2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yarın şeker yüklemesi var ve ben 3 poğaca yedim az önce tutamıyorum kendimi
Ayy benim de yarın canım ve açım. Hep açım gerçi, gıcık oluyorum bu duruma:) xl donlar acıtıyor, anlamıyorum ki millet napıyo... biz şimdi peki su da mı içemicez, o da yasak mı

Ayy benim de yarın canım ve açım. Hep açım gerçi, gıcık oluyorum bu duruma:) xl donlar acıtıyor, anlamıyorum ki millet napıyo... biz şimdi peki su da mı içemicez, o da yasak mı
12 den sonra bir şey yeyip içmeyi düşünmüyorum her ihtimale karşı
Hamilelik kilotları var çok rahat onlardan almanı tavsiye ederim
Penti de var

Kızlar hamilelikten sonra sizdede başladı mı bilmiyorum ama
Ben son 1 aydır geceleri inanılmaz derecede horluyorum eşim sürekli dürtüp duruyor horultuya hiç tahammülü yok

Oda şasirdi 7 senedir evliyiz 1 kere horlamadın ama 1 aydır maşallahın var diyor

Benim Gibi olan var mı aranızda ?

Hamilelikle alakası var mi merak ediyorum

12 den sonra bir şey yeyip içmeyi düşünmüyorum her ihtimale karşı
Hamilelik kilotları var çok rahat onlardan almanı tavsiye ederim
Penti de var
Aa pentiye sordum yok dedi kız, sallamış demekki banahamile kilodu giyiyorum(gobekli?) large olmuyo, xl şimdilik idare ediyo ama yakında o da olmaz :)) kaçta yaptıracaksın tahlili cnm

Bu kadar olur. Ben de hiç horlamam, birkaç gecedir eşim uyandırıyor artık nasıl horluyorsam:) içimden de kızıyorum ne var canım diye ama belki de çok hırluyorumdur:)))

Aa pentiye sordum yok dedi kız, sallamış demekki banahamile kilodu giyiyorum(gobekli?) large olmuyo, xl şimdilik idare ediyo ama yakında o da olmaz :)) kaçta yaptıracaksın tahlili cnm
Ben pentiden almıştım
Olmadı çarşıdan bak:) hem daha uygun
08:00de hastaneye gidecegım.erken gidip erken döneyım sonra sağlık ocagı aşı var

Ben de anlamıyorum. Bebek ilk doğduğunda bir şeye benzemiyo zaten ne anlamı varsa eve dolusmanın :)

Bir de ilk zamanlar sürekli emziriyoruz evde erkek sknti oluyo. Memişkolara özgürlük lutfen
Al benden de o kadar canım ya ne işiniz var biz zaten sürekli memeler dışarda dolaşacağız sıcak bir taraftan. Birde omlar geldi mi üstüne insan çıldırır yani

Ben tüm eve kamera sistemi yaptıracağım canım. Yoksa rahat edemeyeceğim. Benim evim biraz büyük, 800 dolar fiyat aldik

Bu kadar olur. Ben de hiç horlamam, birkaç gecedir eşim uyandırıyor artık nasıl horluyorsam:) içimden de kızıyorum ne var canım diye ama belki de çok hırluyorumdur:)))
:) ☺ben bazen aşıyorum kendimi kendi horultumdan uyanıyorum

Demekki hamilelikle bi bağlantısı varmış bu durumun

Dogumdan sonra geçer inşallah

Geçer cnm ya, hamilelikte çıkan herşey sonrasında geçer diye düşünüyorum ben :)

Geçer geçer korkmayın geçiyo yani

Sabah gaz çıkardım uyurken bi uyandım eşimin gözleri açık çok utandım :/ o kadar da cılızdı halbuki
Sorun yok kızım ben dua ediyorum rahatla diye dedi
Ama oluyo böyle şeyler napalım yaa

Bizim burda devlet hastanesi yeni yapıldı.Odaları eşyaları tertemiz yeni.Genel olarak temizliği çok iyi koridorlar wc ler falan.Iki gelinimiz de devlette yaptı 2 ay önce doğumlarini çok memnun kaldılar.Personel de cok guleryuzlu ilgiliydi.Bende devlette düşünüyorum bu sefer.Zaten 3 tane özel var.2 sini at çöpe kaldı bi tane.Orda da 4 bin lira doğum.Çok gereksiz ve fazla bizim için.O parayi oglumun kresi icin kullaniriz.İnsallah bende memnun kalırım.Eşimde geçen sene ameliyat oldu devlette yanında ben kaldım.Mis gibiydi herşey. Günde 2 defa odaları temizliyor lar. En ufak leke pislik görüp çağırınca hemen gelip sildiler.Bence de fazla gömülmüş devlet hastaneleri.

Şimdi 4 bin civarı.Ayrintili ultrason 125 tl idi 2015 te şimdi sordum 400 tl.Cok çok süper bi hastane değil ama öncekine göre uçurmuşlar fiyatları.

Evet katılıyorum, durumum olmadığından değil özel hastaneleri tercih etmiyorum özellikle, (daha önceden sebebini açıklamıştım) burdaki kadın doğum hastanesini tercih ediyorum. Hani diyorlar ya " herkesin durumu olsa da özele gitse" diye ben özellikle gitmiyorum bazı arkadaşlar da bunu anlamıyor. Neyse konuyu artık kapatmak en güzeli doktorumdan da cok memnunun doçent dr, guler yuzlu ve ne zaman soru sorsam cevap verir, usg de detaylı inceler, ve bir cok usg çıktı ile eve dönerim... Allah herkesi iyi drlarla karşılaştırsın..

Maşallah buram buram hamileyiz diye bağırıyor göbüsler artık yüzün hiç almıyor şanslısın cani.m

Hamileyiz arkadaş
Kızlar bu arada hamile taytı nereden aldınız ben defactodan 2 tane aldım biri s biri l s ilk başta çok iyi oluyodu durdukça belimden düşüyor L büyük olduğu için aşağı iniyor onada sinir oluyorum m beden bulmak çok zor mağazada falan bı taytim var yüksek bel en rahat onlayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…