2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben bebek arabası alınca kim sormuştu hatırlamıyorum ama bebek arabam bayağı hoşuma gitti, kumaşı gayet kaliteli görünüyor, umarım ileride de sorun çıkarmaz mutlu mutlu kullanırız bana göre katlayınca çok yer kaplamadı, normal oturma ünitesi ile de katlanıyor, tekerlekleri çıkabiliyor, ekstra olarak ayak örtüsü var, bir çok açıdan fotoğraf yükledim merak edenleree :)

Eklentiler

• IMG_20190320_195809.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20190320_195733.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20190320_172230.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20190320_172156.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20190320_172012.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20190320_171853.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20190320_171844.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 61
O baskı bişey değil dediğin gibi olsun o kadar canım heyecan korku hepsinde olur zaten
Bakalım nasıl gelmek isticek bıdık bana mı bırakıcak kendimi karar vericek
Ben hiç doğum yapmadım ama ablam üç doğum yaptı onun doğumlarında gördüklerim şu şekildeydi. İlki genel anesteziydi ikincisi de geneldi üçüncüde spinal oldu. Üçüncüde de doktoru tavsiye etti ben her hastama tavsiye etmiyorum ama sen bence yapabilirsin o yüzden bence o anı kaçırmanı istemem dedi doğumdan önce geldiğinde. Büyük ihtimalle sende de onu görecektir senin doktorunda spinal tavsiye edecektir öyle bir durumda diye düşünüyorum. İlk doğumda doğumhanenin kapısında elimde kamerayla bekliyordum ablam çıkınca çekerim diye ama ablam çıkınca kapattım direkt kamerayı Genel anestezi olduğu için kendine gelmesi çok uzun sürmüştü ayılmıştı ama kendine gelememişti. Bize sürekli birşey soruyordu anlayamıyorduk biryeri ağrıyor sandık hep meğer bebek nasıl diye soruyormuş garibim anlayamamıştık hiçbirimiz Yani doğum anına dair pek birşey hatırlamıyordu. Üçüncüyü spinal yaptıktan sonra keşke diğerlerini de böyle yapsaydım dedi çok net bir şekilde hem ayılma olayı olmadı haliyle hem doğar doğmaz bebeği görebildi. Hem de sonrasında daha hızlı toparlamıştı.

Cok güzel valla. Benimkide buna çok benziyor rengi kumaşı,kullanım şekli

Bide yaz temmuz vakit zor bulunur eylülde bulusulur tekrar iyileşme süreci filannnn

Kızlar, sabah/akşamşeker ölçümü alanlar... akşam tokluk değerlerim genelde 110-120 arası. Doktor 92 nin altında olması lazım diyor ama nette vs 140 altı yeterli deniyor. Bilgisi olan var mı
Canım yanlışın olmasın 92 altı tokluk? açlık 95 ve altı da tokluk 140 bilemedin 120 olsun insülin için 150 yi geçmesi gerekiyor mesela

Sağol canım benim sol tarafım vajina kemiğim çok acıyor 1 haftadır topallıyorum resmen geceler kabus gibi sağa sola dönmek kalkmak işkence.ama problem yokmuş işde magnezyum yazdı sadece sanki iyi de geldi

Kızlar bebeğimin tekmelerini göbek deligimin yaklaşık 3 cm altında hissediyorum, sizce yeri normal mi yoksa çok mu aşağıda

Kızlar bebeğimin tekmelerini göbek deligimin yaklaşık 3 cm altında hissediyorum, sizce yeri normal mi yoksa çok mu aşağıda
Canım bazen vajinamın orda bazen göbek deliğinde hatta hemen göğüs altında hissetmişliğim var geziyorlar rahmin kapalıysa bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…