Hastalara çok geçmiş olsun
Seçimler ve sonuçlar hayırlı uğurlu olsun ülkemize
Kandilimiz mübarek olsun
Ve bende ctresi akşamı ishal oldum 4-5 kereden fazla sürmedi şükür hatta işime geldi olmak ama korktum fazlasından yalan yok
Şimdi midem bulanmaya başladı ve galiba yine başlıo :/
Ne kadar kibarsın söylemesi ayıp demiş bide ben dan dun söyledim :)
Amin.
Usutmus olabilir misin?
AY benim de söylemesi ayıp biraz ishal olmam lazım ya
Amin.
Usutmus olabilir misin?
AY benim de söylemesi ayıp biraz ishal olmam lazım ya
aynen bak bazende hiç olmuyor. ve 2 dk oturunca ya da uzanınca hemen geçiyor. evet biri sorsa keşke . benim cuma günü randevum sorarım olmazsa.Ya nası oluyo hepimizin aynı anda aynı şeyler
Bazen arabayı parkedip eve kadar 100 mt mesafede yürürken sanki oyuluyo gibi ağrı giriyo sağ tarafıma
Dinlenince geçiyo
Ama mesela dün şişhaneden taksime yürüdüm tık yoktu
Bazen oluyo yani çok ilginç dr lara sorsak ya 8 inden önce giden varsa
bana doktorum sabah erkenden gel demiştiKızlar merhaba. Ben 75 mglık şeker yüklemesi istemişti doktorum bu hafta için ama kontrolüme denk gelmiyor. Yaptıranlar ayrıntısı hakkında bilgi verebilir mi? Hastaneye gidip kendimiz şeker yüklemesi istiyoruz mu diyeceğiz, yoksa doktora uğramak geeekir mi, aç gidiliyor ama o bekleme süresi yine aç mı geçiyor? Gittiğim hastane evime uzak, bu durumlara göre başka haatanede yaptırabiliirim
Geçmiş olsun canım.Hastalara çok geçmiş olsun
Kandilimiz mübarek olsun
Ve bende ctresi akşamı ishal oldum 4-5 kereden fazla sürmedi şükür hatta işime geldi olmak ama korktum fazlasından yalan yok
Eğer sgk geçerli bi hastaneyse 10gün kontrol süresi geçtiyse doktora tekrar para ödeyip talep açtırıp sekreteri testi giriyor sonra laboratuvara gidip testi yaptırıyorsun. Benim gittiğim hastane randevu veriyor yükleme için, gidincede damar yolu açılıp saati gelince ordan kan alıyorlar. Tamamen özellerde nasıl bilmiyorum. Ama hastanen uzaksa laboratuvarlarda var, ben aradım eski model şekerle suyu karıştırip limon sıkıyorlar. Birde sgklı laboratuvarlar 160-180 arası yaptı ben kendi hastanedem 80 küsüre hallettim.Kızlar merhaba. Ben 75 mglık şeker yüklemesi istemişti doktorum bu hafta için ama kontrolüme denk gelmiyor. Yaptıranlar ayrıntısı hakkında bilgi verebilir mi? Hastaneye gidip kendimiz şeker yüklemesi istiyoruz mu diyeceğiz, yoksa doktora uğramak geeekir mi, aç gidiliyor ama o bekleme süresi yine aç mı geçiyor? Gittiğim hastane evime uzak, bu durumlara göre başka haatanede yaptırabiliirim
bi öncekinde 672 gram demişti doktor demekki birden artışa geçiyorlar kısa zamanda tombikleşiyorlar 921 e iyi çıkmışMaşallah canım çok iyi bı önceki kontrolde ne kadardı
bende bu konuda baya endişeliyim uykusuzluk büyük sıkıntı ama başaracağız inşallahgünaydın anneler ve yavrularıKandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun.
Benim bal oğlan bu gece çok afacandı uyutmadı beni, saat4'te ve 5civarı onun hareketlerine uyandım. Valla gözümü açacak halim yoktu,karnımı biraz okşayıp geri sızmışımbebiş doğunca uykusuzluğa nasıl katlanıcam bilmem
A101 de ve şok un bazı şubelerinde bu çok oluyo canımSelamlar kızlar sabah sabah sinirlerim bozuldu insanlar artık çok kötü. Ben normalde süt ürünleri yumurta falan çok önem veriyorum yumurtalarım köyden geliyor Perşembe günü gelecek diye dedim A101 de organik yumurta var ondan alayım gittim markete reyonda tarihi geçmiş ürünler vardı ben özellikle dikkat edip aldım reyondaki kadın bunun barkodu okunmuyor deyip reyona gitti tarihi geçmiş ürünün tarih kısmını yırtıp getirmiş ama üretim tarihini unutmuş görünce sinirlerim bozuldu insan sağlığı bu kadar ucuz mu ya kadın ne kadar inkar edip kem küm etse de ben çıktım marketten genel müdürlüğü arayıp şikayet ettim velhasıl dikkat edin arkadaşlar artık kimse kimseyi düşünmüyor hamile olduğumu göre göre bunu yapan neler yapmaz yazık!
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Eğer sgk geçerli bi hastaneyse 10gün kontrol süresi geçtiyse doktora tekrar para ödeyip talep açtırıp sekreteri testi giriyor sonra laboratuvara gidip testi yaptırıyorsun. Benim gittiğim hastane randevu veriyor yükleme için, gidincede damar yolu açılıp saati gelince ordan kan alıyorlar. Tamamen özellerde nasıl bilmiyorum. Ama hastanen uzaksa laboratuvarlarda var, ben aradım eski model şekerle suyu karıştırip limon sıkıyorlar. Birde sgklı laboratuvarlar 160-180 arası yaptı ben kendi hastanedem 80 küsüre hallettim.
İnanamıyorum yaa, denetle diye biryer vardı oraya şikayet etmek gerekiyor. İnsan sağlığı bu kadarmı ucuz, o insana da suç bulmuyorum orda asgari ücretle çalışıyor bunu ona yaptıranlara asıl cezayı vermek lazım. İyiki bakmışsın.Selamlar kızlar sabah sabah sinirlerim bozuldu insanlar artık çok kötü. Ben normalde süt ürünleri yumurta falan çok önem veriyorum yumurtalarım köyden geliyor Perşembe günü gelecek diye dedim A101 de organik yumurta var ondan alayım gittim markete reyonda tarihi geçmiş ürünler vardı ben özellikle dikkat edip aldım reyondaki kadın bunun barkodu okunmuyor deyip reyona gitti tarihi geçmiş ürünün tarih kısmını yırtıp getirmiş ama üretim tarihini unutmuş görünce sinirlerim bozuldu insan sağlığı bu kadar ucuz mu ya kadın ne kadar inkar edip kem küm etse de ben çıktım marketten genel müdürlüğü arayıp şikayet ettim velhasıl dikkat edin arkadaşlar artık kimse kimseyi düşünmüyor hamile olduğumu göre göre bunu yapan neler yapmaz yazık!
Bana hareket etme diyen olmadı ya dolaştık eşimle birwz yürüyüş biraz araba ile inşallah sıkıntı olmazbana doktorum sabah erkenden gel demişti
kan alma bölümüne gidip şeker yüklemesi istedi doktorum dedim
aç karnına kanım alındı
sonra 75ml lik şekerli su içirildi
oturarak bekliyosun hareket etmemen gerekiyo
1 saat sonra tekrar kan alınıyo
1 saat sonra tekrar
2 saat aç kalman gerekiyo su bile içmiyosun
benimde sağ tarafımda oluyor biraz yorulunca ama dediği gibi benimde dinlenince geçiyor.
Bende cumartesiden beri az az ishalle mücadele ediyorum. Aslında ishal çok yok benimde ama o gaz sancısı mahvetti beni. Dün akşam patates kaynattım yedim de bugün iyiyim çok şükürHastalara çok geçmiş olsun
Kandilimiz mübarek olsun
Kandilimiz mübarek olsun
Kandilimiz mübarek olsun
benim2 hafta önce 1 küsür çıktı hala 50 mg kullanıyorum. gebeliğin başında 3.14tü sınır 2.50 kabul ediliyor gebelikte.Tsh 2,68 çıkmış 50 mg ilaç kullanıyordum.
2,5 civarı mı olmalıydı sınır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?