Canim kendi tercihinmi bende kendi rizamla almıyorum meyvem sebzem yeter diyorum ama yetiyomu acaba diye kuskuya dusuyorumBen hiçbir vitamin almıyorum şuan. Sadece tiroidimden dolayı tiroit ilacı alıyorum.
Senin sanirim bulantilar henuz gecmemis biran evvel gitmelerini diliyorum bende 3 ay çektim bir aydor sukur rahatim .. vitamin bende icmiyorum hap fobim var meyve sebzeme ozen gosteriyorum ama acaba bebeğime yetiyormu diye dusunuyorum bazen korkuyorum cogu kisi iciyor oyuzden sormak istedim yalnızmiyim bu konuda diye ve vitamin kullanmayanlar ek olarak nelere dikkat ediyor yrme icme konusundaTiroid ve mide ilâçlarım var düzenli kullandığım.
Sadece haftada iki kez omega 3 alıyorum. Doktorum her gün almanın gereksiz olduğunu söyledi.
Vitamin ilaçlarının hiçbirini kullanmıyorum, mide bulantılarımı dayanılmaz hale getiriyorlar
Evet aynen ayak yanmasıBen 25. Haftadan.sonra veriyolar diye biliyodum erken kullanmanin bi sakincasi yok degilmi birde bacak agrilarin varmiydi bilmiyorum ama bende gece bacak agrisi ve sag kalca agrisi oluyor doktorumla paylasayim bende ne diyecek bakalim
HayırKızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Puset aslında bebek arabası canım
Baston puset de bi çeşit
Oto koltuğu ve anakucağı var bide
Anakucağı ilk doğduğunda kullanılan pusete de monte edilebilen bişey yanı zamanda arabaya da takılıyo isofixli ya da normal kemer ile
İlk yaşından itibaren oto koltuğuna geçiliyor
Travel sistemde puset ve anakucağı oluyor genelde bide bazılarında portbebe de oluyor beşik gibi olan şey
Biz Mamas & Papas armadillo flip xt 2 ye karar verdik anakucağı da monte ediliyor
Otomobilden alıp direkt pusete tık diye takıcam inşallah
Ayni ağrılar bendede mevcut.sol bacak ve bel ağrısı. Neyden kaynaklı acaba? Birde vajinal bölgede ağrıBen 25. Haftadan.sonra veriyolar diye biliyodum erken kullanmanin bi sakincasi yok degilmi birde bacak agrilarin varmiydi bilmiyorum ama bende gece bacak agrisi ve sag kalca agrisi oluyor doktorumla paylasayim bende ne diyecek bakalim
Başıma gelmedi canım ama bu tür durumların yüzde 95 i geçici düzeliyor diye biliyorum insallah sizinki de düzelmiş olur bir dahaki sefereKızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Yalnız bi sıkıntımız var malesef kalbinde parıltı görüldü, Ankara'ya daha teşekküllü bir hastaneye gitmemiz önerildi. 2li ve 3lü sonuçlarımız çok güzel çıkmıştı. Duyduğumuzdan beri çok üzgünüz, başına böyle bir durum gelen var mı? İlk gebeliğim ve çok endişeliyiz.
Her gün meyve sebze çiğ yesillikler,et veya tavuk yiyorum. Haftada iki kez fırında balık yiyorum. Yemeklerden en az bir saat sonra çay kahvemi iciyorum. Yemeklerle birlikte süt yoğurt ayran tüketmiyorum aralarda aç karnina tüketiyorum onları da. Yemeklerin yanında c vitamini içeren birşey de tüketiyorum limon vbSenin sanirim bulantilar henuz gecmemis biran evvel gitmelerini diliyorum bende 3 ay çektim bir aydor sukur rahatim .. vitamin bende icmiyorum hap fobim var meyve sebzeme ozen gosteriyorum ama acaba bebeğime yetiyormu diye dusunuyorum bazen korkuyorum cogu kisi iciyor oyuzden sormak istedim yalnızmiyim bu konuda diye ve vitamin kullanmayanlar ek olarak nelere dikkat ediyor yrme icme konusunda
Başıma gelmedi canım ama bu tür durumların yüzde 95 i geçici düzeliyor diye biliyorum insallah sizinki de düzelmiş olur bir dahaki sefere
Her araba koltugu puset degildir ama pusetler yaklaşık 1 yaş civarına kadar oto koltuğu olarak kullanilabilirKonusu öncesinde de olmustu ama hatırlayamıyorum oto koltugu puset olarak da kullanılabılıyormu? Her puset oto koltugu mudur? Her oto koltugu puset mıdır ?
Normal parolu tereddütsüz kullanabilirsiniz, günde 2-3 tane alanda oluyorKızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Canım arkadaşımın bebeğinde beyninde parlaklık çıktı hiç bişey olmadı ileri dönemde yok oluyo içini ferah tutKızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Yalnız bi sıkıntımız var malesef kalbinde parıltı görüldü, Ankara'ya daha teşekküllü bir hastaneye gitmemiz önerildi. 2li ve 3lü sonuçlarımız çok güzel çıkmıştı. Duyduğumuzdan beri çok üzgünüz, başına böyle bir durum gelen var mı? İlk gebeliğim ve çok endişeliyiz.
Parol içebilirsin zararı yok ben grip olduğumda ateşlenmeni istemiyorum dedi dr günde üç kere bile içtimKızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Geçmiş olsun canım arkadaşımın kızında vardı şu an bir yaşına girecek sorun yok çok şükür ilerleyen dönemlerde geçti. Tek başına çok anlamlı bulunmuyor bu bulguKızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Tamam ben bi bakayım sagol.Her araba koltugu puset degildir ama pusetler yaklaşık 1 yaş civarına kadar oto koltuğu olarak kullanilabilir
Canım radyologmu yoksa perinat mı çekti ve doktorun yorumu ne oldu. Bu tarz bulguların ilerleyen haftalarda geçtiğini okumuştum içini ferah tut inşallah hiç bişeycik kalmaz.Kızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Kızlar parol almak zorunda kaldım çok kötüyüm doktor sa alabilirsin demşşti 1 tanr içtim şimdi zararı olmaz değil mi
Senin sanirim bulantilar henuz gecmemis biran evvel gitmelerini diliyorum bende 3 ay çektim bir aydor sukur rahatim .. vitamin bende icmiyorum hap fobim var meyve sebzeme ozen gosteriyorum ama acaba bebeğime yetiyormu diye dusunuyorum bazen korkuyorum cogu kisi iciyor oyuzden sormak istedim yalnızmiyim bu konuda diye ve vitamin kullanmayanlar ek olarak nelere dikkat ediyor yrme icme konusunda
Kızlar merhaba, biliyorsunuz biz bu gün hem detaylı hemde 4boyutluya girdik, bizim cadı ellerini pek yüzünden çekmedi doktor 24. Haftada daha net görüntüler alabileceğimi söyledi :)
Geziyor canım bazen çok aşağıda hissediliyor bazen çok yukarilarda bende şaşırıyorum :))Bende dün ve bugün biseyler hisettim ikisi çok farklıydı dün hissettiğim daha asagilardaydi damar atması gibiydi .Bugün hissettiğim tekme gibiydi yukarıdaydı alamadığım geziyormu yoksa hep aynı yerde mi hissediliyor .Ben hiç bilmediğim için emin olamiyorum :)
Ben mi yanlış biliyorum acabaHer araba koltugu puset degildir ama pusetler yaklaşık 1 yaş civarına kadar oto koltuğu olarak kullanilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?