2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Amin.
Usutmus olabilir misin?
AY benim de söylemesi ayıp biraz ishal olmam lazım ya

Kızlar merhaba. Ben 75 mglık şeker yüklemesi istemişti doktorum bu hafta için ama kontrolüme denk gelmiyor. Yaptıranlar ayrıntısı hakkında bilgi verebilir mi? Hastaneye gidip kendimiz şeker yüklemesi istiyoruz mu diyeceğiz, yoksa doktora uğramak geeekir mi, aç gidiliyor ama o bekleme süresi yine aç mı geçiyor? Gittiğim hastane evime uzak, bu durumlara göre başka haatanede yaptırabiliirim

aynen bak bazende hiç olmuyor. ve 2 dk oturunca ya da uzanınca hemen geçiyor. evet biri sorsa keşke . benim cuma günü randevum sorarım olmazsa.

bana doktorum sabah erkenden gel demişti
kan alma bölümüne gidip şeker yüklemesi istedi doktorum dedim
aç karnına kanım alındı
sonra 75ml lik şekerli su içirildi
oturarak bekliyosun hareket etmemen gerekiyo
1 saat sonra tekrar kan alınıyo
1 saat sonra tekrar
2 saat aç kalman gerekiyo su bile içmiyosun

Geçmiş olsun canım.
Eğer sgk geçerli bi hastaneyse 10gün kontrol süresi geçtiyse doktora tekrar para ödeyip talep açtırıp sekreteri testi giriyor sonra laboratuvara gidip testi yaptırıyorsun. Benim gittiğim hastane randevu veriyor yükleme için, gidincede damar yolu açılıp saati gelince ordan kan alıyorlar. Tamamen özellerde nasıl bilmiyorum. Ama hastanen uzaksa laboratuvarlarda var, ben aradım eski model şekerle suyu karıştırip limon sıkıyorlar. Birde sgklı laboratuvarlar 160-180 arası yaptı ben kendi hastanedem 80 küsüre hallettim.

Selamlar kızlar sabah sabah sinirlerim bozuldu insanlar artık çok kötü. Ben normalde süt ürünleri yumurta falan çok önem veriyorum yumurtalarım köyden geliyor Perşembe günü gelecek diye dedim A101 de organik yumurta var ondan alayım gittim markete reyonda tarihi geçmiş ürünler vardı ben özellikle dikkat edip aldım reyondaki kadın bunun barkodu okunmuyor deyip reyona gitti tarihi geçmiş ürünün tarih kısmını yırtıp getirmiş ama üretim tarihini unutmuş görünce sinirlerim bozuldu insan sağlığı bu kadar ucuz mu ya kadın ne kadar inkar edip kem küm etse de ben çıktım marketten genel müdürlüğü arayıp şikayet ettim velhasıl dikkat edin arkadaşlar artık kimse kimseyi düşünmüyor hamile olduğumu göre göre bunu yapan neler yapmaz yazık!

bende bu konuda baya endişeliyim uykusuzluk büyük sıkıntı ama başaracağız inşallah

A101 de ve şok un bazı şubelerinde bu çok oluyo canım
Defalarcaa tarihi geçmiş ürün farkedip götürdüm kasaya ben artık almıyorum gıda oralardan
Ama bazı şubeleri gerçekten
Mesela akaretler şubesi şok efsaneydi eminim ki tazeler oraya gidiyo ordan tarihi geçmiş ya da yakın ürünler daha ara sokak şubelere gidiyo net

Sağol canım

İnanamıyorum yaa, denetle diye biryer vardı oraya şikayet etmek gerekiyor. İnsan sağlığı bu kadarmı ucuz, o insana da suç bulmuyorum orda asgari ücretle çalışıyor bunu ona yaptıranlara asıl cezayı vermek lazım. İyiki bakmışsın.

Bana hareket etme diyen olmadı ya dolaştık eşimle birwz yürüyüş biraz araba ile inşallah sıkıntı olmaz

Bende cumartesiden beri az az ishalle mücadele ediyorum. Aslında ishal çok yok benimde ama o gaz sancısı mahvetti beni. Dün akşam patates kaynattım yedim de bugün iyiyim çok şükür

Canım gecmiş olsun.Bence hemen bi idrar baktır.Benim aynı belirtilerle idrar yolu enfeksiyonu çıktı.

Canım gecmiş olsun.Bence hemen bi idrar baktır.Benim aynı belirtilerle idrar yolu enfeksiyonu çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…