2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben mi yanlış biliyorum acaba

Puset nasıl bişey sizin bildiğiniz ?
Genel olarak anakucagina puset denildiği için bende öyle cevapladım. Bazı puset şeklindeki bebek arabalarininda anakucagi olduğu için isimler karışıyor ama kast edilen anakucagi oluyor.

Daha bi bu kadar haftamız var üstelik
Evet ve bana perinatolog şekerle ilgili herseyi kes dedi reçel bal pekmez. Ve neyveyi abartma dedi. Günde 1 activia ve 1 taze meyve yiyorum. Bu progesteron beni kanız yaptı hayattan bezdim. Şimdi perinatologa gidince kızacak bana

Evet ve bana perinatolog şekerle ilgili herseyi kes dedi reçel bal pekmez. Ve neyveyi abartma dedi. Günde 1 activia ve 1 taze meyve yiyorum. Bu progesteron beni kanız yaptı hayattan bezdim. Şimdi perinatologa gidince kızacak bana
Ben o iki kiloyu aldığımı farzedersek hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım ama bugüne kadar kimse kilomu ölçmedi sormadı sağlıkocağı dışında sizin doktorlarda tam tersi kilo takıntılı..

Aynen canım doktoruma gideceğim haftaya söyleyeceğim mutlaka ona başka bir problemim olmasın da aman. yoksa ban da normal gelmiyor bu durum.

tamam canım bi deneyim bende bakalım belki bi çare olur

Günaydınnn güzel anneler miğdesinde yanma hissi olan varmı 1 haftadır miğdem felaket birşekilde yanıyor Acaba saçlı bir bebekmi olucak diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Mide ağrısı oluyor bende yağlı yemek yediğim zaman,ılık süt iç canım

Günaydınnn güzel anneler miğdesinde yanma hissi olan varmı 1 haftadır miğdem felaket birşekilde yanıyor Acaba saçlı bir bebekmi olucak diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Sadece sacdan tüyden değil başka nedenlerden dolayıda reflü yanma çok olabilirmiş ama ablamın midesi bu zamanlarda yanmaya başlayıp hamilelik sonuna kadar feci şekilde devam etti şişe şişe surup gibi bişey içiyodu mide yanması içinmiş yeğenim bi doğdu saçlar kaşlar her yeri tüylüydü:))

Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz. Benimkiler hep kasık çamasır çizgimde. Banamı aşağıda geliyor?

Kasik agrin ve baski oluyormu cnm bana herkes normal dedi asagida olmasj ama bebegin kafasi aşağıda ve rahmim kisalmis olarak cikti ultrasonda normalde olabilir belki ama bence bi kontrol ettirmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…