Doktora dedim rüyama giriyor o kadar canım çekiyor dedim. Meğer o da çok seviyormuş bi başladı anlatmaya şöyle yiceksin böyle yiceksin diye resmen ağzı sulandı dedim adam mı hamile ben miAy bende yedim hafta sonu valla dayanamadım
Ben rutin yi,yorum canım :) Kayınvalidem kendisi yapmıştı, afiyetle ye sen de :) Güvendiğin bir yerde yapıldıysa. Marketten aldıklarımız çok mu iyi sanki :)Kızlar merhaba aklıma bişey takıldı içim rahat etmedi size de bir sorayım dedim. Gebelikte köy peyniri yemek sakıncalı diye söyleniyor, ben bugün boş bulunup yedim biraz içime dert oldu, aranızda köy peyniri tüketen, bir sıkıntı yaşayan var mı?
Yok canım erken haftalarda alınması gerekn birşeymiş çünkü rahim ağzı kanayınca erken doğum sancısını başlatıyormuş. Kanamam olursa sancıyı kesici ilaç başlayacaklarmış. 32den önce aldırma 32 oluncada zaten doğumu başlatsada olur gerek yok aldırmaya ama baştan fark edilip alınsaydı kanama yapma riski doğmazmış. Bir arkadaşa sordum burdan oda 18de aldırmış. Benim 24 olunca aldırma dedi doktor.Canım yinede işlem yaptiramazdin sanırım riski göze alıp şuanda bebegin ve doğumu riske atan bir durum olurturmuyordur umarım bende doğumdan 6 hafta sonra rahim agziyla ilgili küçük bı operasyon geciricem
Kendimi sakatat konusunda iyi frenledim zaten yeterince aylardır yemiyorum burnumda tüten şeyler varDoktora dedim rüyama giriyor o kadar canım çekiyor dedim. Meğer o da çok seviyormuş bi başladı anlatmaya şöyle yiceksin böyle yiceksin diye resmen ağzı sulandı dedim adam mı hamile ben mivalla ben de yiyorum arada
Ama hiç bi yerinden belli değilKızlar günaydın :) Ben 1 haftada 1 kilo alıp 77 yi gördüm maşallah, anlamıyorum nasıl alıyorum, diyete başladım
Anladım canım inşallah gününe kadar bı sorun çıkarmazYok canım erken haftalarda alınması gerekn birşeymiş çünkü rahim ağzı kanayınca erken doğum sancısını başlatıyormuş. Kanamam olursa sancıyı kesici ilaç başlayacaklarmış. 32den önce aldırma 32 oluncada zaten doğumu başlatsada olur gerek yok aldırmaya ama baştan fark edilip alınsaydı kanama yapma riski doğmazmış. Bir arkadaşa sordum burdan oda 18de aldırmış. Benim 24 olunca aldırma dedi doktor.
Dünden bugüne +1le başladım bendeKızlar günaydın :) Ben 1 haftada 1 kilo alıp 77 yi gördüm maşallah, anlamıyorum nasıl alıyorum, diyete başladım
Günaydınlarrrgünaydın canlar nasılsınız?
Gözün aydın canım ne guzel rahat rahat hamilelerin tadını çıkarkontrolden çıktım şimdi kızlar herşey çok iyi çok şükür
bebiş önde gidiyodu ya bu hafta normali yakalamış
kilosu 800 gram
rahim ağzı kapalı dedi sıkıntı yok dedi
35 mm dedi
25in altına düşmediği sürece sıkıntı yok dedi
işe gitmemim artık bi sakıncası olmadığını aksine yürümem gerektiğini doğuma yaklaştıkça bunun daha iyi olduğunu söyledi
bizde durumlar bu şekilde kızlar
hepimize hayırlı güzel haberler alacağımız günler olsun inşallah
ben çok mutluyum kızımı gördükçe b enerji geliyo bana
Gözün aydın canımkontrolden çıktım şimdi kızlar herşey çok iyi çok şükür
kilosu 800 gram
35 mm dedi
işe gitmemim artık bi sakıncası olmadığını aksine yürümem gerektiğini doğuma yaklaştıkça bunun daha iyi olduğunu söyledi
Gözün aydın canım :) gösterdi demek seninki yüzünü iyisin:))) canım aynı kilolarda doğcak bizimkiler demekkikontrolden çıktım şimdi kızlar herşey çok iyi çok şükür
kilosu 800 gram
35 mm dedi
Gözünaydın canım hem ruhsal hemde bedenen daha rahatsın artıkkontrolden çıktım şimdi kızlar herşey çok iyi çok şükür
kilosu 800 gram
35 mm dedi
Benim de 45 e kadar düşüyor hem de 2. Saat de, hiçbir doktor zararlı demedi sadece etkilemedi mı bayılma falan dedi yok farkında değilim dedim o zaman normal, ara öğün yap atistir sık sık dedi. Normalde de tok olsam bile 81 den yüksek görmedimYulsel
Önceki hamileliğimde endokrine gitmiştim. Sorun olmadıgını iyi bile sayıldığını soyledi. Normalde hamile degılken de bir cok kez dahiliye uzmanı görmüştür onlar da hiç bir sorundan bahsetmedi. Kadın dogumcular da hep yuksek seker ve tansıyonun sorun olacagını düşük olmasının bir etkisi olmadıgını cunku bunyemın bu sekılde alıstık oldugu soyluyor hep. Eger genelde normal seyredip birden düşse sorun olabilir belki ama benım hep boyle oldugu için sorun yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?