Genel olarak anakucagina puset denildiği için bende öyle cevapladım. Bazı puset şeklindeki bebek arabalarininda anakucagi olduğu için isimler karışıyor ama kast edilen anakucagi oluyor.
Evet ve bana perinatolog şekerle ilgili herseyi kes dedi reçel bal pekmez. Ve neyveyi abartma dedi. Günde 1 activia ve 1 taze meyve yiyorum. Bu progesteron beni kanız yaptı hayattan bezdim. Şimdi perinatologa gidince kızacak bana
Evet ve bana perinatolog şekerle ilgili herseyi kes dedi reçel bal pekmez. Ve neyveyi abartma dedi. Günde 1 activia ve 1 taze meyve yiyorum. Bu progesteron beni kanız yaptı hayattan bezdim. Şimdi perinatologa gidince kızacak bana
Ben o iki kiloyu aldığımı farzedersek hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım ama bugüne kadar kimse kilomu ölçmedi sormadı sağlıkocağı dışında sizin doktorlarda tam tersi kilo takıntılı..
normalde pul pul dökülen soyulan kışın soğktan yazık sıcaktan kuruyan bi cilt yapım var inanır mısın gebelikle beraber aşırı nemli geliyo bana vücudum yüz kremi 2 haftada 1 sürüyorum normalde her gün gün aşırı sürerdim.
Karnım içinde 10 günde bir bebek yağı acaba bi cilt doktoruyla mı görüşsen yönlendirir en azından
Kronik kuru cilt sahibiyim. Hatta bacaklarım için yağ su karışımı ilaç kullanırdım bebek yokken..
İlk hamileliğimde hindistan cevizi yağına başladım. Her gün ama..
Bebek gibi şimdi yumuşacık bi tenim var.
Ne kuruma ne dökülme ne kaşınma.
Denemeye değer derim..
Günaydınnn güzel anneler miğdesinde yanma hissi olan varmı 1 haftadır miğdem felaket birşekilde yanıyor Acaba saçlı bir bebekmi olucak diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Günaydınnn güzel anneler miğdesinde yanma hissi olan varmı 1 haftadır miğdem felaket birşekilde yanıyor Acaba saçlı bir bebekmi olucak diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Sadece sacdan tüyden değil başka nedenlerden dolayıda reflü yanma çok olabilirmiş ama ablamın midesi bu zamanlarda yanmaya başlayıp hamilelik sonuna kadar feci şekilde devam etti şişe şişe surup gibi bişey içiyodu mide yanması içinmiş yeğenim bi doğdu saçlar kaşlar her yeri tüylüydü:))
Kasik agrin ve baski oluyormu cnm bana herkes normal dedi asagida olmasj ama bebegin kafasi aşağıda ve rahmim kisalmis olarak cikti ultrasonda normalde olabilir belki ama bence bi kontrol ettirmende fayda var