Benim ismi asla tahmin edemezsin :)))))?burdakilerin ne iş yaptıgını ve isimlerini çok merak ediyorummm nickten isim tahmini yapsam tutar mı
Selam kızlar
Sizinde karnınızda kaşıntı oluyor mu
Acıma yok ama kaşınıyor bende özellikle akşama doğruKasintidan ziyade benim karnim aciyor. Hicbir sey surdugum yoktu. Bebe yagi vardi evde onu surdum iyi geldi.
Ilk hamilelikten zaten catlak var bende ama yine de gerilince aciyor heralde.
Deneyimli de olsan her seferinde yeni şeyler öğreniyorsun canımmEvet canım gecenin sonunda gaz sancısı olduğunu anladım. Ya tecrubesizlik çok kötü işte bilmiyoruz ki neyin ne olduğunu. Böyle böyle öğreniyoruz.
Normal doğumda epidurali tercih ediyorlarmış. Katater orada sürüyormuş. Gerektiğinde anesteziyi tekrar veriyorlarmis dediğin gibi canım.Zaten biri direk omirilik içine veriliyomuş tek seferde spinal
epidural omurilik etrafına veriliyomuş gerekli görüldüğünde tekrar tekrar veriliyomuş.
Senin dediğin temas olayı yani karnınını açarken çekerken falan bi his oluyo yani tamamen uyuşuk olmuyosun
Merhaba kanda enfeksiyon konularına bakarken mesajınıza rastladım acaba doktorunuza sonucları gösterdiniz mi benimde crp değerim 10 çıktı bi tedavi uygulandı mı ?MERHABA KIZLAR
DÜN BİRAZ AĞRI GIBI SANCIM VARDI KARNIM TAŞ GİBİYDİ BEBEĞİNN HAREKETLERİNİ DE HİSSETMEYINCE KORKTUM BURDAKI HADTANEYE GITTIM KADIN DOKTORU YOKMUS ACILDE KAN IDRAR VERDIM AYRICA PAROL SERUM TAKTILAR SERUMDAN SONRA AGRIM GECTI TAHLIL SONCLARIM DA IDRARDA BIRAZ ENFEKSIYON KANDA DA CRP 16,4 CIKTI KANDA DA BIRAZ ENFEKSIYON VARMIS BUGUN IS CIKISINDA SONUCLARI KADIN DOKTORUNA GÖSTERICEM KORKTUM BIDE KANDA SODYUM 31 CIKMIŞ OLMASI GEREKEN 35 BENIM DUSMUS ODA TUZ EKSIKLIGINDENMI BILEN VARMI KAFAMDA DELI SORULAR TABI KIZIM BGUN GUZEL HAREKET EDIYOR ÇOK SUKUR
Normalde spinal yok zTen yasak canımNormal doğumda epidurali tercih ediyorlarmış. Katater orada sürüyormuş. Gerektiğinde anesteziyi tekrar veriyorlarmis dediğin gibi canım.
Acıma yok ama kaşınıyor bende özellikle akşama doğru
Bugun zeytinyağı süreceğim
Kaçıncı ayda çatlamaya başladı ilk gebelikte
Benim gittiğim hastane sadece spinal sezeryan yapıyoruz dediNormalde spinal yok zTen yasak canım
Epidural in şöyle bi güzelliği varmış sezeryan da olsa normalde olsa hemen emziriyomışsun spinalde 2 saat bekletiyolarmış emzirmek için
Normal olursa epidural siz şansımı zorlicam ama sezeryan olursa hangisini tercih ederim bilmiyorum
Benim öğrenciliğimde kadındoğumcular epidurali pek istemiyordu çünkğ anne ağrıyı az hissettiği için iyi ıkınmıyor doğum uzuyor demişlerdi. Ama eylül öztürkü izledikten sonra korkum başladı benimde. 4cmden sonra dayanılmaz ağrı diyorlar, tabi kadından kadına farklı olurValla ben sanmıyorum hamileliği özlemem çocuk isterim o ayrı
Tamam canım çok sağol bilgiler için spinal sezeryan da daha iyi sanırım
Normal doğurursam epidural taktırmam galiba onuda o an karar veririm diye düşünüyorum ben sezeryan kısmını merak etmiştim
Beni nickimden hayatta tahmin edemezsin. Zaten hiç bana göre bi nick değil. Baktım hicbir şeyi kabul etmiyor uydurdum öyle de kaldı
B bibliyofil_k ben biliyorum seniiii
Benim ismi asla tahmin edemezsin :)))))?
Ne yalan soyleyim sezeryandan ben de korkuyorum. Bir yandan da oğluma bakıp diyorum ki Bak böyle güzel bisey alacaksın kucağına insallah korkmaYasamadıgın bir seyden korkmuyorsun aslında. Ben de vajınal dogum istedim hep normalde korkardım ama son raddeye kadar normal olsun diye dusundum hamile kalınca. O kadar sancı cektım ki 1 cm bile acıklıgım olmadı. Artık bebek riske girmişti suyum gelmişti cunku. Bir de kafayı tam yerlestırmedi kalp atışı düştü derken sezeryana aldı doktorum.Simid baska doktora gıdıyorum o da gecen kontrolde progestan baya etkili oluyor hatta kullanan hastaları normal dogurmak da zorlanıyoruz acılmıyor dedı. Demek ondan acılmamıs.O zaman sezeryanda da korkmadım spinal oldu.Ama simdi korkuyorum mesela
Ama onun ekstrem sürdü ya günah valla inşallah öyle olmaz canım canım şöyle bakıyorum 24 saatte bitip gidicek öyle yada böyle Allah hepimizi Bi avazda kurtarsınBenim öğrenciliğimde kadındoğumcular epidurali pek istemiyordu çünkğ anne ağrıyı az hissettiği için iyi ıkınmıyor doğum uzuyor demişlerdi. Ama eylül öztürkü izledikten sonra korkum başladı benimde. 4cmden sonra dayanılmaz ağrı diyorlar, tabi kadından kadına farklı olur
Tamam işte spinal sezeryan var spinal normal yokBenim gittiğim hastane sadece spinal sezeryan yapıyoruz dedi
Bildin valla:))Evet hiçbir çağrısım olmadı
İsmin gamze ve öğretmensin tutturdum mu ne
Evettt biz tanısmıstık dmden ☺
Yoksa pelin mi
Ben hemen emzirdim canım 2 saat bekleme falan olmadı hiç.Normalde spinal yok zTen yasak canım
Epidural in şöyle bi güzelliği varmış sezeryan da olsa normalde olsa hemen emziriyomışsun spinalde 2 saat bekletiyolarmış emzirmek için
Normal olursa epidural siz şansımı zorlicam ama sezeryan olursa hangisini tercih ederim bilmiyorum
Ee niye öyle yazıyor kiBen hemen emzirdim canım 2 saat bekleme falan olmadı hiç.
Allah allah bende senden duydum ilk kez.Ee niye öyle yazıyor ki
Valla ben bu işi çözemedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?