2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayrıntılı usg ye tekrar girdik.Yüzünü ve kalbini gördü Dr.Çok şükür herşey yolunda.709 gr olmuş tosun Paşam.Bir hafta önde gidiyoruz.Tekmeler fenaa maşallah vurunca sallıyor beni Ana-oğul yemek ısmarladık kendimize.Karnimiz doyunca e-bebeği dolaşıcaz.Sonra koşa koşa hasta abimizin yanınaTümmm bebisler sağlıkla zamanında doğsun innnsaaalllahhhh

Yarin kontrol var sorucam bakalim midem bulanmasin diye agzi acik dolasiyorum

yarın sabah randevum bekliyorum şimdilik bakalım yarın ne olucak
ara ara geliyo gidiyo sancı sonra geçiyo
inşallah ciddi bişey yoktur

banada dua et canım yarın bi sorun çıkmasın kontrolde

tamam canım, green clean bulaşık makinesi tabletinden kullanıyorum zaten memnunum, bebek deterjanı da deneyim
Ya çok güzel bu şekilde ama ben korkarim ya bebek bana çok yaklasirsa bende canını acitirsam
Yok kız aklına getirme öyle şeyler, iç güdüsel olarak her şey yolunda gider

B bibliyofil_k cim bende isim ve meslek tahmini alayım

Ooooh maşallah size, afiyet olsun can olsun kan olsun. Çok sevindim iyi olmanıza.
Bu arada 7 kilo vermiştim 5 ayda.1 gr bile geri almamisim.90 la başladığım serüvenime 83 le devammmBebisin gelişimi de gayet güzel.Kocaman masaallahinizi alirim.Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat ve mutlu hissediyorum
Maşallahhhh 

Tabiki bilinmez ne yaşicaz ki acaba inşallah kolay kolay doğumlarımız olsun hepimizin canım

Reactions: LaL
yarın sabah randevum bekliyorum şimdilik bakalım yarın ne olucak
ara ara geliyo gidiyo sancı sonra geçiyo
inşallah ciddi bişey yoktur
İnşallah canım sen yıne de ıyı dusun stres her seyı tetikliyor. Yarın gıdıceksın bak nasılsa.

Valla ben sanmıyorum hamileliği özlemem çocuk isterim o ayrı
Tamam canım çok sağol bilgiler için spinal sezeryan da daha iyi sanırım
Normal doğurursam epidural taktırmam galiba onuda o an karar veririm diye düşünüyorum ben sezeryan kısmını merak etmiştim

Aynen iyiki var bu minikler...ah birde şu tuvalet isini cozseydim daha ne isterim valla basladim ama mehter marşı gibi en zor dönem bu bence...
Sabret canım bu sefer vazgeçme 1 ayı da bulsa devam et cidden zor başta ama sonrası rahat benimde yatak ayırma olayını halletmek lazım ama hiç içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…