2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok ilk doz ve tek doz. Ilk gebeligimde 2 kere oldum. Doktorum bunda 1 tane yeterli dedi.

Hadi ya iyi ki sormuşum valla, ben 3hafta önce oldum haftaya tekrar var. Dr de değiştiği için sorma fırsatım yok malesef hay Allah...neye göre belirleniyo acaba

Hadi ya iyi ki sormuşum valla, ben 3hafta önce oldum haftaya tekrar var. Dr de değiştiği için sorma fırsatım yok malesef hay Allah...neye göre belirleniyo acaba
Canım ben 4 yıl önce oldum o yüzden tek doz dedi 5 yıl ve üstüyse 2 yada 3 doz yapılıyor ona göre belirliyolar

Aile hekimindeki ebe aradi beni cagirdi 20. Hafta da ilk dozu yapalim diye. Gittim rutin kan idrar verdim. Doktorum tek doz yeterli dedi diye soyledim. O zaman 24 haftan bitince gel tek doz yapalim dedi.
2 doz yapacaklardir sana muhtemelen ararlar ikincisi icin

İnşallah ya...hadi evdeyken hallettik de 6ay sonra ise başlayınca nolcak onu bilmiyorum. Çalışan anne olmak gözümü korkutuyo daha şimdiden valla
Ben 3 ya da 4aylıkken bebiş başlayacağım galiba canım mecburen, şimdiden bende süt izni bakim bakıcı Vs düşünüyorum kafamda dönüyor hepsi. Allah yardımcımız olsun çalışan anne olmak ayrı zor

Gebelik şekeri çıkan kızlar, dieti hiç bozduğunuz oldu mu? Bugün misafirim vardı, dayanamadım ilk defa bozdumbi seferden bişi olur mu acaba
Ben cuma günü 2. Kez şeker yükleme yaptım, yaptırmadan öncede perinatologa sordum “ yaptırmak istemiyorum şimdş o şekerli şeyi içince şekerim çıkıcak bebeğin suyu artacak” dediğimde 1-2 kerelik şeyle suyu artmaz senin sürekli diyet yapmazsan artar dedi. Bende haftasonu minik kaçamaklar yaptım

Canım çok çektiyse ucundan yiyorum misafir oldgu zmaan O da
Valla ben de pasta, tuzlu kurabiye falan yedim bugün ilk defa. Gözüm döndü önğmde oluncaİşin ilginci, ölçtüm gene 1 saat sonra 120ydi. Demekki dediğiniz gbi çok arada olandan bişi olmuyor o zaman

Amin zorlu bir süreç bizi bekliyor..ben rapordu izindi derken Ocak ayını bulduruyum diyorum. Sonra da belki birkaç ay ücretsiz izin alabilirim belki ama belli de olmaz. Ben bu bal oğlanı bırakıp nasıl işe gidicem bilmem

Son düzenleme:

3hafta önce ilkini oldum canım,önümüzdeki Pzt de ikincisi olacak dediler

Valla ben de pasta, tuzlu kurabiye falan yedim bugün ilk defa. Gözüm döndü önğmde oluncaİşin ilginci, ölçtüm gene 1 saat sonra 120ydi. Demekki dediğiniz gbi çok arada olandan bişi olmuyor o zaman
:)
Ayda bir kez yiyebilirz canımız cok cok çekerse ucundan yeriz sunun şurasında 3 ay kaldı sıkacagız dişimizibol bol su iç
Salatalık ye şekeri düşürüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…