Arada tatlı tatlı kaşındığı oluyor bide tam gece yatıyorum o ara başlıyor sonra hadi birde kalk yağ sürSelam kızlar
Sizinde karnınızda kaşıntı oluyor mu
Canım bazen vajinamın orda bazen göbek deliğinde hatta hemen göğüs altında hissetmişliğim var geziyorlar rahmin kapalıysa bir sorun olmaz
Yaa bak sana değerlerimi yolliyim ve bunlara rağmen “genel olarak iyi ama bugün ilacı günde ikiye çıkaralım” dedi.ilaçla sıkıntım yok, kadın doğumcum da kullan hiçbir sıkıntısı yok dedi(En iyi kadın doğumculardan biri). sıkıntım değerlerimin diete rağmen beğenilmemesi..tokluk hep 1 saat sonra ölçtümCanım yanlışın olmasın 92 altı tokluk? açlık 95 ve altı da tokluk 140 bilemedin 120 olsun insülin için 150 yi geçmesi gerekiyor mesela
Annem 3 normal doğumdan sonra 4. sezeryan oldu bebeğin kalp atışı yavaşladı dediler ve acilen aldılar genel anesteziyle oldu evet ayılma mırıldanma sızlanma çok oldu ama subanallah 2. Gün iç çamaşırını kendi çekip kendi tuvalete gidiyordu sanki dikişli değildi sezeryan yapmamıştı normaldi hemde 37 yaşında biz hatta nazlan falan dedikBen hiç doğum yapmadım ama ablam üç doğum yaptı onun doğumlarında gördüklerim şu şekildeydi. İlki genel anesteziydi ikincisi de geneldi üçüncüde spinal oldu. Üçüncüde de doktoru tavsiye etti ben her hastama tavsiye etmiyorum ama sen bence yapabilirsin o yüzden bence o anı kaçırmanı istemem dedi doğumdan önce geldiğinde. Büyük ihtimalle sende de onu görecektir senin doktorunda spinal tavsiye edecektir öyle bir durumda diye düşünüyorum. İlk doğumda doğumhanenin kapısında elimde kamerayla bekliyordum ablam çıkınca çekerim diye ama ablam çıkınca kapattım direkt kamerayıGenel anestezi olduğu için kendine gelmesi çok uzun sürmüştü ayılmıştı ama kendine gelememişti. Bize sürekli birşey soruyordu anlayamıyorduk biryeri ağrıyor sandık hep meğer bebek nasıl diye soruyormuş garibim anlayamamıştık hiçbirimiz Yani doğum anına dair pek birşey hatırlamıyordu. Üçüncüyü spinal yaptıktan sonra keşke diğerlerini de böyle yapsaydım dedi çok net bir şekilde hem ayılma olayı olmadı haliyle hem doğar doğmaz bebeği görebildi. Hem de sonrasında daha hızlı toparlamıştı.
Normal normal. Geçen sefer abartısız vajinamın çok çok yakınında hissetim. Bazen tam göğüs altımda,bazen göbeğimin yanlarindaKızlar bebeğimin tekmelerini göbek deligimin yaklaşık 3 cm altında hissediyorum, sizce yeri normal mi yoksa çok mu aşağıda
Of çok geçmiş olsun. Benim de normal o zaman magnezyum ben de isteyeyim doktordan.Sağol canım benim sol tarafım vajina kemiğim çok acıyor 1 haftadır topallıyorum resmen geceler kabus gibi sağa sola dönmek kalkmak işkence.ama problem yokmuş işde magnezyum yazdı sadece sanki iyi de geldi
Ayaklarını kafasının yanına kadar kaldırıyor bu civcivler o yüzden her an her yerde hissetmen çok normalHah iyi bari, son zamanlarda altta hissedince tedirgin olmuştum biraz
Yoo ölçümleri ben kendi aldığım makinayla gene kendim ölçüyorum. Ben olmadı başka bi doktora daha gidicem. Aç mı kalim anlamadım ki, hayır böyle de psikolojim bozuluyor. Acaba adam gene ona gidim de para verim diye mi yapıyor, paranoyak oldumBu şeker konusunda hiçbir bilgim yoktu ben yalnız doktorumun söylediğini biliyorum, henüz 79un altında açlık ölçemedim insülinden önce de açken hep 79 ve üstü çıkıyor.. tokken de 99un altını hiç görmedim yani benim için tokken 92 görmek mümkün değil çok sıkı diyet ve insüline rağmen, Dr da gidişattan gayet memnun bugün değerleri çok uygun buldu.. cihaza göre de ölçümler değişiyor olabilir mi acaba her Dr farklı bir değer mi veriyor
Güveneceğin bir drdan daha Bilgi al için rahat olsun tokken 92 altında istemesi bana ilginç geldi, iki bebek besliyoruz ben her türlü hamurişi tatlı ekmek pirinç patates makarna hepsini bıraktım neyle doyacağım ara öğünüm de yok.. açlıktan şeker dengeleniyor ama tansiyonum düşüyor buna rağmen zor dengeliyorum şekeri bebeklerimiz nasıl beslenecekYoo ölçümleri ben kendi aldığım makinayla gene kendim ölçüyorum. Ben olmadı başka bi doktora daha gidicem. Aç mı kalim anlamadım ki, hayır böyle de psikolojim bozuluyor. Acaba adam gene ona gidim de para verim diye mi yapıyor, paranoyak oldum
Yeter ki hareket etsin sağlıklı olsunlar, anneleri yer o civcivleri:)Ayaklarını kafasının yanına kadar kaldırıyor bu civcivler o yüzden her an her yerde hissetmen çok normal
3 gün var aramızda bakalım yarın benim kıza ne dicek 1 kilo olmuştur kesin tosun benimki yaKızlar ben geldim kontrolden bebişim 750 gr olmuş doktor iri değil dedi.suyu plesantası rahim ağzı vs herşey çok güzelmiş hiç şeker hastası birinin bebeğine benzemiyor dedi şükür.. Birde çok hareketli bir bebek dedi sen bide geceleri gör dedim:))) vajina ağrım içinde magnezyum başladık beyfendi el ve ayaklarıyla yüzünü sakladı sırtını döndü göremedik.
Aynen benim de 2 gündür tansiyonum düşüyor açlıktan ama buarada 2 ara öğün yiyorum ben:)) ama tabii ikizlere hamileyiz, acıkıyoruz, ihtiyaç hissediyoruz ve yediklerimizle doymuyoruz:) bir de günde 3 dilim diet ekmek yiyorum ben. Zaten bi o var yani... gerisi yeşillik ve protein. Ara öğünler yoğurt ve meyveGüveneceğin bir drdan daha Bilgi al için rahat olsun tokken 92 altında istemesi bana ilginç geldi, iki bebek besliyoruz ben her türlü hamurişi tatlı ekmek pirinç patates makarna hepsini bıraktım neyle doyacağım ara öğünüm de yok.. açlıktan şeker dengeleniyor ama tansiyonum düşüyor buna rağmen zor dengeliyorum şekeri bebeklerimiz nasıl beslenecek
Bu ikiye çıkaralım diyen ne doktoru Allah aşkına ? Canım 4 ayrı doktorla takipteyim k.doğum dahiliye endokrin perinatalog seninle değerlerin hemen hemen aynı hatta fazla bile özellikle açlıl değerlerim bu 4 doktor bile bana ilaç kullandırmazken senin doktor nasıl günde 2 der? Görüştüğüm doktorların hepsi evet bu ilacın gebelere verildiğini ancak güvenilir olmadığını kullanmanın faydasından çok zararı olabileceğini söylüyor? Kaldıki bu değerlerle bi ilaca gerek yok ki? Tekrar sölüyorum birkaç görüş daha al.ben sadece gebeyken değil normalde şeker hastası biri olarak yaptığım sadece dietle işi götürüyorum 1. Saat tokluğun 140 ı 2. Saat 120 yi açık 95 i geçmesin ha benim açlık 119 çıkmasına rağmen doktorlar vermiyor sen düşünYaa bak sana değerlerimi yolliyim ve bunlara rağmen “genel olarak iyi ama bugün ilacı günde ikiye çıkaralım” dedi.ilaçla sıkıntım yok, kadın doğumcum da kullan hiçbir sıkıntısı yok dedi(En iyi kadın doğumculardan biri). sıkıntım değerlerimin diete rağmen beğenilmemesi..tokluk hep 1 saat sonra ölçtüm
.Eki Görüntüle 2250398
Darısı başına canım benim inş herşey yolundadır göstersin valla yüzünü benimki göstermedi üzüldüm:))3 gün var aramızda bakalım yarın benim kıza ne dicek 1 kilo olmuştur kesin tosun benimki ya
sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum
güzel geçmesine sevindim canım darısı başıma yarın bakalım bizimki göstercekmi yüzünü hanfendi
Benim drda aynı değerleri söylüyor buna sevindim1. Saat tokluğun 140 ı 2. Saat 120 yi açık 95 i geçmesin ha benim açlık 119 çıkmasına rağmen doktorlar vermiyor sen düşün
Aynen benim de 2 gündür tansiyonum düşüyor açlıktan ama buarada 2 ara öğün yiyorum ben:)) ama tabii ikizlere hamileyiz, acıkıyoruz, ihtiyaç hissediyoruz ve yediklerimizle doymuyoruz:) bir de günde 3 dilim diet ekmek yiyorum ben. Zaten bi o var yani... gerisi yeşillik ve protein. Ara öğünler yoğurt ve meyve
canım sen izmirin neresinde oturuyosun ?Darısı başına canım benim inş herşey yolundadır göstersin valla yüzünü benimki göstermedi üzüldüm:))
Karşıyaka canım sen?canım sen izmirin neresinde oturuyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?