Endokrinci ikiye çıkaralım dedi. Kadın doğumcuma gitmedim, değerlerimi bilmiyor henüz, sadece ilacı kullanabilir miyim diye sordum, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi, o yüzden ilaç konusunda kafam rahat. Sıkıntım dediğin gbi endokrincinin, değerlerim sanki kötüymüş gbi davranması. Valla gidicem başka doktora bu cuma. Karar verdim. Kendimi kesemeyeceğime göre...Bu ikiye çıkaralım diyen ne doktoru Allah aşkına ? Canım 4 ayrı doktorla takipteyim k.doğum dahiliye endokrin perinatalog seninle değerlerin hemen hemen aynı hatta fazla bile özellikle açlıl değerlerim bu 4 doktor bile bana ilaç kullandırmazken senin doktor nasıl günde 2 der? Görüştüğüm doktorların hepsi evet bu ilacın gebelere verildiğini ancak güvenilir olmadığını kullanmanın faydasından çok zararı olabileceğini söylüyor? Kaldıki bu değerlerle bi ilaca gerek yok ki? Tekrar sölüyorum birkaç görüş daha al.ben sadece gebeyken değil normalde şeker hastası biri olarak yaptığım sadece dietle işi götürüyorum 1. Saat tokluğun 140 ı 2. Saat 120 yi açık 95 i geçmesin ha benim açlık 119 çıkmasına rağmen doktorlar vermiyor sen düşün
Gecebazen felaket bir mide yanmasıyla uyanmak zorunda kalıyorum. Hemen birkaç yudum süt içiyorum, o kaddar iyi geliyor ki. Şekerimi de dengeliyor gbi hissediyorum....Ara öğünlerin varmış şanslısın :) benim geceleri midemde kurt var gibi kıvranıyor bebeler acıkıyor ben acıkıyorum hayırlısıyla bir mutlu sona ulaşsaydık
Git cnm gitEndokrinci ikiye çıkaralım dedi. Kadın doğumcuma gitmedim, değerlerimi bilmiyor henüz, sadece ilacı kullanabilir miyim diye sordum, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi, o yüzden ilaç konusunda kafam rahat. Sıkıntım dediğin gbi endokrincinin, değerlerim sanki kötüymüş gbi davranması. Valla gidicem başka doktora bu cuma. Karar verdim. Kendimi kesemeyeceğime göre...
Canım inanır ısın bilmem benim sekerim 56 falan oluyor aclık.Tokluk 90 civarı.Ama kendimi kötü hissettirmiyor.Genel gecer olarak haklısın ama aclık 70 120 tokluk 80 140 normal kabul ediliyor. Babam seker hastası oradan biliyorum. Ama saatleri de onemli örneğin yemege basladık tan 1 bucuk saat sonra 140 gecmemesi gerekiyor 2 saat sonra da 120 yi gecmemesi gerekiyor.Bunun senin benim doktorun beğenmesi yok ki canım senin doktor bence saçmalamış 70 in altı zaten şeker koması :)
Tokluktan ziyade açlıkları begenmıyor canım sanırım doktorunYaa bak sana değerlerimi yolliyim ve bunlara rağmen “genel olarak iyi ama bugün ilacı günde ikiye çıkaralım” dedi.ilaçla sıkıntım yok, kadın doğumcum da kullan hiçbir sıkıntısı yok dedi(En iyi kadın doğumculardan biri). sıkıntım değerlerimin diete rağmen beğenilmemesi..tokluk hep 1 saat sonra ölçtüm
.Eki Görüntüle 2250398
taze peyniri önermiyolar canım Ama bikereden bişey olmaz merak etme Çok sık yemek sakıncalıymış |
bendeKarşıyaka canım sen?
Üniversiteyi İzmir de okudum.İzmir başkadır canım İzmir
Canım ona bakarsan şekerim 200 e çıksa beni kötü hissetmiyor önemli olan ne hissettiğimizden ziyade vücuda olan zararı 70 altı da gebelikde 95 gebelik dışı normalde 100 üstüde zarar.Canım inanır ısın bilmem benim sekerim 56 falan oluyor aclık.Tokluk 90 civarı.Ama kendimi kötü hissettirmiyor.Genel gecer olarak haklısın ama aclık 70 120 tokluk 80 140 normal kabul ediliyor. Babam seker hastası oradan biliyorum. Ama saatleri de onemli örneğin yemege basladık tan 1 bucuk saat sonra 140 gecmemesi gerekiyor 2 saat sonra da 120 yi gecmemesi gerekiyor.
İyi ki de söylemedim canınız çeker falan diye yaniHakikaten nolcak hiç bilmiyorumacaba bi kutu ne yedi diye iştahlandım burdan yemek yemekten haz alıyorum resmen
Malesef yemiş bulundum, bir daha asla bu panikten sonra. Saol cnm biraz da olsa içim rahatladı
taze peyniri önermiyolar canım
Ama bikereden bişey olmaz merak etme
Çok sık yemek sakıncalıymış
Neresi canım
Onuda yiyen var taş toprak :))))İyi ki de söylemedim canınız çeker falan diye yani
Düşüncesi bile yetiyo bize artık taş olsa yicez
Hem de 37 yaşındaa derken canım ??? Ne varmış 37 yaşında bakimAnnem 3 normal doğumdan sonra 4. sezeryan oldu bebeğin kalp atışı yavaşladı dediler ve acilen aldılar genel anesteziyle oldu evet ayılma mırıldanma sızlanma çok oldu ama subanallah 2. Gün iç çamaşırını kendi çekip kendi tuvalete gidiyordu sanki dikişli değildi sezeryan yapmamıştı normaldi hemde 37 yaşında biz hatta nazlan falan dedik
İlk günü ağır geçip 2. Günde ayağa kalktı cesaretim belkide ondan canım doktorun çok çok büyük payı var Allahım hepimize iyisini sağlıklısını nasip etsin
Bende yedim bu hafta hiç bilmiyodum bunuMalesef yemiş bulundum, bir daha asla bu panikten sonra. Saol cnm biraz da olsa içim rahatladı
Onuda yiyen var taş toprak :))))
Hem de 37 yaşındaa derken canım ??? Ne varmış 37 yaşında bakim
Mailine bir daha baktım da bence de 92 altı derken açlığı kastetmiş. Mail olduğu için ve akşam değeri dediği için ben direk tokluğa yormuşum ama bence de açlık değerini kast etmiş doktor...iletişim böyle birşey :))Canım yanlışın olmasın 92 altı tokluk? açlık 95 ve altı da tokluk 140 bilemedin 120 olsun insülin için 150 yi geçmesi gerekiyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?