2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Olmaz canım doktorum bana çok hasta olduğumda vermişti, Hatta serumunu takmislardi. Hamilelere başka bir tedavi uygulanamiyormus çünkü. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım

Canim kendi tercihinmi bende kendi rizamla almıyorum meyvem sebzem yeter diyorum ama yetiyomu acaba diye kuskuya dusuyorum
Canım benim doktorum vitamin ve kan ilacı başlamadı. Ben sordum bişey kullanmalımıyım diye,düzenli beslen yeter dedi. Omegadamı almayayım dedim haftada 1 gün balık yiyorsan gerek yok dedi. Eğer yapamıyorsan konservede yiyebilirsin dedi. Bende ilaç almıylrum 20 haftalık oldum daha hiç kan tahlilide bakmadı. Benimki doğal doktor
Kızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Yok benimde sinüzitim olduğunda günde 4e kadar alabilirsin demişti

Gebeligimin basindan beri toplasan 3 kere yemisimdir balik napayım olmuyor yiyemiyorum... regenesis max kullanıyorum düzenli içim hiç rahat değil ama elimden de bisey gelmiyor..tiksiniyorum tövbe ya rabbim.. oğlumda nasıl burnumda tuterdi haftada bir gün giderdik yemeye o günü iple çekerdim hatta bazen o günü beklemeyip evde bile yapardım keşke şimdi o isteğimin çeyreği olsa

Ben 25. Haftadan.sonra veriyolar diye biliyodum erken kullanmanin bi sakincasi yok degilmi birde bacak agrilarin varmiydi bilmiyorum ama bende gece bacak agrisi ve sag kalca agrisi oluyor doktorumla paylasayim bende ne diyecek bakalim
Bende de aynı kalça ağrısı var .magnezyum günde 3 tane kullanıyordum ağrılar hiç geçmedi doktora söyledim 6 tane iç dedi bana çok geldi açıkçası aynı devam ediyorum .

Canım arkadaşımın bebeğinde beyninde parlaklık çıktı hiç bişey olmadı ileri dönemde yok oluyo içini ferah tut
Kim yaptı uzman mı radyolog mu

Canım radyologmu yoksa perinat mı çekti ve doktorun yorumu ne oldu. Bu tarz bulguların ilerleyen haftalarda geçtiğini okumuştum içini ferah tut inşallah hiç bişeycik kalmaz.

teşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana, akşamı kendime zindan ettim diyebilirim üzüntüden, radyolog baktı ama çok çok iyi bir radyolog, ayriyeten özelde ki Dr da baktı, yarın da takibimi yapan Dr ile görüşeceğim inşallah sıkıntısız her şey yoluna girer..

Bebek arabasının parçasını sonra araba koltuğu için kullanacak arkadaşlar lütfen araba koltuğu güvenilirlik testlerine girip girmediklerine dikkat edin.

Canım arkadaşlar haklı. İşini Ferah tut inşallah

Sen iyi ol moralini yüksek tut ki bebeğinde iyi olsun Bi detaylı daha isteyebilirler ilerleyen zamanda kendiliğinden yok olan çooook bebek var kistler bile kaybolabiliyo anne karnı mucize Bi yer canım duanı et düzenli kontrolüne devam et Allahın izniyle hiç bişey olmaz

Bende de aynı kalça ağrısı var .magnezyum günde 3 tane kullanıyordum ağrılar hiç geçmedi doktora söyledim 6 tane iç dedi bana çok geldi açıkçası aynı devam ediyorum .
benim arkadaşımında ağrıları olurdu sade soda içerdi canım rahatlatırdı içeriğinde megnezyum varmış onunda, heryerden çıkan farklıdır belki ama oranlarına bakabilirsin içebilirsen onlardan alabilirsin bence

Vitamin almamak kendi tercihinmi doktorun mu gerek gormedi. Ben bu konuda bilincli olmaya calisiyorum meyve ve sebzemi tuketiyorum ama bazen icimi kemiriyor acaba ek vitaminde mi icsem diye almazsam bi eksiklik olurmu diye kemiriyorum kendimi
Benim kendi tercihim canım ama söyle soyleyim eski doktorlar (prof) hocalarımız var. Onların görüşüne göre de hicbir takviye alınmasına gerek yok ama ben burada kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Ilk hamileliğimde hep kullandım. Bunda kan hariç diğer değerlerim çok iyi kullanmıyorum. Ama süt peynir yoğurt ayran sebze meyve balık tüketimine çok dikkat ediyorum. Kan eksikliğini de pekmez ve kırmızı etle kapatmaya calisiyorum. Ama kimseyi dediğim gibi yönlendirmek istemem herkes alsın ilaçlarını

Canım umarım geçici ve önemsiz bir şeydir

Herkese günaydın kızlar,kilo alımı nasıl gdiyor özellikle son bi haftadır çok ciddi şişmeye başladım
Sorma valla benim bi acayip iki kilo alıyorum 2 gün sonra hop 2 kilo veriyorum sonra yine hop 2 kilo birden alıyorum bu neyin nesi anlamadım ödem mi acaba bukadar cabuk alınıp verilmesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…