2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

fiyatların 2 katına satılması üretici kaynaklı değil serbest piyasa kaynaklı sende satıcı firma olursun bende sen 3e satarsın ben 5e onu tabiki takibini yapıp alabilirsin. Çinde üretilen her ürün kalitesiz değil zaten skalası önemli. Şimdi örnek vermek gerekirse 1 milyoncu dediğimiz yerdede plastik var bi kap 3 lira diyelim Tupperware 15 lira ama biliyosun ki sağlıklı zararlı değil dayanıklı sağlam param boşa gitmicek. Ben bunlara bakıyorum. Araştırıp almak tabiki mantıklı aynı marka aynı ürün gittigidiyorda 2 lirayken neden e bebekten alasın.

Ay inşallah en çok onda hevesim var bayılıyorum

Canim bu muslin örtü ne ise yarıyor
Haha ben de tam bilmiyorum ama bebek pusetindeki bebeğin üstüne ya da misafirliğe gittiğinde altına sermek için ya da yatakta üşümesin diye üstüne vs.
Hemoroid içinse;
Saten tarzı olanlar yazın sizi çok terletebilir, aslında penye ile daha rahat ediyor insan.
yani saten de değil, bir arkın dediği gbi jarse de olabilir. Bulamazsam penye de bakıcam tabii...

Arkadaşlar benim bulantilar geri geldi son günlerde. Hastalık mı hamilelik mı onu ayırt edemiyorum ama hiç halim dermanim da yok sanırım üşütme. 2 kilo vermişim.

Ben de tam tersi. Uzun zamandır ayrı odada yatıyor. Ama bebekle aynı odada yatınca kıskanır diye yanıma almayı düşünüyorum bebekten sonra :))
Aslında istemiyorsa hiç ellememek daha iyi sanki :) artık canları nasıl istiyorsa öyle olcak :)

Bebek 4 kilo olunca normal doğum oluyor mu peki iri bebekleri genelde sezaryen yaptıklarını duydum bende önce normal doğum istiyorum
Ablamın bebeği 4kg doğdu normal oldu. Hatta günü dolmuştu sezeryan için gün vermişlerdi pazartesi öğlen saatine pazartesi sabahı suyu geldi hastaneye gitti epidural takılmadan doğdu çokta hızlı oldu.

Arkadaşlar benim bulantilar geri geldi son günlerde. Hastalık mı hamilelik mı onu ayırt edemiyorum ama hiç halim dermanim da yok sanırım üşütme. 2 kilo vermişim.
İnşallah basit bi üşütmedir çabucak geçer gider canım nane limon mideye çok iyi geliyo kaynatıp iç yatıştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…