2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin sanirim bulantilar henuz gecmemis biran evvel gitmelerini diliyorum bende 3 ay çektim bir aydor sukur rahatim .. vitamin bende icmiyorum hap fobim var meyve sebzeme ozen gosteriyorum ama acaba bebeğime yetiyormu diye dusunuyorum bazen korkuyorum cogu kisi iciyor oyuzden sormak istedim yalnızmiyim bu konuda diye ve vitamin kullanmayanlar ek olarak nelere dikkat ediyor yrme icme konusunda

Ben 25. Haftadan.sonra veriyolar diye biliyodum erken kullanmanin bi sakincasi yok degilmi birde bacak agrilarin varmiydi bilmiyorum ama bende gece bacak agrisi ve sag kalca agrisi oluyor doktorumla paylasayim bende ne diyecek bakalim
Evet aynen ayak yanması
Huzursuz bacak sendromu vs

Bide benim başağrım çok oldu bi ara bunları alınca o da geçti
Ondan erken başlatmış olabilir

Hmm .tamam ozaman anakucagını oto koltugu olarakta kullanabıleceksem güzel.senin begendiğim marka bayagı tuzlu denk gelmiştimde

Ben 25. Haftadan.sonra veriyolar diye biliyodum erken kullanmanin bi sakincasi yok degilmi birde bacak agrilarin varmiydi bilmiyorum ama bende gece bacak agrisi ve sag kalca agrisi oluyor doktorumla paylasayim bende ne diyecek bakalim
Ayni ağrılar bendede mevcut.sol bacak ve bel ağrısı. Neyden kaynaklı acaba? Birde vajinal bölgede ağrı

Kızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Yalnız bi sıkıntımız var malesef kalbinde parıltı görüldü, Ankara'ya daha teşekküllü bir hastaneye gitmemiz önerildi. 2li ve 3lü sonuçlarımız çok güzel çıkmıştı. Duyduğumuzdan beri çok üzgünüz, başına böyle bir durum gelen var mı? İlk gebeliğim ve çok endişeliyiz.

Eklentiler

• IMG_20190226_194930.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 80
Başıma gelmedi canım ama bu tür durumların yüzde 95 i geçici düzeliyor diye biliyorum insallah sizinki de düzelmiş olur bir dahaki sefere

Her gün meyve sebze çiğ yesillikler,et veya tavuk yiyorum. Haftada iki kez fırında balık yiyorum. Yemeklerden en az bir saat sonra çay kahvemi iciyorum. Yemeklerle birlikte süt yoğurt ayran tüketmiyorum aralarda aç karnina tüketiyorum onları da. Yemeklerin yanında c vitamini içeren birşey de tüketiyorum limon vb

Canım arkadaşımın bebeğinde beyninde parlaklık çıktı hiç bişey olmadı ileri dönemde yok oluyo içini ferah tut
Kim yaptı uzman mı radyolog mu

Kızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Parol içebilirsin zararı yok ben grip olduğumda ateşlenmeni istemiyorum dedi dr günde üç kere bile içtim
Geçmiş olsun canım arkadaşımın kızında vardı şu an bir yaşına girecek sorun yok çok şükür ilerleyen dönemlerde geçti. Tek başına çok anlamlı bulunmuyor bu bulgu

Canım radyologmu yoksa perinat mı çekti ve doktorun yorumu ne oldu. Bu tarz bulguların ilerleyen haftalarda geçtiğini okumuştum içini ferah tut inşallah hiç bişeycik kalmaz.

Kızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi

Hello:)
Hicbir şey olmaz merak etme Allah'ın izniyle. Ilaclardan bu kadar korkmayın, kutu kutu içilen vitaminler, folik asitler bile bir dünya kimyasal, koruyucu vb içeriyor. Yani onlar ne kadar masumsa parol da o kadar masum. En hafif ağrı kesici. Kendinize eziyet etmeyin.

Yok geçmedi malesef hala kusmalarim devam ediyor. Vitaminler daha çok bizim ayakta kalabilmemiz için veriliyor

Bebeğin ihtiyac duydugu miktar zaten her annede var. Onlar alacağını her türlü alıyor :)

Ben yaşamadım ama kuzenim yaşadı. Kalbinde parlaklıklar vardı dogdugunda. Ayrıca kalbi delikti
2018 temmuzda doğdu, geçen ay itibariyle kalbinin deliği kapanmış, hicbir sorunu yok Çok şükür

Herhangi bir tedavi görmedi, sadece takip altında tutuldu. Kendiliğinden düzeldi yani. Hicbir sağlık sorunu da yaşamadı çok sukur

Geziyor canım bazen çok aşağıda hissediliyor bazen çok yukarilarda bende şaşırıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…