2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Endokrinci ikiye çıkaralım dedi. Kadın doğumcuma gitmedim, değerlerimi bilmiyor henüz, sadece ilacı kullanabilir miyim diye sordum, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi, o yüzden ilaç konusunda kafam rahat. Sıkıntım dediğin gbi endokrincinin, değerlerim sanki kötüymüş gbi davranması. Valla gidicem başka doktora bu cuma. Karar verdim. Kendimi kesemeyeceğime göre...

Ara öğünlerin varmış şanslısın :) benim geceleri midemde kurt var gibi kıvranıyor bebeler acıkıyor ben acıkıyorum hayırlısıyla bir mutlu sona ulaşsaydık
Gecebazen felaket bir mide yanmasıyla uyanmak zorunda kalıyorum. Hemen birkaç yudum süt içiyorum, o kaddar iyi geliyor ki. Şekerimi de dengeliyor gbi hissediyorum....

Reactions: LaL
Git cnm git

Bunun senin benim doktorun beğenmesi yok ki canım senin doktor bence saçmalamış 70 in altı zaten şeker koması :)
Canım inanır ısın bilmem benim sekerim 56 falan oluyor aclık.Tokluk 90 civarı.Ama kendimi kötü hissettirmiyor.Genel gecer olarak haklısın ama aclık 70 120 tokluk 80 140 normal kabul ediliyor. Babam seker hastası oradan biliyorum. Ama saatleri de onemli örneğin yemege basladık tan 1 bucuk saat sonra 140 gecmemesi gerekiyor 2 saat sonra da 120 yi gecmemesi gerekiyor.

Tokluktan ziyade açlıkları begenmıyor canım sanırım doktorun

Kızlar merhaba aklıma bişey takıldı içim rahat etmedi size de bir sorayım dedim. Gebelikte köy peyniri yemek sakıncalı diye söyleniyor, ben bugün boş bulunup yedim biraz içime dert oldu, aranızda köy peyniri tüketen, bir sıkıntı yaşayan var mı?

taze peyniri önermiyolar canım
Ama bikereden bişey olmaz merak etme
Çok sık yemek sakıncalıymış

Canım ona bakarsan şekerim 200 e çıksa beni kötü hissetmiyor önemli olan ne hissettiğimizden ziyade vücuda olan zararı 70 altı da gebelikde 95 gebelik dışı normalde 100 üstüde zarar.

Hem de 37 yaşındaa derken canım ??? Ne varmış 37 yaşında bakim

Canım yanlışın olmasın 92 altı tokluk? açlık 95 ve altı da tokluk 140 bilemedin 120 olsun insülin için 150 yi geçmesi gerekiyor mesela
Mailine bir daha baktım da bence de 92 altı derken açlığı kastetmiş. Mail olduğu için ve akşam değeri dediği için ben direk tokluğa yormuşum ama bence de açlık değerini kast etmiş doktor...iletişim böyle birşey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…