2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gayet normal bence 19+5 te 316 Gr di

Aa pentiye sordum yok dedi kız, sallamış demekki banahamile kilodu giyiyorum(gobekli?) large olmuyo, xl şimdilik idare ediyo ama yakında o da olmaz :)) kaçta yaptıracaksın tahlili cnm
Kız hiçte o kadar gorunmuyosun beden olarak hamile mi lohusa iç çamaşırı neyse zaten doğumdan sonra ilk hafta çok iyi oluyor o al şimdiden rahat edersin sezeryan için daha doğrusu

Şimdi 4 bin civarı.Ayrintili ultrason 125 tl idi 2015 te şimdi sordum 400 tl.Cok çok süper bi hastane değil ama öncekine göre uçurmuşlar fiyatları.

Bu konuda artik konusmicam gerçekten çok skldim kendimi ifade etmeye çalışmaktan.

Biz bu şartlardaki devlet hastanelerinden bahsetmedik . Hem fiziksel şartları berbat, hem 8-9 kişilik koguşlu, hem personel yetersiz hem doktorlar felaket yüzlerce devlet hastanesi var ülkede. Ve bunlara gitmek zorunda kalan binlerce kadın. Biz bunlardan bahsettik ve iyi niyetli şekilde keşke hiçbir kadın O şartlara mecbur kalmasa dedik. Sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin artik gerçekten canım skldi burdaki bu meselelere

Bende kızımla birlikte kaptim sifayi gözler burun peçete yetişmiyor öksürükte başlıyor baş ağrısından da kurtulamadim zencefil limon ıhlamur kaynatıp içiyorum sirke yuttum başka ne kullanıp nasıl atlattiniz bu ara herkes dikkat etsin salgina

Günaydın kızlar

Okula giden çocuğunuz varsa haberiniz olsun 6. Hastalık denilen bir salgın varmış. Kızamıkcık a benziyor. Bizim kızın sınıfta 3 kişide çıktı. Okulun genelinde de var. Meğer ülke genelinde varmış

Çocuklar bol bol el yüz yıkamalılar hem okulda hem evde. Inşallah bulaşmaz hicbirine

6. Hastalık , el ayak hastalığı lanet bunlar bebisler de risk altında genelde kapiyorlar baya ateşli geciriyorlar

6. Hastalık , el ayak hastalığı lanet bunlar bebisler de risk altında genelde kapiyorlar baya ateşli geciriyorlar

Anne karnındaki bebekler de risk altında mı oluyor? Mesela Allah korusun kızıma bulaşsa kızımdan bana geçse gebelik acısından tehlike oluyor mu acaba? Hiç bilmiyorum bu konuyu

Maşallah buram buram hamileyiz diye bağırıyor göbüsler artık yüzün hiç almıyor şanslısın cani.m
Canım birazcık şişti yüzümde ama olacak o kadar. Aldığım kiloya göre o kadar şişmedi bencede :)

Hamile taytını ben hamileliğin ortasına doğru calzedoniadan aldım, kalitesi on numara. Hala haftada 3-4 onu giyiyorum, başka taytlarımı giymiyorum. Şuan hala en büyük bedeni oluyor(larga ya da xl) ama daha büyük bedeni yok, denemen lazım karnına göre.

Benimde yüzüm bir şişiyor bir iniyor kafasına göre takılıyor:) yemeği çok kaçırırsam gıdı cıkıyor:)) dikkat edince iniyor.bi insan aldığı 200 gramı bile yüzden belli eder mi ya :))

Ben sabahları ilaç torbamla geziyorum:) önce troid 1/saat sonra kan sonra kahvaltı sonra coraspin vitamin tansiyon
yaşlı teyzelere döndük valla benim de gözüm saatte, günde 4 tane ilaç içiyorum, sürekli midem rahatsız oluyor ama valla bebiş iyi olsun diye içiyorum napim.

Anne karnındaki bebekler de risk altında mı oluyor? Mesela Allah korusun kızıma bulaşsa kızımdan bana geçse gebelik acısından tehlike oluyor mu acaba? Hiç bilmiyorum bu konuyu
Yok kız olurmu doğduktan sonrayi kastettim :)) baya yıpratıcı yani hastalık süreçleri inşallah hiç hasta olmazlar olsalar da hafif atlatirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…