Hakikaten nolcak hiç bilmiyorumBi kutu bişeyi bitirdim tek başıma ya
Asla yiyemem normalde
Ay noolcak halimiz
Yani benim anlamadigim 2 saate zaten daha da dusucek olcumler 110sa, 2 saate belki 90 olacak. Hala neyi begenmiyor bu doktorBenim ölçümlerim yemek öncesi ve 2 saat sonrası, açken 95i tokken 120i geçmeyecek.. zaten cihaz uyarı veriyor bu rakamları geçerse kırmızı yanıyor
Ben hiç doğum yapmadım ama ablam üç doğum yaptı onun doğumlarında gördüklerim şu şekildeydi. İlki genel anesteziydi ikincisi de geneldi üçüncüde spinal oldu. Üçüncüde de doktoru tavsiye etti ben her hastama tavsiye etmiyorum ama sen bence yapabilirsin o yüzden bence o anı kaçırmanı istemem dedi doğumdan önce geldiğinde. Büyük ihtimalle sende de onu görecektir senin doktorunda spinal tavsiye edecektir öyle bir durumda diye düşünüyorum. İlk doğumda doğumhanenin kapısında elimde kamerayla bekliyordum ablam çıkınca çekerim diye ama ablam çıkınca kapattım direkt kamerayıO baskı bişey değil dediğin gibi olsun o kadar canım heyecan korku hepsinde olur zaten
Bakalım nasıl gelmek isticek bıdık bana mı bırakıcak kendimi karar vericek
Cok güzel valla. Benimkide buna çok benziyor rengi kumaşı,kullanım şekliKızlar ben bebek arabası alınca kim sormuştu hatırlamıyorum ama bebek arabam bayağı hoşuma gitti, kumaşı gayet kaliteli görünüyor, umarım ileride de sorun çıkarmaz mutlu mutlu kullanırızbana göre katlayınca çok yer kaplamadı, normal oturma ünitesi ile de katlanıyor, tekerlekleri çıkabiliyor, ekstra olarak ayak örtüsü var, bir çok açıdan fotoğraf yükledim merak edenleree :)
Bide yaz temmuz vakit zor bulunur eylülde bulusulur tekrar iyileşme süreci filannnnAyyy kızlar düşünün doğumlarımızı yapmışız sağlıkla almışız bebeleri kucağımıza toparlandıktan sonra hemen gelip anlatırız burada maceralarımızı bebelerden fırsat bulursak tabii
Selam kızlar
Sizinde karnınızda kaşıntı oluyor mu
aminCanım benım inşallah bir sorun cıkmayacak gonlunu ferah tut. Hepimiz birbirimize dua edelim baskasına edilen dua kabul olurmus. Insallah saglıkla donelım tum kontrollerden hepimiz ❤
Sağol canımmmmmOoooh maşallah size, afiyet olsun can olsun kan olsun. Çok sevindim iyi olmanıza.
Maşallahhhh 
Cok güzel valla. Benimkide buna çok benziyor rengi kumaşı,kullanım şekli
Teşekkürler kızlarkafkasyaninozkizi canım ben sormuştum çok güzel güle güle kullanın inşallah çok şık kullanımı da rahattır inşallah
Canım yanlışın olmasın 92 altı tokluk? açlık 95 ve altı da tokluk 140 bilemedin 120 olsun insülin için 150 yi geçmesi gerekiyor meselaKızlar, sabah/akşamşeker ölçümü alanlar... akşam tokluk değerlerim genelde 110-120 arası. Doktor 92 nin altında olması lazım diyor ama nette vs 140 altı yeterli deniyor. Bilgisi olan var mı
inşallah canımGecer gecer.ben söyle bi geriye bakıyorum dün gibi test yaptıgım .cok sukur bu zamana kadar geldik sonucuda güzel olur insallah herkes için.
Bunun senin benim doktorun beğenmesi yok ki canım senin doktor bence saçmalamış 70 in altı zaten şeker koması :)Yani benim anlamadigim 2 saate zaten daha da dusucek olcumler 110sa, 2 saate belki 90 olacak. Hala neyi begenmiyor bu doktor
Sağol canım benim sol tarafım vajina kemiğim çok acıyor 1 haftadır topallıyorum resmen geceler kabus gibi sağa sola dönmek kalkmak işkence.ama problem yokmuş işde magnezyum yazdı sadece sanki iyi de geldiOy maşallah kuzuya. İyi olmanıza sevindim.
Nasıl bir vajina ağrın vardı? Benim resmen leğen kemiğim ağrıyor ya
Evet ama yine kötü diyemem 10.olsa 10 kez daha doğururum. Annelik gibisi yok. O acılar hemen unutuluyır
Canım bazen vajinamın orda bazen göbek deliğinde hatta hemen göğüs altında hissetmişliğim var geziyorlar rahmin kapalıysa bir sorun olmazKızlar bebeğimin tekmelerini göbek deligimin yaklaşık 3 cm altında hissediyorum, sizce yeri normal mi yoksa çok mu aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?