2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende spinal sezaryen oldum. Ameliyatta sadece bebek çıksın diye göğüs kafesimin altına dirsekle yüklendi doktor o an nefesim kesilcek gibi oldu onun harici hiç sıkıntı olmadı o da anlık birşey zaten. Sonrasında 6-7 saat uyuşukluk geçmediğinden rahatça oturduğum yerden oğlumla ilgilenebilmiştim. Öyle aman aman bi ağrı sızı da olmadı bende.Yalnız ilk kalkışlar çok zordu sanki karnımda bir torba taş varmış gibi biri beni elimden tutup kaldırıyordu kalkınca o karnımdaki ağırlık aşağı düşecekmiş gibi tutmak zorunda kalıyordum. Bir de ola ki sezaryen olursanız ilk kalkışta sakın başınızı öne eğmeğin. Ben şövalye gibi wc ye yalnız girerim hallederim dedim tansiyonum düştü ve bayılmışım meğer sadece karşıya bakmalıymışız bunuda kimse söylememişti malesef.

Selam kızlar
Sizinde karnınızda kaşıntı oluyor mu

Kasintidan ziyade benim karnim aciyor. Hicbir sey surdugum yoktu. Bebe yagi vardi evde onu surdum iyi geldi.
Ilk hamilelikten zaten catlak var bende ama yine de gerilince aciyor heralde.

Kasintidan ziyade benim karnim aciyor. Hicbir sey surdugum yoktu. Bebe yagi vardi evde onu surdum iyi geldi.
Ilk hamilelikten zaten catlak var bende ama yine de gerilince aciyor heralde.
Acıma yok ama kaşınıyor bende özellikle akşama doğru
Bugun zeytinyağı süreceğim
Kaçıncı ayda çatlamaya başladı ilk gebelikte

Normal doğumda epidurali tercih ediyorlarmış. Katater orada sürüyormuş. Gerektiğinde anesteziyi tekrar veriyorlarmis dediğin gibi canım.

Merhaba kanda enfeksiyon konularına bakarken mesajınıza rastladım acaba doktorunuza sonucları gösterdiniz mi benimde crp değerim 10 çıktı bi tedavi uygulandı mı ?

Normal doğumda epidurali tercih ediyorlarmış. Katater orada sürüyormuş. Gerektiğinde anesteziyi tekrar veriyorlarmis dediğin gibi canım.
Normalde spinal yok zTen yasak canım
Epidural in şöyle bi güzelliği varmış sezeryan da olsa normalde olsa hemen emziriyomışsun spinalde 2 saat bekletiyolarmış emzirmek için
Normal olursa epidural siz şansımı zorlicam ama sezeryan olursa hangisini tercih ederim bilmiyorum

Acıma yok ama kaşınıyor bende özellikle akşama doğru
Bugun zeytinyağı süreceğim
Kaçıncı ayda çatlamaya başladı ilk gebelikte

Hic hatırlamıyorum ki. Ama boyle acima oldugunu da hatirlamiyorum. Kasinmisti sadece

Benim gittiğim hastane sadece spinal sezeryan yapıyoruz dedi

Benim öğrenciliğimde kadındoğumcular epidurali pek istemiyordu çünkğ anne ağrıyı az hissettiği için iyi ıkınmıyor doğum uzuyor demişlerdi. Ama eylül öztürkü izledikten sonra korkum başladı benimde. 4cmden sonra dayanılmaz ağrı diyorlar, tabi kadından kadına farklı olur

Beni nickimden hayatta tahmin edemezsin. Zaten hiç bana göre bi nick değil. Baktım hicbir şeyi kabul etmiyor uydurdum öyle de kaldı

Evet hiçbir çağrısım olmadı

B bibliyofil_k cim bende isim ve meslek tahmini alayım

İsmin gamze ve öğretmensin tutturdum mu ne

Evettt biz tanısmıstık dmden

Benim ismi asla tahmin edemezsin :)))))?

Yoksa pelin mi

Ne yalan soyleyim sezeryandan ben de korkuyorum. Bir yandan da oğluma bakıp diyorum ki Bak böyle güzel bisey alacaksın kucağına insallah korkma O acı da geçiyor gidiyor yoksa ikinciyi isteyemezdik

Ama onun ekstrem sürdü ya günah valla inşallah öyle olmaz canım canım şöyle bakıyorum 24 saatte bitip gidicek öyle yada böyle Allah hepimizi Bi avazda kurtarsın

Kızlar ben geldim kontrolden bebişim 750 gr olmuş doktor iri değil dedi.suyu plesantası rahim ağzı vs herşey çok güzelmiş hiç şeker hastası birinin bebeğine benzemiyor dedi şükür.. Birde çok hareketli bir bebek dedi sen bide geceleri gör dedim:))) vajina ağrım içinde magnezyum başladık beyfendi el ve ayaklarıyla yüzünü sakladı sırtını döndü göremedik.

Ben hemen emzirdim canım 2 saat bekleme falan olmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…