallah tutar :):)

Ahşap bebek tarağı yaz çıkıyor canım. Ben tarak fırça ve tırnak makası aldım bebedordan. güvenebileceğin bir marka fiyatı da uygun. burun aspiratörü kullanmadım hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…