2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O kdr çok şeye çok fazla zararlınsonuçlar yazmışlarki insan bildikçe moreli bozuluyor, bundan sonra daha dikkat ederiz. Sağlıkla geçse bitse şu süreç, herşeyi yemeye korkuyorum artık

Ya çokta şeyetme bişey olmaz bi kereden
Yasaklı şeyleri ben bile bile yedim iki kez deldim valla listeyi napim anacım

Bende böle dizileri izlemem ama çukura bakıyorum.son zamanlar saçmalamaya baslasalarda:)) amannn hangi dizi düzgün aslında hiçbirini izlemicen

Canım ona bakarsan şekerim 200 e çıksa beni kötü hissetmiyor önemli olan ne hissettiğimizden ziyade vücuda olan zararı 70 altı da gebelikde 95 gebelik dışı normalde 100 üstüde zarar.
Yulsel
Canım ona bakarsan şekerim 200 e çıksa beni kötü hissetmiyor önemli olan ne hissettiğimizden ziyade vücuda olan zararı 70 altı da gebelikde 95 gebelik dışı normalde 100 üstüde zarar.
Önceki hamileliğimde endokrine gitmiştim. Sorun olmadıgını iyi bile sayıldığını soyledi. Normalde hamile degılken de bir cok kez dahiliye uzmanı görmüştür onlar da hiç bir sorundan bahsetmedi. Kadın dogumcular da hep yuksek seker ve tansıyonun sorun olacagını düşük olmasının bir etkisi olmadıgını cunku bunyemın bu sekılde alıstık oldugu soyluyor hep. Eger genelde normal seyredip birden düşse sorun olabilir belki ama benım hep boyle oldugu için sorun yok canım

Şimdi gördüm, bence de canım yeni farkettim ben de. Aferin sana :))) adam bana önceden ölçümleri verseydi, benim de kafam karışmazdı tabii. Netten bilgi toplamaya çalışıyorum resmen
Bazı doktorlar yüzeysel bahsedıyor ya da hızlı hızlı aktarayım derken bosluklar bırakıyor akılda ama ben her zaman doktora guvenırım. Yani ornegın sana tokluk için bile fazla demiş olsa mutlaka bir bildiği vardır. Kilo olabilir bebeğin suyu olabilir vs. Herkes için tek bir dogru olmayabılır kımı zaman bunyedem bunyeye farkedıyor.Takıpte oldugun doktor her zaman her ayrıntıyı goz onunde bulundurur mutlaka

Benim sezeryan olacak ilki genel olmustu bende herşey yolunda giderse o ana eşlik etmek istiyorum inşallah epidural daha mı mantıklı öyleyse bilemedim

Benim sezeryan olacak ilki genel olmustu bende herşey yolunda giderse o ana eşlik etmek istiyorum inşallah epidural daha mı mantıklı öyleyse bilemedim

Bu saatte ben haricinde uyanık olan birini görmek ne güzel:))

Ben spinal tercih etmiştim anestezistle görüştükten sonra. Ama uyuşukluk geçince başlayan dayanılmaz ağrıları hissedince keşke epidural olsaydı dedim. Kombine yöntemi de tercih edebilirim

Anestezistle konuşup karar vermek en doğrusu sanırım.

Bu ara ben kahvaltıdan yemek sonra kafam uyuşuyor gibi sersemliyor ve tokken verdiğim kan şekeri degerlerim 70 ve altı çıktı açken normal sersemlemem onunla mi ilgili anlayamadim

Uykum kaçtı canım sabaha kadar WC ye gitmemek için direndim kalkınca da hemen geri uyuyamıyorum sen neden uyuyamadin

Kaç çıkıyor tansiyonun canım

Uykum kaçtı canım sabaha kadar WC ye gitmemek için direndim kalkınca da hemen geri uyuyamıyorum sen neden uyuyamadin

Çok bulantim oldu gece sürekli uyandim. Bir de huzursuz bacak sendromum hortladı bende bu aralar

Saat 4 de uyandım daha da uyuyamadım. Wc meselesi zaten felaket en az üç kez de onun icin uyaniyorim

Çok bulantim oldu gece sürekli uyandim. Bir de huzursuz bacak sendromum hortladı bende bu aralar

Saat 4 de uyandım daha da uyuyamadım. Wc meselesi zaten felaket en az üç kez de onun icin uyaniyorim
Dün akşam hafif bulantı bende de vardi geçmiş olsun sanada canım aslinda bu hafta daha rahatım WC konudunda eskiye göre daha azaldı rahim yukarı çıktı galiba bacak ağrın niye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…