ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
bol yeşillikli, limonlu, zeytin yağlı salata tavsiye ediyorum çokda lezzetli oluyor.Şimdide vicdan yapıp yoğurt yiyorum
Onu yarın yaparım hiç halim yokbol yeşillikli, limonlu, zeytin yağlı salata tavsiye ediyorum çokda lezzetli oluyor.
Ayy benim de yarın canım ve açım. Hep açım gerçi, gıcık oluyorum bu duruma:) xl donlar acıtıyor, anlamıyorum ki millet napıyo... biz şimdi peki su da mı içemicez, o da yasak mıYarın şeker yüklemesi var ve ben 3 poğaca yedim az önce tutamıyorum kendimi
12 den sonra bir şey yeyip içmeyi düşünmüyorum her ihtimale karşıAyy benim de yarın canım ve açım. Hep açım gerçi, gıcık oluyorum bu duruma:) xl donlar acıtıyor, anlamıyorum ki millet napıyo... biz şimdi peki su da mı içemicez, o da yasak mı
ne zaman istersen :)Onu yarın yaparım hiç halim yok
Aa pentiye sordum yok dedi kız, sallamış demekki bana12 den sonra bir şey yeyip içmeyi düşünmüyorum her ihtimale karşı
Hamilelik kilotları var çok rahat onlardan almanı tavsiye ederim
Penti de var
Bu kadar olur. Ben de hiç horlamam, birkaç gecedir eşim uyandırıyor artık nasıl horluyorsam:) içimden de kızıyorum ne var canım diye ama belki de çok hırluyorumdur:)))Kızlar hamilelikten sonra sizdede başladı mı bilmiyorum ama
Ben son 1 aydır geceleri inanılmaz derecede horluyorumeşim sürekli dürtüp duruyor horultuya hiç tahammülü yok
Oda şasirdi 7 senedir evliyiz 1 kere horlamadın ama 1 aydır maşallahın var diyor
Benim Gibi olan var mı aranızda ?
Hamilelikle alakası var mi merak ediyorum
Ben pentiden almıştımAa pentiye sordum yok dedi kız, sallamış demekki banahamile kilodu giyiyorum(gobekli?) large olmuyo, xl şimdilik idare ediyo ama yakında o da olmaz :)) kaçta yaptıracaksın tahlili cnm
Al benden de o kadar canım ya ne işiniz var biz zaten sürekli memeler dışarda dolaşacağız sıcak bir taraftan. Birde omlar geldi mi üstüne insan çıldırır yaniBen de anlamıyorum. Bebek ilk doğduğunda bir şeye benzemiyo zaten ne anlamı varsa eve dolusmanın :)
Bir de ilk zamanlar sürekli emziriyoruz evde erkek sknti oluyo. Memişkolara özgürlük lutfen
Ben tüm eve kamera sistemi yaptıracağım canım. Yoksa rahat edemeyeceğim. Benim evim biraz büyük, 800 dolar fiyat aldikGünaydın anneler. Bebek odası kamerası alacak olan varmı? Şimdi teldan izlenebilen sistemi olanı alayım diyorum yarın öbür gün bakıcı tutarsam lazım olur diyorum. Bir yandanda o paraya ne gerek var diyorum. Araştıran varmı?
:) ☺ben bazen aşıyorum kendimi kendi horultumdan uyanıyorumBu kadar olur. Ben de hiç horlamam, birkaç gecedir eşim uyandırıyor artık nasıl horluyorsam:) içimden de kızıyorum ne var canım diye ama belki de çok hırluyorumdur:)))
Geçer cnm ya, hamilelikte çıkan herşey sonrasında geçer diye düşünüyorum ben :):) ☺ben bazen aşıyorum kendimi kendi horultumdan uyanıyorum
Demekki hamilelikle bi bağlantısı varmış bu durumun
Dogumdan sonra geçer inşallah
Geçer cnm ya, hamilelikte çıkan herşey sonrasında geçer diye düşünüyorum ben :)
Evet bütün devlet hastaneleri tü kaka. Biz devlete gidenler de imkanımız yok diye gidiyoruz. Siz de güzel genelleme yapıyorsunuz ya ne diyim. İmkanım var ya da yok ben size niye özele gidip 10000 lira para veriyorsunuz diyor muyum? Kızımı 100 TLye vip odada prof doç ve uzman doktorun girdiği ameliyatla doğurdum 10000 TL yi yavrumun geleceğine harcadım. Kendi deneyimleriniz ile ilgili konuşun.
Şimdi 4 bin civarı.Ayrintili ultrason 125 tl idi 2015 te şimdi sordum 400 tl.Cok çok süper bi hastane değil ama öncekine göre uçurmuşlar fiyatları.İşte aynı hastanede şu an ne kadar sizin mesela sezeryan
Muhtemelen benim yaptığım yerden daha uygundur sanırım
Şu anda da 2000 e de var 10.000 e de
Pahalı gelmemişti o zaman bize demek ki çok araştırmamışım ilk çocuk heyecanı ile
Evet katılıyorum, durumum olmadığından değil özel hastaneleri tercih etmiyorum özellikle, (daha önceden sebebini açıklamıştım) burdaki kadın doğum hastanesini tercih ediyorum. Hani diyorlar ya " herkesin durumu olsa da özele gitse" diye ben özellikle gitmiyorum bazı arkadaşlar da bunu anlamıyor. Neyse konuyu artık kapatmak en güzeli doktorumdan da cok memnunun doçent dr, guler yuzlu ve ne zaman soru sorsam cevap verir, usg de detaylı inceler, ve bir cok usg çıktı ile eve dönerim... Allah herkesi iyi drlarla karşılaştırsın..Bizim burda devlet hastanesi yeni yapıldı.Odaları eşyaları tertemiz yeni.Genel olarak temizliği çok iyi koridorlar wc ler falan.Iki gelinimiz de devlette yaptı 2 ay önce doğumlarini çok memnun kaldılar.Personel de cok guleryuzlu ilgiliydi.Bende devlette düşünüyorum bu sefer.Zaten 3 tane özel var.2 sini at çöpe kaldı bi tane.Orda da 4 bin lira doğum.Çok gereksiz ve fazla bizim için.O parayi oglumun kresi icin kullaniriz.İnsallah bende memnun kalırım.Eşimde geçen sene ameliyat oldu devlette yanında ben kaldım.Mis gibiydi herşey. Günde 2 defa odaları temizliyor lar. En ufak leke pislik görüp çağırınca hemen gelip sildiler.Bence de fazla gömülmüş devlet hastaneleri.
Maşallah buram buram hamileyiz diye bağırıyor göbüsler artık yüzün hiç almıyor şanslısın cani.mBugün hava çok güzellbenim de son 1-2 haftam herhalde, sonra çok gezemicem tahminen ama bugünden bi foto paylaşmaK istedim sizlerle. Ben , kızlar, kocam, köpişim ve bir arkımız :) hava güzel, ben de çok mutluyum o yüzden Eki Görüntüle 2246758
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?