Yalnızca su malesef( meyve ve meyve suyu denedim olmadı. Yemek hiç yok. Çorba içmeyi deniycem yağsız . Çok teşekkür ederim Allah sana da kolaylık versin.
Tam da aklımdan geçenleri söylemişsin düşenin halinden düşen anlıyor demek ki gerçekten. Tarhana mi domates mı diye düşünüyordum bende.Amin hepimize ins
Tarhana ya da domates çorbası ya da yoğurt çorbası deneyebilirsin. Hafif eksili çorbalar daha rahat içiliyor.
Mercimek, ezo gelin vb cok tahil iceren corbalarin sindirimleri zor. Bu yuzden beni cok rahatsiz ediyorlar . Mide bulantilarini tetikliyor. Herkes ayni degil tabi ama aklinda bulunsun
Yalnızca su malesef( meyve ve meyve suyu denedim olmadı. Yemek hiç yok. Çorba içmeyi deniycem yağsız . Çok teşekkür ederim Allah sana da kolaylık versin.
Herkese merhaba saglikli gebelikler diliyorum aranizda gogusleri kuculen ve vitamin hapi kullanmayan var mi?? Magnezyum iciyormusunuz ? Ben sadece omega3 b12 folik aliyorum
Bazen aşağıda bazen yukarıda heryerde hissedersin o hareketi su aylarda çünkü daha yerleri geniş:) ama yer daraldıkça artik tekme ve dönmeler dışarıdan bile gözlenmeye başlıyor.Bende dün ve bugün biseyler hisettim ikisi çok farklıydı dün hissettiğim daha asagilardaydi damar atması gibiydi .Bugün hissettiğim tekme gibiydi yukarıdaydı alamadığım geziyormu yoksa hep aynı yerde mi hissediliyor .Ben hiç bilmediğim için emin olamiyorum :)
Benim dr normal destekleyen bir dr du. 39a kadar bekletti. Ama hic dönmedi. Zaten sancım başladı öyle geldi. Birde 1 hafta once 3600 çıkmıştı ultrasonda doğduğunda bu kadar olacağını tahmin etmemiştik.Bebek 4 kilo olunca normal doğum oluyor mu peki iri bebekleri genelde sezaryen yaptıklarını duydum bende önce normal doğum istiyorum
Canım dikkat et kendine biri baksın sana çok geçmiş olsun ama bence hastaliktandir o neyazikkiArkadaşlar benim bulantilar geri geldi son günlerde. Hastalık mı hamilelik mı onu ayırt edemiyorum ama hiç halim dermanim da yok sanırım üşütme. 2 kilo vermişim.
Bende corasprin dışında hicbirsey almıyorum.Ben hiçbir vitamin almıyorum şuan. Sadece tiroidimden dolayı tiroit ilacı alıyorum.
Ben bu ürüne baktı konak olmasın diye saçını taradığımız fırça at kılından olması lazım bununki beyaz plastik, ben tercih etmem bu ürünü
Herkese merhaba saglikli gebelikler diliyorum aranizda gogusleri kuculen ve vitamin hapi kullanmayan var mi?? Magnezyum iciyormusunuz ? Ben sadece omega3 b12 folik aliyorum
Eşim gelsin de olmadı öyle yapalım canım ya. Sağ ol.Canım bence sen hiç bekleme bi kere bende su içsem kusuyodum mide bulantılarından sandım ama meğer midemi üşütmüşüm bi serum taktır kendine gel. Bebeğinde besinsiz susuz kalmamış olur içine ilaç koymuyolar zaten vitamin hemen topluyo insanı kendiliğinden geçmez uzun sürer.
Göğüsler kuculmedi de hassaslik azaldı, nadiren birer tane decavit iciyorum duzensiz şekilde başka birşey yokHerkese merhaba saglikli gebelikler diliyorum aranizda gogusleri kuculen ve vitamin hapi kullanmayan var mi?? Magnezyum iciyormusunuz ? Ben sadece omega3 b12 folik aliyorum
Benim bildiğim evet öyle olması gerekiyor,yada en azından burdakiler öyleKonusu öncesinde de olmustu ama hatırlayamıyorum oto koltugu puset olarak da kullanılabılıyormu? Her puset oto koltugu mudur? Her oto koltugu puset mıdır ?
Öyle olmasını istiyorum ayrı ayrı almak istemem tesekkurler yorum içinBenim bildiğim evet öyle olması gerekiyor,yada en azından burdakiler öyle
Rica ederim. Bebek büyüyünce başka bitane alinmasi gerekiyormuşÖyle olmasını istiyorum ayrı ayrı almak istemem tesekkurler yorum için
Evet yükseltici gibi oluyor onlar en azından daha uygunRica ederim. Bebek büyüyünce başka bitane alinmasi gerekiyormuş
Konusu öncesinde de olmustu ama hatırlayamıyorum oto koltugu puset olarak da kullanılabılıyormu? Her puset oto koltugu mudur? Her oto koltugu puset mıdır ?
Ben 25. Haftadan.sonra veriyolar diye biliyodum erken kullanmanin bi sakincasi yok degilmi birde bacak agrilarin varmiydi bilmiyorum ama bende gece bacak agrisi ve sag kalca agrisi oluyor doktorumla paylasayim bende ne diyecek bakalimBen alıyorum magnezyum ve kalsiyum
Vitamin almamak kendi tercihinmi doktorun mu gerek gormedi. Ben bu konuda bilincli olmaya calisiyorum meyve ve sebzemi tuketiyorum ama bazen icimi kemiriyor acaba ek vitaminde mi icsem diye almazsam bi eksiklik olurmu diye kemiriyorum kendimiBenim dr normal destekleyen bir dr du. 39a kadar bekletti. Ama hic dönmedi. Zaten sancım başladı öyle geldi. Birde 1 hafta once 3600 çıkmıştı ultrasonda doğduğunda bu kadar olacağını tahmin etmemiştik.
Canım dikkat et kendine biri baksın sana çok geçmiş olsun ama bence hastaliktandir o neyazikki
Bende corasprin dışında hicbirsey almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?