2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay bende yedim hafta sonu valla dayanamadım
Doktora dedim rüyama giriyor o kadar canım çekiyor dedim. Meğer o da çok seviyormuş bi başladı anlatmaya şöyle yiceksin böyle yiceksin diye resmen ağzı sulandı dedim adam mı hamile ben mi valla ben de yiyorum arada

Ben rutin yi,yorum canım :) Kayınvalidem kendisi yapmıştı, afiyetle ye sen de :) Güvendiğin bir yerde yapıldıysa. Marketten aldıklarımız çok mu iyi sanki :)

Canım yinede işlem yaptiramazdin sanırım riski göze alıp şuanda bebegin ve doğumu riske atan bir durum olurturmuyordur umarım bende doğumdan 6 hafta sonra rahim agziyla ilgili küçük bı operasyon geciricem
Yok canım erken haftalarda alınması gerekn birşeymiş çünkü rahim ağzı kanayınca erken doğum sancısını başlatıyormuş. Kanamam olursa sancıyı kesici ilaç başlayacaklarmış. 32den önce aldırma 32 oluncada zaten doğumu başlatsada olur gerek yok aldırmaya ama baştan fark edilip alınsaydı kanama yapma riski doğmazmış. Bir arkadaşa sordum burdan oda 18de aldırmış. Benim 24 olunca aldırma dedi doktor.

Kendimi sakatat konusunda iyi frenledim zaten yeterince aylardır yemiyorum burnumda tüten şeyler var

Anladım canım inşallah gününe kadar bı sorun çıkarmaz

kontrolden çıktım şimdi kızlar herşey çok iyi çok şükür
bebiş önde gidiyodu ya bu hafta normali yakalamış
kilosu 800 gram
rahim ağzı kapalı dedi sıkıntı yok dedi
35 mm dedi
25in altına düşmediği sürece sıkıntı yok dedi
işe gitmemim artık bi sakıncası olmadığını aksine yürümem gerektiğini doğuma yaklaştıkça bunun daha iyi olduğunu söyledi
bizde durumlar bu şekilde kızlar
hepimize hayırlı güzel haberler alacağımız günler olsun inşallah
ben çok mutluyum kızımı gördükçe b enerji geliyo bana

Gözün aydın canım ne guzel rahat rahat hamilelerin tadını çıkar

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım :) gösterdi demek seninki yüzünü iyisin:))) canım aynı kilolarda doğcak bizimkiler demekki

Gözünaydın canım hem ruhsal hemde bedenen daha rahatsın artık

Günaydın kızlarrr dün gece mide borum cayır cayır yandı resmen bide göğsüme yumruk yemişim gibi ağrı oldu reflümü şimdi bu anlamadım bir dilim elma attım yerken uymuşum çok şükür ama dehşetti.Doktor gaviscon yazmıştı ama ilaç içmeye sıcak bakmadığım için almadım şimdi zamanı geçti alamam onları eczaneden peki builaçları dr yazdığı halde ben almadım ya bana ücret yansıması olur mu ceza gibi yoksa gidip tekrar mı yazdırmam lazım

Kızlar size bir şey sormak istiyorum

Ben gerçekten berbat haldeyim sürekli kusmak sürekli mide bulantısı çekmek beni yıldırdı.

Gayret edip işe gideyim dedim ama aylardır canım burnuma geldi. Doktoruma söyledim heyet raporuna yanaşmadı

Başka özel hastaneleri aradım heyet raporu vermiyorlar.

Ben bu işi nasıl çözebilirim. Bana heyet raporu lazim

Benim de 45 e kadar düşüyor hem de 2. Saat de, hiçbir doktor zararlı demedi sadece etkilemedi mı bayılma falan dedi yok farkında değilim dedim o zaman normal, ara öğün yap atistir sık sık dedi. Normalde de tok olsam bile 81 den yüksek görmedim

Günaydın kızlar. Son1.5 aydır dr sıkıntısı yaşıyoruz, malesef dr değiştirmek zorunda kaldık. Henüz bir türlü yeni dr ayarlayamadık gebelik takibi için, minnet rica araya birilerini sokup isim yapmış bi dr' den randevu almaya çalışıyoruz. Oğlumu 1,5 ay içerisinde 2 kez görebildim tanıdık başka bi dr, ara kontrol yaptı diyelim. Vitaminlere, demire, kalsiyuma devam ediyorum bakalım nasıl olacak..bu arada dün annem aradı, o kadar üzgün ki içim parçalandı, ben seni nasıl yalnız bırakıp geldim buraya deyip durdu...Çok üzülüyorum ya keşke böyle şeyler hiç olmasa. Biraz o da ben de dinleneyim, en iyisi bu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…