Olmaz canım doktorum bana çok hasta olduğumda vermişti, Hatta serumunu takmislardi. Hamilelere başka bir tedavi uygulanamiyormus çünkü. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin canımKızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Canım benim doktorum vitamin ve kan ilacı başlamadı. Ben sordum bişey kullanmalımıyım diye,düzenli beslen yeter dedi. Omegadamı almayayım dedim haftada 1 gün balık yiyorsan gerek yok dedi. Eğer yapamıyorsan konservede yiyebilirsin dedi. Bende ilaç almıylrum 20 haftalık oldum daha hiç kan tahlilide bakmadı. Benimki doğal doktorCanim kendi tercihinmi bende kendi rizamla almıyorum meyvem sebzem yeter diyorum ama yetiyomu acaba diye kuskuya dusuyorum
Yok benimde sinüzitim olduğunda günde 4e kadar alabilirsin demiştiKızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Bende de aynı kalça ağrısı var .magnezyum günde 3 tane kullanıyordum ağrılar hiç geçmedi doktora söyledim 6 tane iç dedi bana çok geldi açıkçası aynı devam ediyorum .Ben 25. Haftadan.sonra veriyolar diye biliyodum erken kullanmanin bi sakincasi yok degilmi birde bacak agrilarin varmiydi bilmiyorum ama bende gece bacak agrisi ve sag kalca agrisi oluyor doktorumla paylasayim bende ne diyecek bakalim
Korkma canım bende parasetamol aldım günde 3 tane içebilirsin dedi doktor ben iki tane içtim.Kızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Canım arkadaşımın bebeğinde beyninde parlaklık çıktı hiç bişey olmadı ileri dönemde yok oluyo içini ferah tut
Kim yaptı uzman mı radyolog mu
Parol içebilirsin zararı yok ben grip olduğumda ateşlenmeni istemiyorum dedi dr günde üç kere bile içtim
Geçmiş olsun canım arkadaşımın kızında vardı şu an bir yaşına girecek sorun yok çok şükür ilerleyen dönemlerde geçti. Tek başına çok anlamlı bulunmuyor bu bulgu
Canım radyologmu yoksa perinat mı çekti ve doktorun yorumu ne oldu. Bu tarz bulguların ilerleyen haftalarda geçtiğini okumuştum içini ferah tut inşallah hiç bişeycik kalmaz.
teşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana, akşamı kendime zindan ettim diyebilirim üzüntüden, radyolog baktı ama çok çok iyi bir radyolog, ayriyeten özelde ki Dr da baktı, yarın da takibimi yapan Dr ile görüşeceğim inşallah sıkıntısız her şey yoluna girer..Ben yaşamadım ama kuzenim yaşadı. Kalbinde parlaklıklar vardı dogdugunda. Ayrıca kalbi delikti
2018 temmuzda doğdu, geçen ay itibariyle kalbinin deliği kapanmış, hicbir sorunu yok Çok şükür
Herhangi bir tedavi görmedi, sadece takip altında tutuldu. Kendiliğinden düzeldi yani. Hicbir sağlık sorunu da yaşamadı çok sukur
Canım arkadaşlar haklı. İşini Ferah tut inşallahteşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana, akşamı kendime zindan ettim diyebilirim üzüntüden, radyolog baktı ama çok çok iyi bir radyolog, ayriyeten özelde ki Dr da baktı, yarın da takibimi yapan Dr ile görüşeceğim inşallah sıkıntısız her şey yoluna girer..
Canım arkadaşlar haklı. İşini Ferah tut inşallah
5 kg aldım şimdiye kadarHerkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
4.5 kilo aldım her hafta yarım kilo alıyorumHerkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
Ben simdiden 5 kilo aldım. Çok korkuyorum fena sisicem:)Herkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
Sen iyi ol moralini yüksek tut ki bebeğinde iyi olsun Bi detaylı daha isteyebilirler ilerleyen zamanda kendiliğinden yok olan çooook bebek var kistler bile kaybolabiliyo anne karnı mucize Bi yer canım duanı et düzenli kontrolüne devam et Allahın izniyle hiç bişey olmazteşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana, akşamı kendime zindan ettim diyebilirim üzüntüden, radyolog baktı ama çok çok iyi bir radyolog, ayriyeten özelde ki Dr da baktı, yarın da takibimi yapan Dr ile görüşeceğim inşallah sıkıntısız her şey yoluna girer..
benim arkadaşımında ağrıları olurdu sade soda içerdi canım rahatlatırdı içeriğinde megnezyum varmış onunda, heryerden çıkan farklıdır belki ama oranlarına bakabilirsin içebilirsen onlardan alabilirsin benceBende de aynı kalça ağrısı var .magnezyum günde 3 tane kullanıyordum ağrılar hiç geçmedi doktora söyledim 6 tane iç dedi bana çok geldi açıkçası aynı devam ediyorum .
Benim kendi tercihim canım ama söyle soyleyim eski doktorlar (prof) hocalarımız var. Onların görüşüne göre de hicbir takviye alınmasına gerek yok ama ben burada kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Ilk hamileliğimde hep kullandım. Bunda kan hariç diğer değerlerim çok iyi kullanmıyorum. Ama süt peynir yoğurt ayran sebze meyve balık tüketimine çok dikkat ediyorum. Kan eksikliğini de pekmez ve kırmızı etle kapatmaya calisiyorum. Ama kimseyi dediğim gibi yönlendirmek istemem herkes alsın ilaçlarınıVitamin almamak kendi tercihinmi doktorun mu gerek gormedi. Ben bu konuda bilincli olmaya calisiyorum meyve ve sebzemi tuketiyorum ama bazen icimi kemiriyor acaba ek vitaminde mi icsem diye almazsam bi eksiklik olurmu diye kemiriyorum kendimi
Bu hafta küçük kaçamaklar bile anında 1 kilo olarak geliyor bu haftalarda biraz dikkat etmek lazım sanırım çok hızlı geliyor kilo cunkuHerkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
Canım umarım geçici ve önemsiz bir şeydirKızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Yalnız bi sıkıntımız var malesef kalbinde parıltı görüldü, Ankara'ya daha teşekküllü bir hastaneye gitmemiz önerildi. 2li ve 3lü sonuçlarımız çok güzel çıkmıştı. Duyduğumuzdan beri çok üzgünüz, başına böyle bir durum gelen var mı? İlk gebeliğim ve çok endişeliyiz.
Sorma valla benim bi acayip iki kilo alıyorum 2 gün sonra hop 2 kilo veriyorum sonra yine hop 2 kilo birden alıyorum bu neyin nesi anlamadım ödem mi acaba bukadar cabuk alınıp verilmesi?Herkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?