- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ya çok güzel bu şekilde ama ben korkarim ya bebek bana çok yaklasirsa bende canını acitirsamEvet canımm hatta anne yanı hali de bu
Beni nickimden hayatta tahmin edemezsin. Zaten hiç bana göre bi nick değil. Baktım hicbir şeyi kabul etmiyor uydurdum öyle de kaldıburdakilerin ne iş yaptıgını ve isimlerini çok merak ediyorummm nickten isim tahmini yapsam tutar mı
Insallah gecer 3 ay cok zorluydu tedirgin oldum açıkcası gerimi geliyor diye eywaahMuhtemelen onunla alakalı . Senin haftalarindayken bı kaç gün bende de olmuştu 2 kilo verdim hatta. Sonraki hafta geçti.
Yarin kontrol var sorucam bakalim midem bulanmasin diye agzi acik dolasiyorumSen comp eng açılımını yazmıştın daha önce ondan hatırlıyorum. Ben öğretmenim.
32+0 olman yeterli diyecektim senin başka düşüncen varmış onu sonraki bir gönderinde gördüm.
Teşekkürler..
Ben de değişik birkaç kitap okudum. Her okunan muhakkak bir şey katıyor insana. Yine her çocuk kendi bireyselliğini de katıyor işin içine ve güdülerin yön veriyor biraz da..
Ara ara hem koku hem bulantı hissi nüksediyor bende de. Normal gibime geliyor..
yarın sabah randevum bekliyorum şimdilik bakalım yarın ne olucakBen de hep kotu senaryo yazıyor gıbı olmayım canım ama buna benzer bir sey yasamıstım 26.haftadaydım.Doktora aynı senın gıbı anlattım.Nstye bagladı.70lerde sancı cıkmıstı. Hatta doktorum bıle beni pimpirikli bellemiş olacak ki yüzüme karsı valla inanmamıştım ama iyiki nstye baglamısız dediSonunda erken dogum riski dedi ama idrar yolu enfeksiyonundan oldugu anlasıldı. Bu surecte 4 5 gun hastanede yattım. Ciğer geliştirici vuruldum vs. Ama sukur korktugumuz olmadı. Tabi bunun dısında normal bir agrı sızı da olabilir seninki. Ben bu gibi durumlarda doktora gidip baktırıyorum ne olur ne olmaz
amin inşallahBiticek biticek birbirimize bebişlerin fotosunuda atıcaz o günlerde gelicek Allahın izniyle
banada dua et canım yarın bi sorun çıkmasın kontroldeBenim bildiğim nişan gelince duş alabilirsin canım. Benim nişanım gelmişti hemen dusa kostum sonra baktım daha uzerımi cıkarma dan fosurt su geldiForumda bir arkadas var mesela ona da doktoru bekle sancılar sıklasınca gel demiş bebeğini kaybetmişti cünkü meğerse suyu tamamen bitmiş. Doktorlar da fikir ayrılıgında demek ki ama ben riske atmazdım sahsen.Gecen bir arkadas dogumu yakındı dua et dedı. Dedım ki inşallah hastaneye bir gidersin 4 5 cm acıklık olur en fazla ıkı saate de dogurursun. Kıza aynen boyle olmus doktor bıle İnsan bır kere bagırırdı bari demiş. Bana diyo üfürükçü gibisin nasıl dua ettin oyle inşallah senin de oyle olur
tamam canım, green clean bulaşık makinesi tabletinden kullanıyorum zaten memnunum, bebek deterjanı da deneyimCanımkafkasyaninozkizi paylaşmış linkini bende aynısını aldım
Canım ben sıvı deterjan aldım green clean içeriği temiz ve yerli marka. Bebek yağı freiöl aldım kesinlikle kimyasal yok içinde. Şampuan olarak mustela düşündüm ama henüz almadım
Yok kız aklına getirme öyle şeyler, iç güdüsel olarak her şey yolunda giderYa çok güzel bu şekilde ama ben korkarim ya bebek bana çok yaklasirsa bende canını acitirsam
Ooooh maşallah size, afiyet olsun can olsun kan olsun. Çok sevindim iyi olmanıza.Ayrıntılı usg ye tekrar girdik.Yüzünü ve kalbini gördü Dr.Çok şükür herşey yolunda.709 gr olmuş tosun Paşam.Bir hafta önde gidiyoruz.Tekmeler fenaa maşallah vurunca sallıyor beniAna-oğul yemek ısmarladık kendimize. Karnimiz doyunca e-bebeği dolaşıcaz.Sonra koşa koşa hasta abimizin yanına Tümmm bebisler sağlıkla zamanında doğsun innnsaaalllahhhh
Maşallahhhh Bu arada 7 kilo vermiştim 5 ayda.1 gr bile geri almamisim.90 la başladığım serüvenime 83 le devammmBebisin gelişimi de gayet güzel.Kocaman masaallahinizi alirim.Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat ve mutlu hissediyorum
Canım benım inşallah bir sorun cıkmayacak gonlunu ferah tut. Hepimiz birbirimize dua edelim baskasına edilen dua kabul olurmus. Insallah saglıkla donelım tum kontrollerden hepimizbanada dua et canım yarın bi sorun çıkmasın kontrolde
Tabiki bilinmez ne yaşicaz ki acaba inşallah kolay kolay doğumlarımız olsun hepimizin canımBende ilkinde senin gibi su gelecek fln sanıyordum kendini öyle şartlandırma canım illa su gelmiyor yada dediğim gibi şiddetli sancı vs birden olmuyor herkesin farklı bünyesi ama eğer bünye hassassa Doğum yaklaştıkça çatı kemiklerinin çıtır çıtır açıldığını bile hissedebiliyor insan, ben öksürdükçe kemiklerim çıtırdıyordu son gün onu farketmiştim
İnşallah canım sen yıne de ıyı dusun stres her seyı tetikliyor. Yarın gıdıceksın bak nasılsa.yarın sabah randevum bekliyorum şimdilik bakalım yarın ne olucak
ara ara geliyo gidiyo sancı sonra geçiyo
inşallah ciddi bişey yoktur
Kısmet canım bu işler bebek karar verıyor nasıl gelecegıne gercektenBen progestan da kullanmadım, kısmet değilmiş :)
Aynen :):) Her ikisini de çektim :):)
Valla ben sanmıyorum hamileliği özlemem çocuk isterim o ayrıYaşananlar öyle unutuluyorki. Bir arkadaşım normal doğurdu doğumda sancıyı hiç hatırlamıyor ama epizyo ve dikişi unutamıyor. Ben bi daha doğurmam demişti yırtıklarını doktor dikerken çok çekti diye. Şimdi 2 yıldır aşılama tüp bebek deniyor sırf bebeği olsun diye, annelik belli bir zaman sonra özleniyor.
Ben açıkcası eğer normali düşünüyorsam 4cmden sonra epidural takıyorlar epidural isterim. Direk sezeryan ise spinal. Spinalde veriyorlar ağrı kesiciyi iğneyi çekiyorlar. Oldu ve bitti. Epiduralde ise ilacı verdikten sonra kateter takıyorlar ve doğum sonrası basında birde pompa oluyor ağrın oldukça basıyorsun. Okadarına gerek varmı bilmiyorum çünkü ağrı kesici aldığın sürece barsak hareketlerin yavaşlayacak gazın çıkmayacak. Sezeryanın en kötü yanı o bence gaz sancısı.
Gecer gecer.ben söyle bi geriye bakıyorum dün gibi test yaptıgım .cok sukur bu zamana kadar geldik sonucuda güzel olur insallah herkes için.çok şükür kanama su yok bekliyoz bakalım öyle yata yata geçer inşallah
Sabret canım bu sefer vazgeçme 1 ayı da bulsa devam et cidden zor başta ama sonrası rahat benimde yatak ayırma olayını halletmek lazım ama hiç içimden gelmiyorAynen iyiki var bu minikler...ah birde şu tuvalet isini cozseydim daha ne isterim valla basladim ama mehter marşı gibi en zor dönem bu bence...
B bibliyofil_k ben biliyorum seniiiitamam canım, green clean bulaşık makinesi tabletinden kullanıyorum zaten memnunum, bebek deterjanı da deneyim
Yok kız aklına getirme öyle şeyler, iç güdüsel olarak her şey yolunda gider
B bibliyofil_k cim bende isim ve meslek tahmini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?