2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay şimdiden heyecanlanıyorum düşündükçe vallahi sıfır korku sadece merakım var. Benim dövmem falanda var canım az değildir ondanda birazcık rahatım

Tam ismi nedir bilmem ama ablam iki tane doğurdu epiduralle
Odada takıyolar kateter mi ne o zımbırtıyı işte bele
Sonra iniyo aşağı fıtı fıtı anne

Aynen canım.Baya çekiştirmeli oluyor sanırım plasenta cıkarken. Hatta ben bir ara hissediyorum dedim. O sırada doktor napıyorduysa hayır hissetmiyorsun dedi gülüp. Bir hemsire zaten basında seni lafa tutuyor doktor da konusuyor bol bol hatta. Baya da kalabalık oluyor ameliyathane. Ben de 5 görevli vardı kesin.

Tam ismi nedir bilmem ama ablam iki tane doğurdu epiduralle
Odada takıyolar kateter mi ne o zımbırtıyı işte bele
Sonra iniyo aşağı fıtı fıtı anne
Dogrudur canım ben epiduralden kastın kombine oldugunu bılıyorum ama farklı da olabilir tabi.

Espriler havada uçuşurken oğlumun ağlayışını duydum. Çok hızlı oldu herşey bende de

inşallah normaldir
yarın kontrolüm yarına kadar sabırsızlanıyorum kızımı bi görsem rahatlıcam
cinsel ilişki demiş hamile olduğumu öğrendiğimizden beri bitti maalesef bişey olucak korkusundan
susuz kalmak demiş çok su içiyorum enfeksiyondan korktuğum için
uzun süre ayakta kalıp yorulmak diyo
10 haftadır yatıyorum çorabımı bile eşim giydiriyo
karın bölgemede darbe almadım
anlamadım valla çok sıkıldım sanki hamile değilde hasta gibiyim hep bi ağrı sızı sancı sıkıntı bi bitmedi

Çok sağol canım spinal oturdu kafamda her koşulda o etki geçtiğinde bi sancı ağrı durumu olacaksa uyanık olmayı tercih ederim tabiki.

Neden ayılıp bida bayıldın kız sen

Beni aşağı indirdiler koldan bişey enjekte etti ayaklarımdan bi sıcaklık yıkarı çıktı hopp diye sonra hatırlamıyorum hiç
Asansörde hanım hanımmm sesleniyolardı ama çok uykum vardı allah aşkına beş dk daha diyesim geldi

Dogru canım ama bu kasılmalar bebeğin toplanması seklindeyse tehlikeli diye biliyorum. 20 haftamda doktor gunde 3 kereye kadar normal demişti bana diğerleri için de.
toplanma yok çok şükür
sadece arada ağrı giriyo sanki ishal olmuşum gibi yada adet ağrısı gibi tam anlatamıyorum

Çok sağol canım spinal oturdu kafamda her koşulda o etki geçtiğinde bi sancı ağrı durumu olacaksa uyanık olmayı tercih ederim tabiki.
Sonradan baş ağrısı olur diyolar ama çok yaşayanı da görmedim ben epiduralde
Kendini sonradan çok canım yanıcak diyede şartlama
Ki senin ağrı eşiğin yüksekmiş bence çok kolay geçicek

Rica ederim o anı görmek paha biçilemez. Bebeğim dogar dogmaz doktorum Hilal bebeğin saglıklı demişti sonra bebeği verdi yanagıma. Ben unutmuştum o an tum rısklerı doktor oyle soyleyınce aklıma geldi. O yuzu gorunce her sey degısıyor.O ilk aglaması mesela oyle ince naifti ki unutamıyorum

Ama bi çok arkadaşta söyledi yalancı kasılmalar başlar artık yavaştan diye canım tabiki en doğurusu doktoruna danışman çok haklısın ama geçicek inşallah bebeğin gelince hepsi biticek öyle düşün Allah yardımcın olsun

kesinlikle bende özlemicem hamileliği
hiç güzel geçmiyo
sürekli yüreğim ağzımda

Sonradan baş ağrısı olur diyolar ama çok yaşayanı da görmedim ben epiduralde
Kendini sonradan çok canım yanıcak diyede şartlama
Ki senin ağrı eşiğin yüksekmiş bence çok kolay geçicek
Ben hep hayal kuruyorum geçen arkadaşla konuşuyoruz evde suyum gelicek ben duşa giricem doktoru aricam sakince hastaneye gidicem açılmamın olduğu söylicek en fazla 10 saate doğurucam falan
2 çocuğu var kendisinin terbiyesiz bana n.h işareti yaptı
Bi güldük bi güldük

toplanma yok çok şükür
sadece arada ağrı giriyo sanki ishal olmuşum gibi yada adet ağrısı gibi tam anlatamıyorum
Ben de hep kotu senaryo yazıyor gıbı olmayım canım ama buna benzer bir sey yasamıstım 26.haftadaydım.Doktora aynı senın gıbı anlattım.Nstye bagladı.70lerde sancı cıkmıstı. Hatta doktorum bıle beni pimpirikli bellemiş olacak ki yüzüme karsı valla inanmamıştım ama iyiki nstye baglamısız dediSonunda erken dogum riski dedi ama idrar yolu enfeksiyonundan oldugu anlasıldı. Bu surecte 4 5 gun hastanede yattım. Ciğer geliştirici vuruldum vs. Ama sukur korktugumuz olmadı. Tabi bunun dısında normal bir agrı sızı da olabilir seninki. Ben bu gibi durumlarda doktora gidip baktırıyorum ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…