2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yalnızca su malesef ( meyve ve meyve suyu denedim olmadı. Yemek hiç yok. Çorba içmeyi deniycem yağsız . Çok teşekkür ederim Allah sana da kolaylık versin.

Amin hepimize ins

Tarhana ya da domates çorbası ya da yoğurt çorbası deneyebilirsin. Hafif eksili çorbalar daha rahat içiliyor.

Mercimek, ezo gelin vb cok tahil iceren corbalarin sindirimleri zor. Bu yuzden beni cok rahatsiz ediyorlar . Mide bulantilarini tetikliyor. Herkes ayni degil tabi ama aklinda bulunsun

Tam da aklımdan geçenleri söylemişsin düşenin halinden düşen anlıyor demek ki gerçekten. Tarhana mi domates mı diye düşünüyordum bende.

Yalnızca su malesef ( meyve ve meyve suyu denedim olmadı. Yemek hiç yok. Çorba içmeyi deniycem yağsız . Çok teşekkür ederim Allah sana da kolaylık versin.

Canım bence sen hiç bekleme bi kere bende su içsem kusuyodum mide bulantılarından sandım ama meğer midemi üşütmüşüm bi serum taktır kendine gel. Bebeğinde besinsiz susuz kalmamış olur içine ilaç koymuyolar zaten vitamin hemen topluyo insanı kendiliğinden geçmez uzun sürer.

Herkese merhaba saglikli gebelikler diliyorum aranizda gogusleri kuculen ve vitamin hapi kullanmayan var mi?? Magnezyum iciyormusunuz ? Ben sadece omega3 b12 folik aliyorum

Herkese merhaba saglikli gebelikler diliyorum aranizda gogusleri kuculen ve vitamin hapi kullanmayan var mi?? Magnezyum iciyormusunuz ? Ben sadece omega3 b12 folik aliyorum

Ben hiçbir vitamin almıyorum şuan. Sadece tiroidimden dolayı tiroit ilacı alıyorum.

Bazen aşağıda bazen yukarıda heryerde hissedersin o hareketi su aylarda çünkü daha yerleri geniş:) ama yer daraldıkça artik tekme ve dönmeler dışarıdan bile gözlenmeye başlıyor.

Bebek 4 kilo olunca normal doğum oluyor mu peki iri bebekleri genelde sezaryen yaptıklarını duydum bende önce normal doğum istiyorum
Benim dr normal destekleyen bir dr du. 39a kadar bekletti. Ama hic dönmedi. Zaten sancım başladı öyle geldi. Birde 1 hafta once 3600 çıkmıştı ultrasonda doğduğunda bu kadar olacağını tahmin etmemiştik.
Arkadaşlar benim bulantilar geri geldi son günlerde. Hastalık mı hamilelik mı onu ayırt edemiyorum ama hiç halim dermanim da yok sanırım üşütme. 2 kilo vermişim.
Canım dikkat et kendine biri baksın sana çok geçmiş olsun ama bence hastaliktandir o neyazikki
Ben hiçbir vitamin almıyorum şuan. Sadece tiroidimden dolayı tiroit ilacı alıyorum.
Bende corasprin dışında hicbirsey almıyorum.

Ben bu ürüne baktı konak olmasın diye saçını taradığımız fırça at kılından olması lazım bununki beyaz plastik, ben tercih etmem bu ürünü

Saç tarayan görmedim ben hiç ya :)

Bende almıştım fırçası tarağı bilmem nesi ama su gibi akıyo zaten iki tutam saçları

Eşim gelsin de olmadı öyle yapalım canım ya. Sağ ol.

Konusu öncesinde de olmustu ama hatırlayamıyorum oto koltugu puset olarak da kullanılabılıyormu? Her puset oto koltugu mudur? Her oto koltugu puset mıdır ?

Göğüsler kuculmedi de hassaslik azaldı, nadiren birer tane decavit iciyorum duzensiz şekilde başka birşey yok

Tiroid ve mide ilâçlarım var düzenli kullandığım.
Sadece haftada iki kez omega 3 alıyorum. Doktorum her gün almanın gereksiz olduğunu söyledi.

Vitamin ilaçlarının hiçbirini kullanmıyorum, mide bulantılarımı dayanılmaz hale getiriyorlar

Konusu öncesinde de olmustu ama hatırlayamıyorum oto koltugu puset olarak da kullanılabılıyormu? Her puset oto koltugu mudur? Her oto koltugu puset mıdır ?

Puset aslında bebek arabası canım
Baston puset de bi çeşit

Oto koltuğu ve anakucağı var bide
Anakucağı ilk doğduğunda kullanılan pusete de monte edilebilen bişey yanı zamanda arabaya da takılıyo isofixli ya da normal kemer ile
İlk yaşından itibaren oto koltuğuna geçiliyor

Travel sistemde puset ve anakucağı oluyor genelde bide bazılarında portbebe de oluyor beşik gibi olan şey

Biz Mamas & Papas armadillo flip xt 2 ye karar verdik anakucağı da monte ediliyor
Otomobilden alıp direkt pusete tık diye takıcam inşallah

Vitamin almamak kendi tercihinmi doktorun mu gerek gormedi. Ben bu konuda bilincli olmaya calisiyorum meyve ve sebzemi tuketiyorum ama bazen icimi kemiriyor acaba ek vitaminde mi icsem diye almazsam bi eksiklik olurmu diye kemiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…